Dulceturi si papanasi in asteptarea lui 2011(417)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Dragelor, sa vina 2011 cu sanatate si voiosie, cu clipe magice petrecute alaturi de cei dragi si cu muuulte surprize placute! Sa fiti iubite! La multi ani!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Abia acum am teriminat treaba si ma gandeam ca nu pot sa nu trec azi pe aici, asa ca:

Va urez un 2011 cu multe bucurii, sanatate si sa se implineasca toate dorintele!

La multi ani!

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, stai linistita si noi avem acelasi program, poate putin mai incarcat pana spre miezul noptii, dupa care "vila plapumioara" scrie pe noi.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

La multi ani,2011 Adimercedes!!!!!

Bine ati pasit in noul an,cu multa sanatate si prosperitate!!!!
Va imbratisam cu drag!!!!!

Mergi la inceput

La multi ani,2011 ,SabinaY si frumoasele ei japonici!!!

La multi ani,2011 ,Ayumi,curajoasa mamica de samurai!!!!

Sa aveti parte de tot ce va doriti!!!!!

Va imbratisam tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Un an nou cu bucurii din partea noastra!
noi ne revenim acum dupa luni de tratament pentru nas infundat pana la apnee care pana la urma a necesitat scoaterea polipilor (imensi).
Dar cele rele sa se spele ,cele bune sa se adune si sa ne punem sperantele intr-un an nou asa cum il visam fiecare!!!!!

La multi ani,dulceturi si papanasi!!!!

Mergi la inceput

La multi ani,2011,Roxana!!!!Cumatra mea draga,sa pasesti in noul an plina de sperante si dorinte implinite,sa fii sanatoasa pentru familia ta,si cei din jur sa ,,deschida ochii'' si sa vada ,,omul din tine''!!!!Esti speciala si plina de bunatate!!!!

PS-sunt dementiale pozele de pe FB!!! Surasul ala sa-l ai pe chip toata viata!!!!Si rochia....,m-ai dat pe spate!!!!Tre' sa te pazeasca f bine cumatru',la cati roiesc prin jurul tau!!!!

Te imbratisez tare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

multumesc de gandurile bune, pe care vi le intorc inzecit acum cu 45 min inainte de noul an . stiu ca deja fetele mai din est au pasit in 2011. eu va pupacesc si va doresc un an nou cu sanatate in primul rand si apoi bucurii si iubire si dorinte implinite! la multi ani!!!!

Mergi la inceput

cumatra, pup tare! ma prinsesi pe net! :) wi fi sa traiasca!

Mergi la inceput

hai la multi ani! m am intalnit cu 2011 si dupa prima vedere pare promitator! :) va pup

Mergi la inceput