Fluturasi de martie-aprilie 2011 (105)
Raspunsuri - Pagina 15
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss fetelor, m-am nervozat rau. nu am gasit pe net nici o farmacie cu Celestone-le asta.m-a anuntat si dr asta, tocmai acum, cu 3 zile inainte de craciun, si eu treb sa fac injectiile luni.am anuntat prietene din slobozia, tulcea. poate se gaseste prin tara..intr-o faramacie no-name..imi treb 2 fiole, please..cine mai e din brasov, sinaia, constanta, sau imprejurimi ale buc...vine sotul cu masina sa le ia, dc nu functioneaza curierul de craciun, macar de le-am gasi. ce ziceti, puneti o intrebare si ptr mine? please.... 26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: |
Viss ti-a raspuns o fata de la buburuze ca are. Cred ca ti-a dat PM cu nr tel.
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria
anaxena spune:
Viss ma superbucur ca suntetzi totzi 3 bine,si chiar grasunei grasunei juniorii,sa stea cat le trebuie lor acolo la mami in burtica si tzie sa-tzi fie cat mai ushor posibil
miki succes cu contractul
vai,sunt asha incantata de pompa de nu va imaginatzi
am ajuns acasa si mi-am facut macaroane cu branza versiunea FAST and Furios
Maria picteaza,eu scriu,sotzul e prin Spania...abia ashtept sa se faca vineri sa facem bradul,sa-mi cumpar TV-ul,sa-i impachetez Mariei cadoul
si sapt viitoare am sa stau pe acasa mai mult ca Maria de maine ia vacantza
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s28 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
citat din mesajul lui mandreeac Am 3 stelute rosii, acum le-am vazut! Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei |
felicitari!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
citat din mesajul lui viss fetelor, m-am nervozat rau. nu am gasit pe net nici o farmacie cu Celestone-le asta.m-a anuntat si dr asta, tocmai acum, cu 3 zile inainte de craciun, si eu treb sa fac injectiile luni.am anuntat prietene din slobozia, tulcea. poate se gaseste prin tara..intr-o faramacie no-name..imi treb 2 fiole, please..cine mai e din brasov, sinaia, constanta, sau imprejurimi ale buc...vine sotul cu masina sa le ia, dc nu functioneaza curierul de craciun, macar de le-am gasi. ce ziceti, puneti o intrebare si ptr mine? please.... 26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: |
cine le produce ca eu mai am clientzi care sunt reprezentantzi medicali
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
viss sotzul meu e plecat in Spania,vine maine...vrei sa-l sun sa se intereseze?oare se gasesc in spania?
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
viss spune:
fetelor, am vb cu fata de la odisee. intr-o ora le am. Uraaaaaaaaaa!!!!!! ori le aduce ea, ca a plecat in oras, ori se duce sotul dupa ele. o draguta si la telefon.multumesc Doamne, ca mai exista asa oameni. multumesc fetelor - dorinutz, anaxena, care ati fost pe faza. asa m-am surescitat ca au inceput si astia sa miste. nu vedeam pm. fetei, ca eu sunam prietenele din diferite judete ale tarii, sa caute maine in farmacii..cand am revenit la net, si am vazut ca am pm, nu mi-a venit sa cred..imi vine s atopai de bucurie, drept urmare.. ma voi intinde un pic in pat, ca sunt epuizata.azi am mancat decat 1 ceai, si 2 felii zacusca..ca vreau sa tin post 3 zile, am fost pe drumuri.. m-am apucat de curatat cartofi, dar m-am intors tot la net sa va cer/ sa cer lumii ajutorul..acum ar fi cazul si sa mananc ceva, nu?
26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:
bb_yasmi spune:
viss ma bucur ca s a rezolvat. in caz de ceva puteam da si eu cateva telefoane la farmaciile din TM. felictari pt vestle superrrrr bune de la eco!!!
simo....mi-ai facut o pofta cu pizza ca mi-am comandat si eu una.....si cum e oferta 1+1 gratis..... una am mancat-o eu (toata!!!!! acum 15 min, la ora asta ) si cealalta sotul SA NE FIE DE BINE LA TOTI!!!
Anaxena, pofta sa ai!!!
la serbare a fost supeeerrr!!! ca de obice!! iasmi minunata , am fost taree mandra de ea!! imi place la nebunie cum se ocupa cei de la gradi de copilasi, cum organizeaza party-urile.... si dupa aceea a fost la papa un cozonac asa de bun.... de abia m-am limitat la 2 felii mai grosute noroc ca sunt gravi
roxy, frumoasa burtica, ca de obicei!!! nu a mai crescut fata de sapt trecuta!
merg sa pun 2 pozici de la serbare.....nu sunt cine stie ce....
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31
AMR 9 sapt!!!!!!!!
anaxena spune:
Viss bine ca ai rezolvat..ai grija mare de voi 3 ,ma uitam si eu la odiseea de ian-feb si am citit de o mamica cu gemeni..ufff,oricum noua nu ni se va intampla nimic...bine ca ai facut rost de ele!
m-am intristat rau de tot!
ma duc sa ma bucur de Maria mea,care picteaza de ceva timp
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
IONY_82 spune:
AMA, "LA MULTI ANI!" sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa-ti dea Domnul un bebe sanatos si papacios
VISS, ma bucur mult ptr vestile bune ce ascunzi tu acolo 2 grasuneisa fie sanatosi
Toata admiratia fetei de la odisee care te-a ajutat cu injectiile, intr-adevar mai exista oameni cu suflet
fericita 30+ cu Sara Andreea
AMR 9 sapt
IONY_82 spune:
Strumfi, bine ca ai aparut ca altfel o luai ma bucur ca totul e bine cu tine si imi pare sincer rau ptr tatal tau
Va pe toate
fericita 30+ cu Sara Andreea
AMR 9 sapt