Dulceturi si papanasi in asteptarea lui 2011(417)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor cu numele de Stefan!
Multa sanatate Mariana !
Multa santate si lui David si Dariei!

Noi am petrecut tare frumos, a venit si sora mea din Franta cu copiii si sotul, am facut multe pregatiri impreuna cu mama. Am facut si cozonaci si mi-au iesit cei mai buni de pana acum. Sambata am profitat de vremea frumoasa de faar si am stat mai mult pe afara cu musafirii, ieri am fost in Cismigiu, si a patinat si Antonia pe gheata impreuna cu mine. Iar aseara am fost la nasi si am petrecut si acolo. In rest suntem fericiti ca tati are concediu pana pe 10.01. si o sa profitam sa petrecem cat mai mult timp cu el.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

lA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR CU OCAZIA ONOMASTICEI!

Erina frumos brad si a mai rams vreo bucatica din tortuletul ala

Sanatate tuturr bolnaviorilor mici si mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

pupici tuturor.
am pus cateva poze pe mailul comun cu gaza mea.mai urmeaza zilele urmatoare cand mai am timp.
sarbatori fericite si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

Sper ca ati petrecut minunat Craciunul.

Multumim mult pentru urarile de sanatate.

Copiii tot mai mucesc dar starea lor e foarte buna. Exploreaza toate modalitatile de a se juca cu toate minunatiile primite de la Mos.

Gabitz am vazut-o pe Eliza dulce, foarte eleganta si cu zimbet minunat!!!

Mandarinuta, Cecilia, la voi am lasat comentarii la poze!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Tan-ta-na-naaaaa!!!! Buna seara la Mos..., care mos ca l-am ratat... Hihihihi... Roxule, bancul ala cu fu Tache si fu Tica ni se potriveste la marele fix. Numai stiu cand am postat, dar luni seara am luat copilul si am decolat spre gagic, de unde am aterizat abia ieri. Deci aia cu sedusul ramane valabila. Hihihih...
Nu-mi vine sa cred ca mai sunt doar cateva zile si se incheie si anul acesta, apoi o luam iar de la capat si tot asa. Unde fuge timpul asta, Dumnezeule?! La ce s-o grabi asa?
Daca stau sa fac o retrospectiva, a fost un an tare frumos, incarcat de multe momente unice si clipe de vis. E bine la incheierea unei etape sa stai locului si sa cugeti asupra timpului scurs. Bilanturile ne ajuta sa evoluam, sa indreptam ce am gresit si ce se mai poate, sa tragem invataturi si sa apreciem mai mult oamenii care ne-au fost alaturi.
Vreau sa va multumesc frumos ca in rarele mele aparitii mi-ati fost alaturi si m-ati sustinut. Stiu ca aici am prietene de neadejde si ma bazez pe voi si de acum incolo.
Revin cu rugamintile mele de a va intorce o secunda privirea si catre sufletele voastre pereche si macar in treacat sa le dati un pupic pentru tot ce au facut bun pentru voi, pentru clipele frumoase pe care vi le-au oferit si pentru faptul ca va sunt alaturi neconditionat. Uneori uitam sa facem asta si ne bazam pe faptul ca sunt acolo si maine si pentru totdeauna. Gandirea asta nu ne face bine si nu face decat sa aplatizeze niste sentimente care, sunt convinsa, au fost candva atat de puternice. Nu va culcati pe o ureche si nu functionati in virtutea inertiei; focul neintretinut se stinge.
Va pupic si va doresc tot binele din lume. Va doresc linistea, armonia, pasiunea si fericirea pe care o merita toate femeile din lumea asta!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Annisia...foarte frumos ai spus! Multumim! si o imbratisare de la mine!

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bre Annisio, ma pregateam si eu cu urarile de final de an, ziceam sa sperg sufletul targului, si tu iacata ce vorbe de duh bagasi, de m-am blocat cu totul. Dar nu e bai, cum nu fu bai nici cu cafelele alea, ce naiba, nu intrara zilele in sac si nici cafelele in ibric de tot.

Una peste alta, pentru mine a fost un an greu, poate cel mai greu din viata mea, iar clipele frumoase au fost mult prea putine ca sa conteze. Asa ca ma bucur tare ca se termina - o sa chefuiesc din greu pe chestia asta, sper sa sa ia cu el toate relele pe care mi le a daruit, si lase locul la zambete si in pravalia mea. ASa ca eu astept Anul Nou cu speranta si bucurie, si cred ca acele 32 de grade unde ma va pocni 2011 vor ajuta din plin.

Care va sa zica va imbratisez si eu cu drag, va urez bucurii si sanatate, si fie ca 2011 sa va implineasca visele si dorintele (eu una pe asta contez). Nu stiu cand mai apuc eu sa ma conectez la net, asa ca va las cred cu ultimii pupici pe 2010.

PS Daca reusesc in seara aceasta (tare mi-as dori) va trimit pozici cu schiorii = pe post de bonus la urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Bre Annisio, ma pregateam si eu cu urarile de final de an, ziceam sa sperg sufletul targului, si tu iacata ce vorbe de duh bagasi, de m-am blocat cu totul. Dar nu e bai, cum nu fu bai nici cu cafelele alea, ce naiba, nu intrara zilele in sac si nici cafelele in ibric de tot.

Una peste alta, pentru mine a fost un an greu, poate cel mai greu din viata mea, iar clipele frumoase au fost mult prea putine ca sa conteze. Asa ca ma bucur tare ca se termina - o sa chefuiesc din greu pe chestia asta, sper sa sa ia cu el toate relele pe care mi le a daruit, si lase locul la zambete si in pravalia mea. ASa ca eu astept Anul Nou cu speranta si bucurie, si cred ca acele 32 de grade unde ma va pocni 2011 vor ajuta din plin.

Care va sa zica va imbratisez si eu cu drag, va urez bucurii si sanatate, si fie ca 2011 sa va implineasca visele si dorintele (eu una pe asta contez). Nu stiu cand mai apuc eu sa ma conectez la net, asa ca va las cred cu ultimii pupici pe 2010.

PS Daca reusesc in seara aceasta (tare mi-as dori) va trimit pozici cu schiorii = pe post de bonus la urari.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Sa-ti aduca anul care vine tot ce iti doresti tu, sa stearga uratenia anului care se termina si sa vina cu mult mult soare pe strada ta, ca nu degeaba o sa-l intampini la soare.

La multi ani!

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fete dragi!

Am intrat si eu sa va urez pentru noul an, Revelionul asta suntem gazde deci am multe de pregatit, daia prefer sa fiu mudafir. Am avut parte de un Craciun foarte frumos, in familie, in prima zi la parintii mei, apoi am mers si la socrii, am fost rasfatati si ne-a prins bine. Mosul a fost foarte darnic la noi, Adelina aprimit binenteles cele mai multe daruri, dovada ca a fost o fetita tare cuminte.

Asa ca va doresc din suflet ca noul an sa fie asa cum vreti, sa trecem cu bine peste cele rele si sa avem parte numai de impliniri si multa sanatate, eu o iau mereu ca pe un nou inceput si ceea ce nu am reusit sa facem in anul care a trecut sa incercam sa-l facem in anul care vine. Va pup pe toate in parte ca-mi sunteti tare dragi si sa petreceti frumos alaturi de puii vostrii!

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

La multi ani!!! un an nou cat mai bun,imbelshugat plin de fericire si sanatate,exact asa cum vil doriti!!!

noi suntem in Ro si e tare fain.fetele se bucura de zapada si sunt tare fericite,doar ca nu prea suporta gerul,insa o sa se obisnuiasca ele :))

va imbratisam cu mult drag

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput