Fluturasi de martie-aprilie 2011 (105)
Raspunsuri - Pagina 16
pisucmic spune:
Viss, ce bucurie! Va fi bine, stai linistita si bucura-te de fiecare clipa, si mai ales de sarbatori!
Fetelor care m-ati intrebat de capsuni (Roxy, Dorinuta, si parca si altele): se zice ca sunt dintre alimentele (impreuna cu salata) cu cel mai mare risc de contaminare cu pamant, deci cu toxoplasma, asa ca sunt in topul alimentelor interzise (evident crude) la mamici toxo negative. Am decis sa pun ananas si portocale pe prejitura mea
Pupaturi apasate
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s25 cu un dragalas
antguess spune:
viss- felicitari pentru micuti....sa creasca mari mari si sa stea cuminti acolo la caldurica
strumphi bine ca ai venit ca se agitau fetele pe aici..mai am nevoie de ajutor la calcat ca in drum spre masa de calcat m-am oprit in pat si am dormit 3 ore:)) deci n-am calcat absolut nimic
vroiam sa fac azi pt ca de maine imi sta barbatul acasa dar..tocmai m-a anuntat ca are niste treburi maine prin oras ( cam misterios...eu cred ca pleaca dupa cadouri) asa ca....poate poate calc maine daca nu ma loveste oboseala
eu de luni de cand mi-a plecat copilul in elvetia nu am mai gatit nimic si ma simteam vinovata fata de sot asa ca am bagat acu niste cartofi in coaja la cuptor si ii mancam cum mancam eu odata in uk - cu ton cu mayo si cascaval- jacket potatos:))
va pup..ma duc sa intorc cartofi:))
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a
mandreeac spune:
Dorinuta, Roxy, Strumphy, Anaxena
Am vb cu domnul dr, mi-a zis sa nu ma inspaimant, ca sunt normale pentru varsta sarcinii, problema cea mare este cand sunt dureroase, sa stau linistita in pat si sa iau no-spa.
Strumphy, nici nu stiu cum sa iti explic ce simt, simt initial asa cum ma ia un fior si apoi cum mi se strange burtica cam un minut maxim si apoi ma lasa.Dar nu durere, nu nimic.Dl dr mi-a zis ca sunt miscari fetale ce simt eu si astea imi creeaza contractiile.
Eu cred ca astea sunt contractii, nu pot fi sigura de nimic, asta mi-a zis si dl dr si i-am si recunoscut, eu ii spun ce simt, si mi-a zis ca daca si in seara asta simt la fel si sunt ingrijorata, el ma asteapta la spital, pentru linistea mea.
tuturor. Mie imi merge f prost forumul , ma apuca si nervii.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei
antguess spune:
mandreac- si eu am o stare aiurea de cateva ori pe zi...mi se intareste uterul....e tare ca piatra si ....imi creaza o stare de tensiune maxima acolo in burta....zici ca astea sunt contractii? sa imi fie rusine ca mai am un copil si totusi am uitat cum se simt contractiile.....m-am gandit ca sunt contractii dar tot singurica m-am gandit ca nu sunt...tocmai ca sa nu ma ingrijorezi...ce-i drept n-am dureri...si nu ma doare jos in spate....unde ar incepe sa se dilate asa ca...eu zic sa stai lin si sa te odihnesti..
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi alina.n ce faci bun de papa??? la naty. mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31 AMR 9 sapt!!!!!!!! |
I-am facut paste cu pui iar pt noi ficat cu piure
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 32+
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s alina.n si tie iti plac cozonacii cu multa umplutura? si mie. mie imi face mama, niciodata n-am cumparat.inca mi-e frica sa fac eu ca astia sunt mai pretentioasi, nu iti ies mereu. |
Daaa , pt mine asta e cel mai important,degeaba sunt gustosi,pufosi daca nu au multa cioco/cacao ,nuca
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 32+
cami_antonia spune:
eu le spalam la cealalta masina la 40 de grade lucrusoarele de bebe dar la asta noua le mai spal si la 60
mai ales pe cel care se pun direct pe pieleeeeeeeeee
fetele mi-ati lipsit aziiiiiiiiiiii
dar am evadat si eu la cumparaturi pt masa de craciun profitand ca a venit mama la mineeeeeeeee
cu ocazia asta am luat si pt bebe o perie de biberoane ... si tampoane de sani pt mine
deci am mai taiat ceva din listutaaaaaa
fug sa citesc din urma
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA
cami_antonia spune:
AMA LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA, SA NASTI USOR UN BEBE SANATOS!
MIKI bafta multa maineeeeeeee ... ma voi gandi la tineeeeeeeeee
viss inca nu am pus pozeeeeeee ... am explicat ca nu ma pricep sa le pun pe calc ... iar sotul e full zilele astea
noi cred ca ne sarim peste cadouri anul acesta din pacate
sanatosi sa fim
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA
scrish spune:
in sfarsit am aterizat si eu acasa...sunt plecata de la 2 si de abia acum 15 min am intrat pe usa
shtrumph, welcome back! cum ziceau si fetele, meriti bataita, de la mine chiar bataie as indrazni sa zic sa nu mai dispari asa ca ne ingrijoram!! bebe luca ce sa faca, ii era dor de baby sophie, asa ca asteapta sa fie pus la curent cu noutati multa sanatate tatalui tau! ah ce ma bucur ca ai revenit
miki tinem pumnii cu contractul!!! sa iasa totul asa cum va doriti!
viss, felicitari pentru vestile bune de la eco si in special pentru ursuletii tai minunat ce ai aflat azi despre ei, sa stea in burtica pana la 32 de sapt sau mai mult
yasmi, ma bucur ca a fost frumos la serbare pai fetita ta cu cine sa semene daca nu cu tine? ca si tu esti grijulie
pentru cele interesate de pantaloni de gravide, eu astazi in sfarsit am gasit in afi cotroceni la zara blugi! sunt albastrii, simplii, drepti si cu burtica! o sa imi fac maine o poza sa ii vedeti, foarte frumosi si vin excelent, au costat 210 lei. mai aveau si legginsi dar nu mi-au placut, erau prea subtiri. am mai vazut cateva modele de pantaloni si la benneton dar mi-au placut mai mult cei de la zara.
am reusit sa cumparam si brad, si am ramas perplexa la preturi, nu stiu de unde naiba sunt asa scumpi. noi anul trecut am luat unul de 2.80m cu 2 mil de la metro. ei bine anul asta, unul ca cel de anul trecut costa 7 mil. astia clar au luat-o razna...
maine dim ma duc la controlul de rutina si sper sa imi accepte doctorita si cadoul...pe urma fac bradul si smotruiala cu sotul, plus cumparat inca ceva cadouri...bine ca e pe langa mine si ma ajuta...doamne ce-l mai iubesc
burticile!
s 25, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!