Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

ANAAn, pai tu te miri ca ti-a adus sotzululei daca te-ai urcat in alta masina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

V-am spus povestea asta si ca o rugaminte/sugestie de a da "like" paginii de FB a Bookbyte (www.facebook .com/bookbyte.ro) daca aveticont de FB si daca vreti, bineinteles. Vrem sa avem cat maimulti prieteni din online pentru a putea creste afacerea si a initia campanii de genul asta la nivel mai larg.

Va multu!

dat cu draga inima (GabiBogdan sunt io) si am dat link-ul la toata lista mea de prieteni din 102 s-aor uita macar cativa

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Am descoperit un cadou al barbatului pt mine ...o carte de facut praji cu ustensilele necesare http://www.evene.fr/livres/livre/philippe-merel-macarons-34180.php

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Ce fain si ingenios!
Eu i-am luat consortului o carte cu autograful autorului si o camasa, sunt curioasa ce-mi aduce mie Mosu', ca anul asta am zis ca e musai sa fie surprize totale si al meu sot nu e prea inspirat in materie de cadouri. Ca sa va faceti o idee, in facultate, de 8 Martie mi-a adus un buchet de garoafe, mare ce-i drept( dar mie nu-mi plac deloc garoafele) si....tineti-va bine: o sticla de ulei, ca ma plansesem eu ca nu mai am ulei.

Mor de ras

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Fetelor, ia uitati aici
http://observator.a1.ro/social/Mos-Craciun-in-viata-celor-mici_26649.html
De la minutul 03:06

Reportajul in sine nu l-am gasit, am inteles ca a fost difuzat duminica dimineata (a vazut un coleg de al lui Pisic), dar au folosit imaginile si ca ilustratie a unui reportaj de astazi, eu l-am vazut live si din fericire l-am gasit si pe net.
Enjoy :-)

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Fetelor, ia uitati aici

Reportajul in sine nu l-am gasit, am inteles ca a fost difuzat duminica dimineata (a vazut un coleg de al lui Pisic), dar au folosit imaginile si ca ilustratie a unui reportaj de astazi, eu l-am vazut live si din fericire l-am gasit si pe net.

Mami de minune mica

Vedetele de maine. Telegenici toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

hi hi ghioceiii sunt imagini de la Moieciu de la intalnirea voastra

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Fetelor, ia uitati aici

Mami de minune mica

Ce faaaain!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Fetelor, mai are vreuna dintre voi reteta de eclerea Mihaelei? Sunt intr-o perioada d-aia bucataricioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Bianca, nu stiu reteta de eclere dar as manca vreo cateva si eu

Dodo, frumoasa petrecere au organizat mamicile inimoase, bravo lor !!!

Astazi am fost la ultimele cumparaturi de Craciun, ocazie cu care mi-a trebuie o plasa si pt bon
Curatenia de Craciun la mine e cea de fiecare sfarsit de saptamana plus spalat de perdele, mi-am facut ordine si am aruncat o gramada de chestii din camara acum vreo 3 saptamani asa ca ma declar multumita si astept cu nerabdare mosu'
O sa mergem cu colinda in seara de ajun pana la ce ora rezista Ada , in ziua de Craciun mergem la mama la masa cu toata gasca de verisoare apoi seara la prietenii nostri unde ne strangem in fiecare an iar a doua zi vor veni la noi iar de luni sunt in concediu pana la anu'

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, si Pisi e cam pe acelasi calapod la cadouri, eu am primit filtru de cafea intr-un an de Craciun apoi s-a reabilitat, si-a gasit un consultant de shopping

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput