Dulceturi si papanasi in asteptarea lui 2011(417)
Raspunsuri - Pagina 5
ramonaiani spune:
Ma bucur sa aud ca la marea majoritate miroase a Craciun in casa
.
Pe noi ne-a lovit gripa. De miercuri zac in pat cu febra 39 si tuse productiva, am reusit sa ajung pana al urma la dr, mi-a dat antibiotic.
Azi am reusit sa ma ridic din pat, mai ales ca am fost nevoita. Azi noapte a facut barbata-meu febra, iar acum dupa masa au inceput si prichindeii
.
Vorba Sabinei, e asa "frumos" sa n-ai pe nimeni care sa iti faca o cana de ceai...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaiani Ma bucur sa aud ca la marea majoritate miroase a Craciun in casa Pe noi ne-a lovit gripa. De miercuri zac in pat cu febra 39 si tuse productiva, am reusit sa ajung pana al urma la dr, mi-a dat antibiotic. Azi am reusit sa ma ridic din pat, mai ales ca am fost nevoita. Azi noapte a facut barbata-meu febra, iar acum dupa masa au inceput si prichindeii . Vorba Sabinei, e asa "frumos" sa n-ai pe nimeni care sa iti faca o cana de ceai... Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09) |
sanatate multa tuturor, sper ca cei mici sa fi adunat nimic de la voi

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Este liniste aici, se pare ca petetreceti, ceea ce ma bucura. 
Noi suntem bine, fericiti pentru cadourile primite si mai ales ca am avut casa plina zilele acestea...azi ne-am odihnit si ne-am jucat din plin...
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Stefan.
Cecilia si
Cristian Matei[/b] (07.09.2007)
ceamica spune:
buna dimineata,
La multi ani celor ce si-au amiversta onomastica de Craciun : Cristina , Cristian 
La multi ani celor ce aniverseaza astazi onomastica !
Sanatate multa Daria si David ! Erina multumesc pentru link.Ma tenteaza crochetele cu masline .
Sanatate multa tuturor ,Ramonaiani !
Roxali
, am pus doar cateva poze, mai am de adaugat![]()
Sonia seamana din ce in ce mai mult cu tine 
noi suntem aproape bine , Puf s-a pus pe picioare dar Seb vad ca acum incepe sa contureze primele semne . Imi doresc sa fie doar o forma usoara .
plec la treburile mele
aeperju spune:
Craciun Fericit si toate cele bune! Va pupam cu drag!
Emma
Maria 34+ si Andrei (21.09.2007)
papanash spune:
salutari si de la noi.
am avut zile frumoase, pline, de odihna, rasfat culinar si distractie. mi-a placut in Bucuresti zilele astea, am colindat peste tot, in parcuri, concerte, plimbari cu trasura prin centru. parcurile sunt frumos impodobite, miroase peste tot a vin fiert....
acum suntem pe ultima suta cu facutul bagajelor, maine dimi plecam.sper sa nu ne dea de furca prea tare zapada ![]()
va uram tuturor multa sanatate, sarbatori fericite si linistite, un an nou mai bun, in care sa vi se intample numai lucruri frumoase !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei de astazi, mari si mici !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Roxana_G spune:
salutari de la poiana! micii schiori va transmit cele bune si sanatate bolnaviorilor! incerc sa scriu mai mult de la bran, acum am net acolo dar sunt pb cu semnalul. la multi ani sarbatoritilor de azi si petrecere frumoasa in continuare! pupicei
adimercedes spune:
La Multi Ani tuturor celor care si-au sarbatorit sau isi sarbatoresc onomastica!!!
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor si insanatosire rapida!
Va doresc din tot sufletul sa aveti parte de mult rasfat, calm, relaxare si sanatate maxima si mutle bucurii, fericire si iubire in noul an!!!
Noi suntem bine, copiii cam tusesc si Adam muceste, le-am dat ceai de cuisoare (surpinzator a baut si Lisa, mai ales ca Adam l-a baut, asa ca nu s-a lasat mai prejos :P). Craciunul a fost frumos, multe cadouri pt mari si mici, in rest program normal. Sambata pm am fost pe plaja, a fost placut, apa insa receeeee, dar Adam a tinut mortis sa topaie in apa si, bineinteles, a pciat si s-a udat pana la piele :P Am avut haine de schimb si prosoape, deci nu a fost problema. Ieri am fost la o petrecere la niste prieteni, eu am dus "dips", pate cu susan si crema de branza cu sfecla rosie si cashew, o nebunie. Am dus grisine groase si saratele pt ele... Multe cadouri si acolo, copiii au fost rasfatati la greu. Bineinteles ca nu au stat locului o clipa si am umblat dupa ei de am ametit :P
Sotul lucreaza de maine toata saptamana, a ales sa ii ajute pe niste clienti de ai lui, cu toate ca e perioada sarbatorilor, noroc ca e relativ aproape si mediul de lucru e calm si relaxat. Asa ce de maine sunt iar singura cu nazdravanii mei. Asa ca am de facut curetenie, mancare si restul de capul meu :P
Acum fug ca sunt franta, Adam a dormit ff prost zilele astea, cred ca de la nas infundat, plus il supara niste masele, probabil, ca s-a trezit urland de cateva ori, desi nu se trezea de tot :(
Va pup cu drag si astept poze marturii ale sarbatorilor