Dulceturi si papanasi in asteptarea lui 2011(417)
Raspunsuri - Pagina 17
ceamica spune:
Yaia vine si io la intalnire cu tine ! nu ma sperie furtuna cat telefonul
dar de data asta va gasesc chiar daca voi apela la politisti sa ma ajute ![]()
![]()
cecilia L spune:
Vad ca s-a revenit din concediu cu forte proaspete sau faceti eforturi sa dati jos, ce exista si la cine exista "plusuri", sanatoase sa fim ca rezolvam noi si asta.
Teodora sa sti ca exista o problema asemanatoare si la noi, dar nu de 2 kg....ceva in jur de 0,5 kg, iar pofta de mancare mult mai redusa, nu pot spune ca nu mananca, papa mult mai putin si parca nu asa variat...luptam in continuare sa papam fructele, am scos mare parte din dulciuri( cand incepem gradi, adica de maine, scad sigur 99% din cate manca), la gradi cica manca si ciorbita si felul 2, acasa nu face asa ceva, rar mananca felul 2...e adevarat ca l-am lasat in pace, a si slabit destul de mult cand a fost bolnavior in noiembrie, dar acum ca ai spus tu, s-a aprins si la mine beculetul....cred ca o sa facem ceva analize, daca reusesc sa recoltez, nu vrea sa faca decat la Wc( am vrut sa duc azi dar nici chip sa-l pacalesc sa faca in olita)...poate ceva idei.....
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Roxana_G spune:
neata!
pai bine gagici, incepeti diete fara mine? asa fu vorba, cumatra?
cat despre mofturi si nemancare, la noi faza a inceput de prin toamna. initial am zis ca are de unde da jos, apoi am realizat ca asta se intampla si a l lasa nemancat nu e solutie. nu am gasit cauza insa, la alex era de obicei de vina giardia, la andrei nu a iesit nimic la teste repetate. banuiesc ca e si o faza a lor, alex tot asa era la varsta asta, iar acum incerc sa ii controlez ce, cat si cum mananca ptr ca e vizibil. mai usor cu paine goala si cu mese la 11 noaptea. iar pe andrei il controlez doar prin a interzice gustarile, si e o oarece imbunatatire.
de fapt ii povestisem de vreo 2 luni cumetrei noile reguli la masa care au imbunatatit putin situatia. mancare sanatoasa, mancat la masa nu la tv, stat impreuna la masa cu acelasi fel de mancare, cina gatita si nu doar lapte sau cereale, fara gustari, exceptie 1-2 fructe, mai usor cu lactate - deci si iaurt - care ii baloneaza. cam asta. nu e exceptional acum dar e mult mai bine. pacat ca nu toti respecta asta, bona nu prea pricepe, dar tin sub control necumparand nimic care sa poata fi dat intre mese ( praji, cioco, iaurt, fast food). sigur ca se scoate ea cu cereale cu lapte, dar nu poate zilnic. la gradi stiu ca mesele sunt echilibrate si se respecta orele.
hai ca m am intins prea tare. o zi frumoasa!
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora De azi incep sa-i dau ulei de peste pentru copii de la LYSI!!!!!!Numai de bine despre el!Mai ales ca nu se omoara prea tare nici cu pestele,zic io ca e binevenit!!!! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea 3 anisori ![]() Nasi 2009 Povestea nasterii |
Este si foarte bun pentru imuninate!
...ma gandeam si eu la masina de facut paine...

mihailescu teodora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinkav
Este si foarte bun pentru imuninate! ...ma gandeam si eu la masina de facut paine... ![]() Alina, Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Daa,asa e Alina,e indicat si pentru cresterea imunitatii,dar Mihnea e destul de ok la capitolul asta,n+a prea racit!
Masina de paine mi+o doream de mult timp,Mos Craciun a intuit bine!
Chiar acum ma duc sa fac o painica alba pentru Mihnea si tati!

Eu mai sunt libera pina pe 10 ianuarie,asa ca bag ordine,papi bun si ceva odihna!
alehiam spune:
buna dimineata! LA MULTI SI FERICITI ANI! Un 2011 frumos.
scrisesem un mesaj urias si mi-a cazut netul 
Pe scurt:
Eu inca la servici. Mai am de finalizat cate ceva pe la servici, sa las totul pe maini bune in laborator, inainte sa ma ocup de bebelina
.
In vacanta am fost plecati: intai la bunici, apoi la sinaia. A fost frumos, dar cam obositor pentru mine. De craciun R si-a dorit lego cu pompieri si nimic altceva, si a fost foooartee cuminte si asta a primit si de la mosul de la gradinita si de Craciun.
si numai bine
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
30+ 
crishtina spune:
Un 2011 fericit si plin de bucurii si impliniri va doresc!
Venim si noi cu o veste noua in noul an
Asteptam un
In august ne vom intalni cu el/ea ![]()
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
Erina spune:
| citat din mesajul lui crishtina Un 2011 fericit si plin de bucurii si impliniri va doresc! Venim si noi cu o veste noua in noul an Crishtina cu Robert(09.09.2007) & Nicole (18.11.2009) |
Felicitari!!! Oh cum admir mamicile tinere care au mai multi copii!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
| citat din mesajul lui alehiam buna dimineata! LA MULTI SI FERICITI ANI! Un 2011 frumos. scrisesem un mesaj urias si mi-a cazut netul ![]() Pe scurt: Eu inca la servici. Mai am de finalizat cate ceva pe la servici, sa las totul pe maini bune in laborator, inainte sa ma ocup de bebelina In vacanta am fost plecati: intai la bunici, apoi la sinaia. A fost frumos, dar cam obositor pentru mine. De craciun R si-a dorit lego cu pompieri si nimic altceva, si a fost foooartee cuminte si asta a primit si de la mosul de la gradinita si de Craciun. si numai bine Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) 30+ ![]() |
Madalina, hai cu meajul lung cind ai timp! Spor la dospit bebelina pe ultima suta de metri.

mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G neata! pai bine gagici, incepeti diete fara mine? asa fu vorba, cumatra? cat despre mofturi si nemancare, la noi faza a inceput de prin toamna. initial am zis ca are de unde da jos, apoi am realizat ca asta se intampla si a l lasa nemancat nu e solutie. nu am gasit cauza insa, la alex era de obicei de vina giardia, la andrei nu a iesit nimic la teste repetate. banuiesc ca e si o faza a lor, alex tot asa era la varsta asta, iar acum incerc sa ii controlez ce, cat si cum mananca ptr ca e vizibil. mai usor cu paine goala si cu mese la 11 noaptea. iar pe andrei il controlez doar prin a interzice gustarile, si e o oarece imbunatatire. de fapt ii povestisem de vreo 2 luni cumetrei noile reguli la masa care au imbunatatit putin situatia. mancare sanatoasa, mancat la masa nu la tv, stat impreuna la masa cu acelasi fel de mancare, cina gatita si nu doar lapte sau cereale, fara gustari, exceptie 1-2 fructe, mai usor cu lactate - deci si iaurt - care ii baloneaza. cam asta. nu e exceptional acum dar e mult mai bine. pacat ca nu toti respecta asta, bona nu prea pricepe, dar tin sub control necumparand nimic care sa poata fi dat intre mese ( praji, cioco, iaurt, fast food). sigur ca se scoate ea cu cereale cu lapte, dar nu poate zilnic. la gradi stiu ca mesele sunt echilibrate si se respecta orele. hai ca m am intins prea tare. o zi frumoasa! Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Bune ideile despre masa. Si noi incercam cam aceeasi abordare!

mamica Dariei
si a lui David

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)