Ian-feb2011 -BV SUNSHINE_ROX!! HAI NUMEIOANA!(149)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

of, mai fetelor, eu intru sa vad cine mai e fericita mamica si ma trec toti fiorii.
Fluturas, nu stiu ce sa zic in momente din astea dar cu gandul cred ca stii tu ce gandesc asa ca va transmit multi pupici!!!!!!!
Felicitari pentru printesa!!!!!!!!!!

Felicitari si celorlalte mamici. MA bucur ca bebeii sunt bine sanatosi!!!!! Profitati de momentele astea cand sunt micuti pentru ca aceste clipe nu se mai intorc.

Noi suntem bine, cu treaba, azi facem bradutul, si nu cred ca voi mai avea timp de internet cum nici pana acum nu am avut, dar sunt cu gandul la voi in fiecare zi.
Va pup dulce.
Am schimbat si noi prefixul si mi/am facut eu ceva calcule si cica pe 22 februarie nasc. La Eliza s/a potrivit perfect , mi/a dat 13 mai , si pe 13 mai am nascut. Asa ca s/ar putea ca de azi in doua luni sa fiu cu bebe in brate.

Inca o data multi pupici de la noi.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ralu cercelusii sunt superbi
parca mi pare rau ca n am si o fetita

merci fetelor pt urari

+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 9z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Ceau dragutele mele vorbarete!
Nu am mai avut timp nici macar sa imi anunt prezenta...
Am de lucru in disperare zilele astea, am tot umblat pe la finante, itm si alte locuri de depus declaratii, am facut salarii si prime si mi-am luat belete de tren pentru 27.12. spre Munchen. Oricum vad ca inca mai pot umbla si muncii.
Felicitari tuturor mamicilor care isi tin puiuitii in brate deja si o imbratisare tare si multa putere pentru Fluturas! DD sa aiba grija de voi si sa va intareasca!
De citit am ajuns aproape la zi, o sa va citesc si in excursie, nu stiu dc mai apus sa si scriu, dar sa stiti ca sunt zilnic cu gandul la voi. Va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

MIrelus schimba mama semnatura..k ai ramas in urma cu o zi sau vrei sa stai mai mult????

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 8 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Hello fetele!
Astazi ne-am trezit tarziu si de o ora jumatate citesc din urma. Am dormit bineee. Arsurile au asteptat pana m-am trezit asa ca acum sunt ca un balaur.
Doloress un mare-mare de tot pt tine si bb cuminte al tau. Ce bine ca e inca la caldurica.
Bebelu, super mamica frumoasa! Nu stiu unde sunt alea 20 kg, poate doarpe burtica, ca esti slaba si la fata si la picioare.
Abramburica, ce seamana fetita cu tine! Sunteti niste dragute amandoua!
Danina ce fetitoi mare ai tu acolo! Mai ai si tu un pic si o sa o tii in brate.
Tunde sa stapaniti sanatosi masinuta!

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Pana acum eu nu am scos motatele decat la sigur. Astazi simt ca trebuiesc agitate. Nu stiu inca pentru cine, dar eu le scot!

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Mada..intr-adevar...nu se vad cele 20kg..dar fata e umflata si pulpele sunt mariiiiiii
de la genunchi in jos si mainile sunt scobitori

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Ralu, cercelusii sunt superbi! Acelasi model l-am luat si noi pt finuta, numai ca aveau pietricele albe si negre. Nu a lasat-o maica-sa cu ei in urechi decat vreo luna dupa care a zis ca i-au ramas mici si a trebuie sa ii schimbe. I-a cumparat niste palesti mari cu surub care ii acopera tot lobul urechii, ca si ea tot asa poarta: cat mai mari. Mi-a parut rau ca mie chiar imi placusera mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Ralu, cercelusii sunt superbi! Acelasi model l-am luat si noi pt finuta, numai ca aveau pietricele albe si negre. Nu a lasat-o maica-sa cu ei in urechi decat vreo luna dupa care a zis ca i-au ramas mici si a trebuie sa ii schimbe. I-a cumparat niste palesti mari cu surub care ii acopera tot lobul urechii, ca si ea tot asa poarta: cat mai mari. Mi-a parut rau ca mie chiar imi placusera mult!

asa repede i-au ramas mici???? pai ce fac? in fiecare luna ii iau alta pereche??? nici din aia mai mari nu vreau sa ii iau. k o chinui. iar aia cu surub mie nu imi plac pt bb. ma deranjeaaza p mine..dar p bb. asa k tot p modelu asta voi merge.
sunt prin zona cu dat directive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

MIrelus schimba mama semnatura..k ai ramas in urma cu o zi sau vrei sa stai mai mult????

uitai

+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 8z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput