Dulceturi si papanasi in asteptarea lui 2011(417)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Va doresc un an nou mai bun, multa fericire, sanatate, iubire si liniste sufleteasca! La Multi ANi!!

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

Felicitari pentru genemi Adhnana!

Vad ca au mai revenit fete.

Roxana, te-am visat la somnul de prinz. Ideea e ca un coleg de al sotului merge in T astazi si m-am gindit la tine. Sa ai o vacanta de vis!

Roxali chiar nu a mai ramas nimic din tort-20 de felii fff dulci, cred ca doar e si sotul am mincat cite 2 in rest s-au bucurat Daria (in albumul Decembrie puteti vedea o poza in care maninca Daria tort cu...mina) si bunicii, matusile.
Pentru Revelion am facut ceva mai light cu piersici.

Va doresc sarbatori cu bine in continuare, sa aveti o trecere intre ani magica cu dorinte importante iar anul care vine cu vise implinite!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Adhnana, se pare ca ai fost cuminte si Mos nicolae ti-a adus cate un baietel in fiecare cizmulita! Sa fie sanatosi si sa te bucuri toata viata de familia ta! Bun venit pe lume gemenilor si refacere rapida tie, ca ai de lucru de acum, nu gluma!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nu stiu daca reusesc sa mai intru maine, asa ca va urez de acum
sa va aduca 2011 multa, multa sanatate, sa va bucurati de copii si familie, sa fiti fericite si implinite !

Noi vom intra in noul an acasa, vom fi in 4 si probabil la scurta vreme dupa programul de artificii vom poposi in paturica Dar asta este exact ceea ce ne dorim

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna seara,

Un An Nou bun, linistit, iar toate minusurile anului ce tocmai trece sa se transforme in plusuri si sa se inmuteasca!!!
Imi doresc si va doresc sa fim mai buni, mai blanzi cu noi, sa oferim mai mult timp celor dragi, sa daruim si sa primim iubire!

Pupici de la noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

La multi ani, sanatate si numai buna sa se adune!
Va doresc multa fericire, iubire si liniste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

FETE DRAGI VA DORESC NUMAI BINE SI NOUL AN SA VA ADUCA TOT CEEA CE VATI PROPUS!

am vazut o gramada de pozici...nu mai intrasem pe emailul comun de vreo 5 luni din cauza pcului

Sanatate tuturor bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Doresc tuturor un An Nou Fericit, sa fim sanatosi, sa ne bucuram de cei dragi si sa ni se implineasca daca nu toate, macar cele mai importate vise!

Cu mult drag, La Multi Ani!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani! Un an nou cat mai bun si mai darnic!

Erina, tortul cu crema de mure arata super, felicitari! Am facut si eu azi un tort mai usor de pe blogul Laurei: http://adamache-laura.blogspot.com/2009/04/tort-padurea-neagra.html
si a iesit tare bine. Acum sa vedem cat de bun este, daca e bun, il includ in retetele casei, ca nu mi-a luat mult timp sa-l prepar. Si dupa-amiaza mai am de facut salata de boeuf traditionala, si o tarta cu fructe de padure.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Felicitari pentru gemeni Adhnana!

Roxana, concediu placut!

Poze

Mergi la inceput