Ian-feb2011 -BV SUNSHINE_ROX!! HAI NUMEIOANA!(149)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Patricia, am citit ca ai fost la Ionel si ati hotarat data. Bravo!
Eu sunt din Campina... fac vreo ora si jumatate pana la Eva. Maine dimineata ma duc si sper sa ma opreasca acolo, ca avand in vedere prima experienta, vineri nasc sigur si n-are rost, cred eu, sa fac iara drumul.

Am vazut poze cu bebelu si abamburika, f. dragute amandoua! Imi plac cercelusii. Eu as fi vrut din aia cu surub... de fapt nu au surub ca ai nostri, ci un filet, n-are cum sa jeneze urechiusa si nici cum sa iasa si sa-i piarda. Am vazut pe net...am emotii ca nu i-am vazut pe cei de la mama soacra si daca nu-mi plac?

mami de David si 39+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna fetele

Doloress..ma bucur sa aud de tine ca esti bine..multa putere in continuare...mai e putin. mamica eroina
Fluturas.. si pentru maria

Am adaugat pozici noi cu micul meu oltean..si cu mami..care la o sapt dupa nastere spera sa pozeze sexy..da deh, mai am de recuperat
acusi am facut comanda la mosulica de aparat de masaj si de sapt viit ne punem pe aranjat celulita.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

http://www.cerceifetite.ro/7323.c.html Aici gasiti cercei draguti de fetite. Ma gandeam si eu sa ii tin pe-ai soacrei si apoi sa-i zic ca o jeneaza si sa-i iau de care imi plac mie. Ce nora rea!

www.cerceifetite.ro/floricele-teodora-cercei-fetite-54710.p.html" target="_blank"> Astia imi plac... si mai sunt ceva modele...primul lucru cand vin in Bucuresti, ma duc la magazinul Cocor sa ii vad cu ochii mei,

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Moamaaaa, Simo, tu esti sigura ca ai nascut??

Ce par are Eduard si ce doarme el ca un ingeras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Simo unde ai lasat burtica?
Eduard e un dulce.

Laura

36+ cu AMR 21 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Buna fetele

Doloress..ma bucur sa aud de tine ca esti bine..multa putere in continuare...mai e putin. mamica eroina
Fluturas.. si pentru maria

Am adaugat pozici noi cu micul meu oltean..si cu mami..care la o sapt dupa nastere spera sa pozeze sexy..da deh, mai am de recuperat
acusi am facut comanda la mosulica de aparat de masaj si de sapt viit ne punem pe aranjat celulita.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Esti foarte sexy, mami! Chiar, nu ne-ai spus cum a tinut rimelul? A avut un test greu de trecut.
Bebe e superrrrb!

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Fluturas esti cea mai curajoasa mamicaemotionant momentul cand printesa ta te-a luat de manutaabia asteptam poze cu minunea ta

Angie +34

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce faceti burtici ? wow ce de poze noi ! sunteti niste frumoase toate,simo arati foarte bine,iar bebe Eduard e superb.
Eu iar am avut dureri ca la cm, m-am bagat in pat si am adormit.acum vad ca sunt bine.
tunde sa stapaniti sanatosi masinuta, vrem pozeee
Sa stiti ca si eu m-am umflat de la genunchi in jos, cand dau ciorapii jos se vede cat de tare m-au strans.Am niste butuci ! Nu mai zic ca ieri cand m-am trezit ma dureau mainile ingrozitor ,fara sa fac nimic,ziceai ca muncisem toata noaptea la sapa.
Cand m-am sters dimineata la d-na pasa,am vazut pe hartie niste secretie transparenta,ca o gelatina asa,nu multa.Pana acum nu am avut asa,decat secretie d'aia normala,dar mai abundenta.O fi o parte din dop?

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Fluturas ce frumos vorbesti tu de printesuca ta...
Simo arati super, si Eduard e un scump si un dulcel
Ptricia burtik e ok, esti sexxxxxyyyy
nu avem target la luat kg, sau la burta marita atata timp cat bb e in parametri

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Shines..esti superba,dupa cezariana si arati atat de bine..APLAUZE
si pt micul Eduardsa fei sanatos,mancacios ca frumos l-am vazut deja..nu se poate mai mult de atat

Angie +34

bebe jucaus

Mergi la inceput