Fluturasi de martie-aprilie 2011 (105)
Raspunsuri - Pagina 14
roxy_s spune:
simona sa-ti fie de bine pizza.
strumphitza burticuta nu este foartee mare, oricum in realitate mie mi se pare mai mare decat in poze bebelina ta ce mai face?
S-a intamplat minunea mult asteptata30+
AMR 9 sapt!!!
mandreeac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui strumphitza
Andreea pai nu am mai spus de 100 ori ca nu am fost online deloc? deloc deloc... nici mess , nici forum, nica ninicutza azi vad ca recuperez la cat scriu nu o sa va mai fie dor de mine _ Mind the Bump!26+Sophia Nicole |
Uite ca am citit si eu pe diagonala.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei
mandreeac spune:
Fetelor de ieri m-au luat contractiile, dar sunt nedureroase. Sunt cam speriata. Voi cam cate contractii aveti pe zi? cele care aveti bineinteles.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei
mandreeac spune:
Am 3 stelute rosii, acum le-am vazut!
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Fetelor de ieri m-au luat contractiile, dar sunt nedureroase. Sunt cam speriata. Voi cam cate contractii aveti pe zi? cele care aveti bineinteles. Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei |
Andreea eu azi cred ca am avut vreo 4-5...
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria
mandreeac spune:
Dorinuta si ce faci, iei no-spa? Cate pe zi? Aseara spre exemplu au fost vreo 4-5 intr-o ora.
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Dorinuta si ce faci, iei no-spa? Cate pe zi? Aseara spre exemplu au fost vreo 4-5 intr-o ora. Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei |
Da eu iau no-spa, maxim 3 pe zi mi-a zis medicul sa iau..azi am luat doua si ieri la fel..azi-noapte a fost mai nasol..am citit ca uterul incepe sa se pregateasca...dar asta nu inseamna ca nastem acum. Maine ma duc la eco si intreb.
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria
strumphitza spune:
roxy, bubulina mea nu stiu ce face acum, facea dansuri populare acu vreo ora , dar acu` cred ca trage un pui de somn nu mai se misca deloc... las ca tre` sa creasca mare fata mamii
andreea, eu nu am contractii, cel putin asa spun eu ... cum se manifesta sa stiu si eu si o sa iti spun atunci cand or fi pe mine ma chinuie tare durerile de oase de la fofo si treaba nu am facut deloc ... e prafu de un dejt` si tot nu pot sa fac nimic ca ma doare , o sa fac curat cand vin de la soacra , motanul poate sa stea si cu prafu gros
_
Mind the Bump!26+Sophia Nicole
roxy_s spune:
mandreeac mie doctorul mi-a zis ca sunt cam multe 5 contractii intr-o ora. asa am avut eu cand am fost la control, cat am stat sa astept sa intru mi se intarise burta de vreo 5 ori. si i-am zis, si mi-a zis ca normal este sa am cam 10 pe zi, deci intr-o ora sa ai maxim 2 contractii.
si acum mi se mai intareste chiar si cand stau intinsa. mie mi-a zis sa iau no-spa si gynipral si imediat isi face efectul.
S-a intamplat minunea mult asteptata30+
AMR 9 sapt!!!
viss spune:
fetelor, m-am nervozat rau. nu am gasit pe net nici o farmacie cu Celestone-le asta.m-a anuntat si dr asta, tocmai acum, cu 3 zile inainte de craciun, si eu treb sa fac injectiile luni.am anuntat prietene din slobozia, tulcea. poate se gaseste prin tara..intr-o faramacie no-name..imi treb 2 fiole, please..cine mai e din brasov, sinaia, constanta, sau imprejurimi ale buc...vine sotul cu masina sa le ia, dc nu functioneaza curierul de craciun, macar de le-am gasi. ce ziceti, puneti o intrebare si ptr mine? please....
26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: