Fluturasi de martie-aprilie 2011 (105)
Raspunsuri - Pagina 15
dorinut@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss fetelor, m-am nervozat rau. nu am gasit pe net nici o farmacie cu Celestone-le asta.m-a anuntat si dr asta, tocmai acum, cu 3 zile inainte de craciun, si eu treb sa fac injectiile luni.am anuntat prietene din slobozia, tulcea. poate se gaseste prin tara..intr-o faramacie no-name..imi treb 2 fiole, please..cine mai e din brasov, sinaia, constanta, sau imprejurimi ale buc...vine sotul cu masina sa le ia, dc nu functioneaza curierul de craciun, macar de le-am gasi. ce ziceti, puneti o intrebare si ptr mine? please.... 26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: ![]() ![]() |
Viss ti-a raspuns o fata de la buburuze ca are. Cred ca ti-a dat PM cu nr tel.
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria
anaxena spune:
Viss ma superbucur ca suntetzi totzi 3 bine,si chiar grasunei grasunei juniorii,sa stea cat le trebuie lor acolo la mami in burtica si tzie sa-tzi fie cat mai ushor posibil
miki succes cu contractul
vai,sunt asha incantata de pompa de nu va imaginatzi
am ajuns acasa si mi-am facut macaroane cu branza versiunea FAST and Furios
Maria picteaza,eu scriu,sotzul e prin Spania...abia ashtept sa se faca vineri sa facem bradul,sa-mi cumpar TV-ul,sa-i impachetez Mariei cadoul
si sapt viitoare am sa stau pe acasa mai mult ca Maria de maine ia vacantza
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
s28
cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
citat din mesajul lui mandreeac![]() ![]() Am 3 stelute rosii, acum le-am vazut!![]() ![]() ![]() Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei |
felicitari!!!!
Ana-Maria mami de
s28
cum creste Alex Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
| citat din mesajul lui viss fetelor, m-am nervozat rau. nu am gasit pe net nici o farmacie cu Celestone-le asta.m-a anuntat si dr asta, tocmai acum, cu 3 zile inainte de craciun, si eu treb sa fac injectiile luni.am anuntat prietene din slobozia, tulcea. poate se gaseste prin tara..intr-o faramacie no-name..imi treb 2 fiole, please..cine mai e din brasov, sinaia, constanta, sau imprejurimi ale buc...vine sotul cu masina sa le ia, dc nu functioneaza curierul de craciun, macar de le-am gasi. ce ziceti, puneti o intrebare si ptr mine? please.... 26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: ![]() ![]() |
cine le produce ca eu mai am clientzi care sunt reprezentantzi medicali
Ana-Maria mami de
s28
cum creste Alex Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
viss sotzul meu e plecat in Spania,vine maine...vrei sa-l sun sa se intereseze?oare se gasesc in spania?
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
s28
cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
viss spune:
fetelor, am vb cu fata de la odisee. intr-o ora le am. Uraaaaaaaaaa!!!!!! ori le aduce ea, ca a plecat in oras, ori se duce sotul dupa ele. o draguta si la telefon.multumesc Doamne, ca mai exista asa oameni. multumesc fetelor - dorinutz, anaxena, care ati fost pe faza. asa m-am surescitat ca au inceput si astia sa miste
. nu vedeam pm. fetei, ca eu sunam prietenele din diferite judete ale tarii, sa caute maine in farmacii..cand am revenit la net, si am vazut ca am pm, nu mi-a venit sa cred..imi vine s atopai de bucurie, drept urmare.. ma voi intinde un pic in pat, ca sunt epuizata.azi am mancat decat 1 ceai, si 2 felii zacusca..ca vreau sa tin post 3 zile, am fost pe drumuri.. m-am apucat de curatat cartofi, dar m-am intors tot la net sa va cer/ sa cer lumii ajutorul..acum ar fi cazul si sa mananc ceva, nu?

26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

bb_yasmi spune:
viss ma bucur ca s a rezolvat. in caz de ceva puteam da si eu cateva telefoane la farmaciile din TM. felictari pt vestle superrrrr bune de la eco!!!
simo....mi-ai facut o pofta cu pizza ca mi-am comandat si eu una.....si cum e oferta 1+1 gratis.....
una am mancat-o eu (toata!!!!! acum 15 min, la ora asta 
) si cealalta sotul 
SA NE FIE DE BINE LA TOTI!!! ![]()
![]()
Anaxena, pofta sa ai!!! 

la serbare a fost supeeerrr!!! ca de obice!! iasmi minunata , am fost taree mandra de ea!! 
imi place la nebunie cum se ocupa cei de la gradi de copilasi, cum organizeaza party-urile....
si dupa aceea a fost la papa un cozonac asa de bun....
de abia m-am limitat la 2 felii mai grosute ![]()
noroc ca sunt gravi ![]()
![]()
roxy, frumoasa burtica, ca de obicei!!! nu a mai crescut fata de sapt trecuta! 
merg sa pun 2 pozici de la serbare.....nu sunt cine stie ce....
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
31
AMR 9 sapt!!!!!!!! 

anaxena spune:
Viss bine ca ai rezolvat..ai grija mare de voi 3 ,ma uitam si eu la odiseea de ian-feb si am citit de o mamica cu gemeni..ufff,oricum noua nu ni se va intampla nimic...bine ca ai facut rost de ele!
m-am intristat rau de tot!
ma duc sa ma bucur de Maria mea,care picteaza de ceva timp
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
s28
cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
IONY_82 spune:
AMA, "LA MULTI ANI!"

sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa-ti dea Domnul un bebe sanatos si papacios 

VISS, ma bucur mult ptr vestile bune 

ce ascunzi tu acolo 2 grasunei

sa fie sanatosi
Toata admiratia fetei de la odisee care te-a ajutat cu injectiile, intr-adevar mai exista oameni cu suflet
fericita
30+ cu
Sara Andreea
AMR 9 sapt

IONY_82 spune:
Strumfi, bine ca ai aparut ca altfel o luai 
ma bucur ca totul e bine cu tine si imi pare sincer rau ptr tatal tau

Va 

pe toate
fericita
30+ cu
Sara Andreea