Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ufff, Pisik...cu maseaua de minte am patit-o si eu ( bine, nu in context de party de pici) si e uraaaat rau. Pupam Pisiku' sa treaca buba!( Ce, numai copiii merita pupici, mamele eroine n-au si ele nevoie?!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

ha ha ha

Sa vedeti si voi ce inseamna neuronu de gravida,,,azi puteam sa jur ca-i joi, i-am zis lui Teo ca maine seara vine mosu, eu faceam bagaje de zor, sa fie gata pana vine tati de la serviciu sa le coboare la masina...si ma suna mama, ma intreaba cand veniti...eu zic maine si ea ce se bucura, apoi ma intreaba da si-a luat adi liber pe vineri la care eu nu nu...ca venim vineri seara si ea era complet dezorientata. pai si cum faceti atunci, ca maine-i abia joi si eu zic nu are cum azi e joi, ieri a fost miercuri ca am fost la cumparaturi bla bla....si mama incepe sa rada...zice vad ca nu mai ai rabdare sa vina Mosu asta...oare ce cadou astepti tu....eu zic..niciun cadou ca nu mi-am luat nimic anu asta. si de vreo ora stau si ma minunez ca zi e miercuri....si ce sa mai fac eu, si m-am apucat si eu asa intr-o doara de curateni(aranjat jucarii, haine puse la locul lor, starns rufele de la uscat) ca tot se vorbeste pe aici...sa vad cat ma tine.

pfff ce rau imi pare ca nu-i joi

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Eu ma refream la mamele noastre care isi luau zile libere sa faca sarmale, cozonaci, curatenie GENERALA.

Acum parca nu mai sunt asa. Dar pe vremea mea asa se intampla.

Spor si cand termini poate dai o tura si pe mine

In categoria asta consider ca fac parte eu........sunt cu conceptii invechite?? sau am imbatranit fara sa simt

Maine incep operatiunea "comenzi cozonaci", si poimaine la fel, da ce-o sa mai miroasa in casa mea

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Io am o alta problema privind curatenia....cred ca nu-s talentata. Fac ordine, pot sa ajung si in cel mai mic coltisor, dar niciodata nu o sa straluceasca la mine ca la...soacra-mea,de exemplu. Asa ca nu o sa ma strduiesc niciodata sa rastorn casa ca, oricum, nu-mi iese perfect, prin urmare raman si eu la strictul necesar.
Asta e, spal onorea cu sarmale si cozonaci.

Barbatul meu, ca sa stea iarasi mult la serv cica cumpara brad de langa munca. Daca faceti concursuri gen: cel mai bogat brad, cel mai verde, etc, noi ne inscriem la cel mai plimbat....Altfel, nu stiu exact ce agatam in el ca am cautat aseara decoratiile prin pivnita di n-am dat de ele
Dodo-ce bine ca ne-ai dat link-ul direct si excu explicatii.
Pisik-te faci tu bine pana vine Mosul. Eu am sfarsit la anestezie generala pt o extractie de masele de minte.

Am descoperit un cadou al barbatului pt mine ...o carte de facut praji cu ustensilele necesare http://www.evene.fr/livres/livre/philippe-merel-macarons-34180.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Am descoperit un cadou al barbatului pt mine ...o carte de facut praji cu ustensilele necesare http://www.evene.fr/livres/livre/philippe-merel-macarons-34180.php

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Ce fain si ingenios!
Eu i-am luat consortului o carte cu autograful autorului si o camasa, sunt curioasa ce-mi aduce mie Mosu', ca anul asta am zis ca e musai sa fie surprize totale si al meu sot nu e prea inspirat in materie de cadouri. Ca sa va faceti o idee, in facultate, de 8 Martie mi-a adus un buchet de garoafe, mare ce-i drept( dar mie nu-mi plac deloc garoafele) si....tineti-va bine: o sticla de ulei, ca ma plansesem eu ca nu mai am ulei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
[ Ca sa va faceti o idee, in facultate, de 8 Martie mi-a adus un buchet de garoafe, mare ce-i drept( dar mie nu-mi plac deloc garoafele) si....tineti-va bine: o sticla de ulei, ca ma plansesem eu ca nu mai am ulei.

No comment

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mutzu meu n-are somn azi; nu ne-a prins niciodata ora asta, de obicei se culca intre 11.30 si 1; la ora asta trebuia sa fim afara la soare.... si eu n-am ce sa fac ca e somnoros dar refuza sa doarma. toata ziua am incercat sa-l scot afara, se lasa cu jale si urlete: naniiiiiiii, naniiiiiiii.... si cand sa nani.... ciuciu nani!!!!
hai sa pun cateva poze de aseara, asta e ultima http://family.webshots.com/photo/2631954080104140961bpqBjP , le dati si voi invers; si scuzati calitatea.... dar am un sot asa de priceput la poze ca mai bine le face mutzu!!!!!!!!; la el din 100 de poze reusesti sa selectezi vreo 20 nemiscate si cat de cat centrate.... restul.... te intrebi daca avea frisoane cand le-a facut

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iuhuhu!
Olishka, m-am mai destzepenit, dar ieri a fost groaznic Huzband s-a bucurat ca 2 zile conduce numai el, ca eu nu ma pot uita in stanga sa vad daca-i liber.
Eu mi-am jurat sa nu ma stresez de sarbatori si mai ales sa nu-i stresez pe altii, ca maica-mea ne innebunea in preajma sarbatorilor, mai ales de Craciun, ne inducea o stare de panica si stres de io cu taica-meu ne kkm pe noi:"aoleeeeu, e Craciunul aici si voi n-ati aspirat! Nu ma mai sacaiti ca am uitat cate sarmale am infasurat si tre s-o iau de la capat cu numaratul!(are mania innumaratului) vaaai de miiine, aci e Craciunul si voi stati pe burta si cititi!!!" deci tot timpul eu si taica-meu tresaream ca niste iepurasi haituitzi ca maica-mea intra in priza si se isteriza. Asa ca...io-s cu strictul necesar. Imi place sa fie frumos si curat, brad impodobit, mancarica si beuturica, atmosfera sarbatoreasca...dar nu sa ma strofoc o saptamana si sa ma agit de parca ar fi concurs cu premii.
Anaan, mie mi se pare super sweet faza cu uleiul...pai era atent la dorintele tale, ti-a adus fix ce-ti lipsea, nu?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pisik, io te inteleg perfect si cred ca ai scapat si usor!
Acum vreo 7 ani mi-am scos si eu o masea de minte care se tot chinuia sa iasa de tot si-mi ranea gingia care tot trebuia crestata etc. Bai, a tras dentistu' ca-n filmele de comedie grosiera, mai ca nu impingea cu piciorul in scaun in timp ce se chinuia sa smulga maseaua...caci partea proasta e ca maselele de minte au niste radacini imbarligate de zici ca-s de copac...Mie mi-a trecut anestezia cam in 10 minute, eram la volan, am oprit si cu lacrimi in ochi am intrat intr-o farmacie rugandu-ma de aia sa-mi dea ce au mai tare, tramadol sau ceva (auzisem de la altii). Intai azis ca nu poate fara retzeta dar cand a vazut cum tremur si mi se leaga lacrimile sub barbie, mi-a dat, am inghitit pastila sub ochii ei. No, pe scurt locul m-a durut vreo 3 zile, obrazul mi s-a invinetit, apoi s-a facut albastru-verde-negru-galben...cred ca-si inchipuia lumea c-am fost caftita

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Astazi am facut o fapta buna.

Impreuna cu cei de la Bookbyte (prieteniimei cu libraria digitala) am initiat "o campanie" prin care am strans vreo 230 de carti si cateva sute bune de reviste,am cumparat vreo 100 de cozonaci si 100 kg de portocale si banane. Toate acestea ajung acum (Robert este pe drum) la un camin de batrani si la un camin de copii.

Nu vreau laude,dar am simitit ca e un lucru bun si vroiam sa va spun si voua.

V-am spus povestea asta si ca o rugaminte/sugestie de a da "like" paginii de FB a Bookbyte (www.facebook .com/bookbyte.ro) daca aveticont de FB si daca vreti, bineinteles. Vrem sa avem cat maimulti prieteni din online pentru a putea creste afacerea si a initia campanii de genul asta la nivel mai larg.

Va multu!

Mergi la inceput