Ian-feb2011 -BV SUNSHINE_ROX!! HAI NUMEIOANA!(149)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Ralu, cercelusii sunt superbi! Acelasi model l-am luat si noi pt finuta, numai ca aveau pietricele albe si negre. Nu a lasat-o maica-sa cu ei in urechi decat vreo luna dupa care a zis ca i-au ramas mici si a trebuie sa ii schimbe. I-a cumparat niste palesti mari cu surub care ii acopera tot lobul urechii, ca si ea tot asa poarta: cat mai mari. Mi-a parut rau ca mie chiar imi placusera mult!

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

asa repede i-au ramas mici???? pai ce fac? in fiecare luna ii iau alta pereche??? nici din aia mai mari nu vreau sa ii iau. k o chinui. iar aia cu surub mie nu imi plac pt bb. ma deranjeaaza p mine..dar p bb. asa k tot p modelu asta voi merge.
sunt prin zona cu dat directive

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 8 zile pana la marea intalnire

Nu ii ramasesera mici, doar a zis asa ca nu cred ca i-au placut de la inceput. Stai linsitita ca nu trebuie sa ii schimbi atat de des!

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

ma lansez afara, iar are intarziere al meu, bine macar ca nu i-au anulat zborul; da' fac si io precum dl.goe: "io vreau sa vie!"
asa ca ma duc sa pun benzina si poate ma opresc pe la ikea si/sau mall baneasa, ca tot e in drum spre aeroport.

si mai sper sa fie traficul ok, ca ieri parca innebunisera toti; am luat-o prin centru ca toanta, ca am uitat ca era prima zi de comemorare a revolutiei.

vad ca tot nu misca nici o buburuzica.. lor nu le-o fi frica de tunde? ca noi vaz ca tremuram ca varga, una nu lipseste la apel

rox 31+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Culcat copil, bagat cioco si in sfarsit admir si eu poze, ca eram in urma tare:
Ambramburika frumoase sunetti amandoua!
Bebeblu ce mare s-a facut burtica, e sus, sta la cuptor linistita Natalia; mi-au placut mult si cosuletul si cercelusii.
Roxx superb cosuletul, dar m-ai omorat cu botoseii aia, poza 5, parca, bicolori...esti foooarte tare !

Mor de somn, va pup, fug la nani!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

fetele care urmeaza sa nasteti sa aveti mult curaj,sa nu va fie frica de durere, ca bucuria de a va auzi si vedea micutii in prima clipa nu poate fi comparata cu nimic..e cel mai minunat sentiment, durerea fizica trece parca imediat ..

zumzu, abramburica, ioana... mai repede cu bebeii la san ...

am mers la fetita si am gasit-o dormind, si dupa vreo 20 de minute a dat sem ca s-ar trezi...se intindea, ofta si isi deslipea ochisorii, parca sa ma vada, cred ca m-a auzit sau a simtit prezenta mea...

ieri am bagat manuta la ea, si m-a luat de degetel, m-a strans chiar, e mica dar puternica...

fluturas mami feicita de MARIA CLARA si ingeras EMANUEL MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Pe mine ma streseaza toata lumea ca am burta mica, ca parca am 5 luni , am luat doar 12 kg, sper ca totul e ok

Bebelu sa stii ca m-au cam luat emotiile si mai ales ca las un baietel acasa, imi trec prin cap si ganduri negre...dar sa speram ca totul va fi bine, eu sunt obtimista

Tunde sa stapaniti sanatosi masinuta

Mirela hai ca nu mai e mult

Ioana tu esti din Brasov?ca nu mai tin minte

Fluturas e super daca ai atata lapte, icter mai prelungit a avut si vlad si a stat la "solar", o sa fie bine, vei vedea

Lorich somn usor

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 37+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

fetele care urmeaza sa nasteti sa aveti mult curaj,sa nu va fie frica de durere, ca bucuria de a va auzi si vedea micutii in prima clipa nu poate fi comparata cu nimic..e cel mai minunat sentiment, durerea fizica trece parca imediat ..

zumzu, abramburica, ioana... mai repede cu bebeii la san ...

am mers la fetita si am gasit-o dormind, si dupa vreo 20 de minute a dat sem ca s-ar trezi...se intindea, ofta si isi deslipea ochisorii, parca sa ma vada, cred ca m-a auzit sau a simtit prezenta mea...

ieri am bagat manuta la ea, si m-a luat de degetel, m-a strans chiar, e mica dar puternica...

fluturas mami feicita de MARIA CLARA si ingeras EMANUEL MIHAI

Draguta de ea!!! Ceea ce ne povestesti tu este superb! Cu un astfel de copil nici nu ai cum sa nu fii puternica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna burtici.
Zic si eu un PREZENT.Am terminat cu serviciu pe anul acesta.Asa ca de acu pot sta si eu mai mult cu voi.Eu anul acesta nu ma strofoc cu curatenia,sotul e in concediu si o sa faca el(chiar daca ii ia mult timp eu sunt multumita) eu am sa fac numai mancarea.
Am bagat dimineata inainte de a pleca la munca o tura de plans,k sunt cat un urs si nu imi place deloc.Au inceput sa m-i se umfle picioarele si mainile iar fata imi e rotunda.
Dolores-ma bucur foarte mult ca sunteti in formula 2 in 1 si ca sunteti bine.
tunde-sa stapaniti sanatosi masinuta.tre sa o udati.
bebelu-esti o graviduta sexi.imi place mult cosuletul.are si suport pe care sta sau cum e?
abramburika-si tu esti o super graviduta.esti curajoasa daca mai porti tocuri.
bb_yasmi-pozele tale nu le-am mai prins.

Andreea 32+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Inca una si ma duc

Patricia abia acum am vazut pozele tale de pe mail...wow...scumpa, scumpa sexy mamma!!! Superbe si artistice!!! Sa-ti zic si io...burtica chiar pare mica, tu arati super bine, dar nu te stresa cu "intrebarile" si "grijile" lumii...dr. stie f bine cate grame are bebe si daca e bine; mai cantarul meu imi arata 10 kg luate, eu cred ca e defect...treb s ama cantaresc si la spital. Iar burta nici a mea nu e f mare, n-ai zice ca am acolo 3200 g bebe.Deci...nu cat de mare burta e un criteriu...

Am mai vazut si blue night a pus pzoe superbe !!! Ce inseaman facut in studio...mereu am zis sa facem asa, macar de Craciun..dar na

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

fluturash-un mare k esti o mamica tare curajoasa.Astept sa vad poze cu micuta Maria-Clara.

Andreea 32+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Patricia stai linistita. k nu trebuie sa ajungi la o anumita marime a burtii sa fie ok. nu te stresa cu asta.

Deea cosuletu pe vremea cand eram eu bb, acu 24ani, nu existau suporturi. dar i-am gasit loc unde sa stea in siguranta

Fluturas

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 8 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput