Dulceturi si papanasi in asteptarea lui 2011(417)
Raspunsuri - Pagina 16
Erina spune:
Mada, Teodora imediat pun pe e-mail-sunt niste principii pe care cred ca deja le stim. Eu zic ca o sa vi se para interesant si bine sintetizat desi e un material mai vechi.
Poate la Mihnea e doar o faza, sau poate sunt banalii dar atit de aiurea paraziti intestinali. Te inteleg pentru ca Daria ma chinuie de multttt timp. Te admir cum te organizezi cu masa. Eu astazi am sarmalute dietetice de la bichi. Dariei ii plac foarte mult.
Emma, acusi soseste bebelusa. M-am uitat acum si am vazut dnp 2 februarie deci cam peste doua saptamini. tinem pumnii sa fie totul perfect!
Mada felicitari pentru casa noua.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinkav
...si noi!!!! ![]() Alina, Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Si voi asteptati sa vedeti fetele? Ca eu va trec la o praji la vara daca sunteti doritori.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
papanash spune:
La multi ani cu sanatate, sa aveti tot ce doriti in anul care a inceput !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
am avut si noi o vacanta scurta de 5 zile la caldura, dar ne-am relaxat si tare ne-a prins bine ! cazarea f buna, zborurile fara emotii si intarzieri, mancare buna ( peste si fructe de mare in principal, ca suntem toti 3 fani). Anul nou ne-a prins in strada, langa faleza, la concertul organizat de primaria orasului. Focuri de artificii multe, pe la 1.30 eram in camera ca se terminase totul. Oameni linistiti, multi romani ( la munca acolo), curatenie, fete zambitoare peste tot, ne-a placut Larnaca.
suntem bine, pe Adi l-am dus la bunica (soacra mea), cred ca-l lasam acolo toata saptamana. noi am inceput munca, e inchidere de trimestru, de an, aglomeratia bine stiuta...
eu tocmai am scos bradul si am aspirat acele din mocheta, nu mai vreau natural, ca-i prea mare bataie de cap
.
Ma bag si eu la poze pe mail. Erina, ai dreptate, Adi si-a schimbat trasaturile, seamana mai mult cu tac-su acum.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Ana, mi-e dor de o poveste de sarbatori de la voi. Una mai personala asa, ce nazbatii au mai facut veveritii... =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Mah, am impresia ca am niste copii taaare cuminti
)si nu ma mai crizez la toate prostioarele lor. Da' uite, de exemplu, le-a placut atat de mult la sorcovit incat doua zile s-au sorcovit unul pe altul ( ai mei si baietelul cu care am fost) si s-au "cinstit" cu bancnotele de la Monopoly 
slippers76 spune:
Madalina
felicitari pentru casuta noua. Sa fie intr-un ceas buna si sa va mai ofere si alte prilejuri de romantism
Erina, ma bucur ca ati "nimerit-o" cu casuta. La noi e inca mare hit, chiar si dupa un an, chiar si pentru Vlad! Cand va mutati in Bucuresti?
slippers76 spune:
Teo, daca n-as sti ce si cat mananca Mihnea as zice ca-i malnutrit bietul copil. Dar el chiar mananca si tu il hranesti echilibrat. Faceti si niste analize, ca eu sunt sigura ca e altceva si nu "stilul de viata". Pot fi doar viermisori cum spunea Erina, sau poate fi altceva.
Sa stapanesti sanatoasa masina de paine. A mea tocmai si-a dat duhul dupa Craciun. A murit de batranete saraca. Acum astept mosul intarziat sa ma cadoriseasca cu una noua saptamana asta.
slippers76 spune:
Emma... ce putin a ramas si la voi... Acusi vine bebelina!
Nici Mad nu mai are mult. Ce mai faceti voi? Ce mai faceface Robert? L-am vazut fulg de nea la serbare! O splendoare!
slippers76 spune:
Papanash, uau ce revelion! (Ca de al Roxanei nu mai zic nimic... sunt invidioasaaa !!!!) Sa va fie de bine iesirea!
slippers76 spune:
Sa stiti ca poze am vazut (printre picaturi, ca azi am avut trei copii, deh... exersez... si am mai si muncit de acasa). Am vazut-o pe Me cu omul de zapada, am vazut schiorii de la Bran, am vazut schiorii in deplasare in Germania, am vazut smecherii Gabitzei (Eliza e o minune!), am vazut Craciunitele Gabrielei de la Cluj,am vazut familia eleganta de la Pietricica, am vazut puii Sabinei (toti trei
), l-am vazut pe Adi la plaja, i-am vazut si pe Antonia si Filip (si cozonacii Mandarinutei
).

fetele, abia astept sa ne vedem!