Fluturasi de martie-aprilie 2011 (105)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

lalely caruciorul acela mov cica de fapt nu este mov este un gri inchis spre mov...asa a explicat aia. nici nu stim ce sa facem, asa ca, deocamdata mai stam putin sa mai vedem si altele si daca chiar nu gasim nimic, nimic il luam in ianuarie ca gasim si atunci. si luam pe verde.
n-ai pus pozicile?

S-a intamplat minunea mult asteptata30+

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

azaz dar tie nu ti-a dat supliment de fier sau vitamine? ar trebui sa-ti dea ca din alimente si asa nu luam prea mult.

pisuc acum am vazut ca si miki te-a intrebat de capsuni-toxoplasmoza. poate ai si raspuns dar pana ajung eu cu cititul....

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

miki a crescut burtica este frumoasa si rotunda

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

strumphitza ma bucur ca esti bine. multa sanatate tatalui tau. iti zic de pe acum deplasare usoara si rapida pana la socrii, sa nu va inzapeziti si n-am facut rost de caramizi

miki multa bafta va doresc cu contractul, sa reusiti sa-l semnati si sa fie intr-un ceas bun.

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

viss ce ma bucur ca bebicii sunt super bine, sunt grasunei fi sigura ca de la 34 saptamani incolo trebuie sa te astepti sa nasti. o prietena cu gemeni este programata acum pe 29 decembrie sa nasca cu cezariana.
i-a zis doctorul ca sunt mari bebicii au cam 2700 grame si ca nu-i mai lasa, ii scoate ca deja ea nu mai poate sa se miste, o dor toate. si cum bebicii sunt dezvoltati bine nu are rost s-o mai chinuie. o sa aibe 36 de saptamani implinite cand o sa nasca deci bebicii mai au de luat in greutate pana atunci.

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

aaa..placentele sunt 2. cam imbatranite, nu? acuma ce sa zic..32 saptamani fac la sf. lu' ianuarie..poate stau pana atuncima apuc si eu sa ma rog de ei de Doamne- Doamne
- miki- pun ovule care au hormoni- progesteron, la inceputul sarcinii luam 4/zi, am scazut treptat la 1/ zi, dar dupa ce s-a deschis colul a marit la 2/zi.

26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti burticilor? Ati scris nu gluma .

Strumphy ma bucur ca ai aparut si ca totul este bine, sa stii ca m-am ingrijorat pentru tine.Meriti bataita, sa stii. Nici pe mess nu ai fost, ca tot te asteptam online, atat cat am stat si eu, adica putin

Viss ma bucur ca sunt bine bebicii.

Yasmi si asteptam poze de la serbare.

tuturor, fara exceptii.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

gata am curatat cenusa si am facut focul in semineu imi pare rau ca afara ploua si se topeste zapada dar las` ca o sa vaz eu multa si proaspata la soacra , de zapada zic, ca soacra nu e multa si nici proaspata daca m-ar auzi Nick , valeu valeu valeleu...

Roxy, deci tu ne pacalesti... ai o burtica mica de la distanta si mare de aproape, cum e in realitate? cred ca numa` buna de pupat si bag de seama ca inca iti trebe` caramizile alea Made in UK, stii tu , mai bune si trag mai greu la cantar

Viss, nasti de ziua ta ? Asa cadou te cred ca ar fi frumos , si eu as vrea sa nasc de ziua mea, dar ziua mea e abia in iunie

_
Mind the Bump!26+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Strumphy ma bucur ca ai aparut si ca totul este bine, sa stii ca m-am ingrijorat pentru tine.Meriti bataita, sa stii. Nici pe mess nu ai fost, ca tot te asteptam online, atat cat am stat si eu, adica putin

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Andreea pai nu am mai spus de 100 ori ca nu am fost online deloc? deloc deloc... nici mess , nici forum, nica ninicutza azi vad ca recuperez la cat scriu nu o sa va mai fie dor de mine

_
Mind the Bump!26+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

A venit al meu cu 2 pizza, am mancat aproape jumate
Viss, 2 grasunei ai tu acolo, eu cred ca sunt si mai mari chiar la ce urticutza ai tu acolo!!! ravo mami!
Roxy, urticutza ta e neschimata, micutza si frumoasa!
Dorinutza, eu cred ca va trece repede timpul la Rev...mai ales ca sunteti gasca asa mare
Strumpfi, spune-i alui tau ca puiutza n-are nimic, a mai rau iti face sa te tot verifice si nimic...Stii tu sa-l convingi, sunt sigura!

Simona, mami de baieti David, Matei si 30 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput