Fluturasi de martie-aprilie 2011 (105)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Felicitari pisuc pt casuta cea noua! Sa o stapaniti sanatosi. Am observat ca in multe cazuri un bebe care se lasa asteptat vine o data cu o casuta noua. Si in cazul nostru tot cam asa.

in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

pisuc ce harnica ai fost, deja ai si terminat si tortul si vasele. eu abia m-am trezit.

viss acum am vazut ca ai gasit injectiile acelea. ma bucur tare mult, eu intrebam la farmacii, cum sa nu, ca si asa am drum in oras. important este ca ai gasit.

mandreeac bine ca te-a lamurit doctorul cu contractiile. asa este cum a zis, nu cred ca trebuie sa-ti faci mari griji daca nu sunt dureroase. nu ti-a zis sa iei no-spa sau ceva?

bb_yasmi ce scumpica este iasmi, o dulceata de fetita. sa-ti fie de bine pizza la ora aia

simona nu-ti mai fa atatea griji ca ai mancat si aia si aia. doar n-o sa stai nemacata sau cu pofta. si asa la tine nu se vede nici un kg, mananca linistita.

madutza spor la facut prajituri si sarmale. si eu azi merg la mama sa facem bunataturile de Craciun, ce se poate face azi, restul maine

alina06 mie mi-a dat omega 3 pana nasc si chiar si dupa este bine sa iei.

cami este bine cu mami, asa-i? cand ai un ajutor si mai ales sa fie mama, este cel mai bine

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata30+

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Pisuc, aitza placuta si leneveala la fel! Zona e f una, n-ai treaa , aproape de orice acolo...si cel mai ine e ca vine mami tau acolo, chiar langa tine. nemaipomenit! ravo voua!
Alina, imi pare rau ca nu reusesti sa v cu sotul, acum e o perioada mai aglomerata poate si nu sunt une legaturile.CU casutza ai dreptate, se spune ca un copil vine totdeauna cu o painica su rat...Metaforic spus..

Simona, mami de baieti David, Matei si 30 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Roxy, spor la treaa si tie azi la mami tau!...CU omega 3 si fe eu cam uit sa le iau Le tin sus intr-un dulapior sa n-ajunga copiii la ele si nu le vad seara,asa ca le cam sar...Sper sa aia totusi un efect chiar luate asa haotic

Simona, mami de baieti David, Matei si 30 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Roxy . M-am lamurit si eu ca asa e cu Omega 3. E bun de luat. Mi-era teama sa nu fie prea mult, dar e ok.

Simona, f frumoasa vorba cu puiutul care vine cu painica sub brat. N-o stiam

in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Am venit si eu la o cafeluta cu lapte sa-mi revin ca asta noapte a fost cam alba,buburuza mea nu a avut somn ci pofta de povestit
Astazi voi fi in priza toata ziua,mai am de facut cateva cumparaturi fiind singura cumpar zilnic cate ceva ca nu pot cara prea mult apoi ma apuc de cozonaci,sarmalute si ce mai e de facut prin casa.Brad inca nu am reusit sa cumparam,tati al nostru deabea deseara ajunge acasa asa ca ramne pe maine bradutul si cadourile
Ama La multi ani fericiti!!!
Felicitari fetelor care au fost la eco pt.bebei sanatosi si grasunei!
Roxi burtica frumoasa
Yasmi foarte frumoase pozele de la serbarea printesei la fel si burtica

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

millie spor la treburi azi. si poate reusesti sa te si odihnesti putin.

S-a intamplat minunea mult asteptata30+

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello burtici

am revenit si eu de la doctor, sunt fericita ca mi-a acceptat cadoul si i-a placut, aviz happiness, poti sa ii duci si tu!

in schimb am aflat ca aseara am avut contractii. m-a durut ft rau burta, am avut niste junghiuri puternice si se pare ca am aflat si cum se simt misterioasele contractii din fericire nu au afectat colul, e lung si inchis in continuare dar mi-a zis sa nu uit ca sunt insarcinata si sa ma menajez mult mai mult...in rest toate bune...

s 25, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

Ce faceti burticute? Deja vad ca sunteti plecate la trebushoara, care incotro..cumparaturi, brad...... super, as fi vrut si eu asa atmosfera in casa, dar eu din pacate azi nu o sa fac nici sarmale si nici cozonaci o sa fac bagajul sa plec maine la soacra si acolo sa ma indop cu alte mancaruri fata de ce avem noi.. curcan, pudding..

Eu trebuie sa ies sa fac imi repar ceasul, sa ii pun o noua baterie , ma duc la o bijuterie in cartier sa vedem daca poate sa ii schimbe bateria ca vad ca a intepenit la ora 6.10min si eu fara ceas cand sunt plecata pe undeva nu pot, tot ma uit sa vad cat mai este pana ajung sau plec

Pisuc, mutare lina si linistita si mai ales Sarbatori in tihna in casuta noua O feliuta de tort as papa si eu

Alina06, las ca vine sotu acusica la apel, ia sa vezi, ori te suna si e si mai bine ca il auzi Cat despre bebe si casa sa stii ca si noi la fel, am cumparat casa noua si am si ramas insarcinata

Roxy, azi ai grija la mami, sa nu papi toate bunataturile, sa mai salvezi si pentru mine cateva dar las ca ti le dau toate tie ca si asa te bate vantu... eu deja-s cat casa

Simona, stai sa vezi ce tot o sa papi zilele astea de Craciun si dupa si toate sarbatorile astea ma si vad cum iau si eu vreo 2 kile, de parca nu as avea destule

Scrish, azi faci bradutul ? ma bucur ca bebe Luca e bine si doctorita ti-a acceptat cadoul te pup

Azi trebuie sa impachetez si eu cadoul pentru Nick si sa scriu felicitarea ca vad ca de cand l-am cumparat nu am reusit sa il pregatesc sa il am gata . Da oare cum sa ii dau eu cadoul, ca eu stiu ca are si el pentru mine si noi plecam la socri, sa il car cu mine si sa i-l dau acolo ? daca vad ca el nu mi-l da pana plecam maine dimineata, il iau si eu pe al lui cu mine si gata, i-l pun acolo sub brad , ca asa cica se face la ei, toate cadouriel se pun sub brad de pe 24 seara si dimineata dupa micul dejun pe la 10-11 toata lumea isi cauta cadourile si le deschide Abia astept sa vad ce primesc de la Nick stiu ce, dar de l asocri si la cumnat si nepoate .... am primit acum 2 zile de la niste prieteni de aici din Londra un set super frumos de farfurii , de la Next home si m-am bucurat ca un copil ca eu-s moarta dupa lucrusoare de casa, mai ales ca dupa ce ne-am mutat aici am tot arunact din vechiturile de la casa noua si mai aveam nevoie de farfurii si tacamuri si pana acum nu am apucat sa cumparam multe... abia astept sa am iar mudafiri sa gatesc sa ii servesc in setul nou

Gata ca m-am intins cu vorba si e ora 10 si eu sunt inca in casa, de imbrcata sunt imbracata ca dupa ce m-am trezit am sarit in blugi gata sa ies pe usa... dupa ce vin am o gramada de treaba... de facut manichiura, pedichiura, pus par me moatze, impachetat cadou, scris felicitare, spalat niste rufe... treaba serioasa domle`

Va pup, mai vorbim cand ma intorc, daca nu o sa fiti toate pe la bucatarii infipte in sarmale si racituri

_
Mind the Bump!26+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hello! Deci astazi vorbim despre contractii
Antguess nici eu nu prea stiu care sunt contractiile. De ex, azi dimineata, dupa ce am m-am foit prin casa vreo 40 min sa ma imbrac, machez etc, simteam ca se intampla ceva acolo jos, deranjant, si ca trebuie sa ma asez: dar nu imi dau seama dc se misca bebe si ma loveste mai tare pe interior sau daca sunt contractii.
Intr-o alta seara, am stat in fund in cada (pt dus) vreo jumatate de ora. Cand m-am ridicat, m-am mai invartit eu prin casa si m-au apucat niste intepaturi jos si simteam miscare, dar la fel, nu stiu daca era bebe sau contractii. Oricum nu mai puteam sta in fund nici cat sa ma usuc pe par. M-am intins imediat in pat.

24+

Mergi la inceput