Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***
Raspunsuri - Pagina 8
Anaan spune:
Bianca, voila:
cami, reteta e simpla tare de tot.
ingrediente
o cana de apa
jumatate de cana ulei
o cana faina 4-5 oua
putina sare
se pune la fiert apa impreuna cu uleiul si sarea. cand a dat in clocot se ia de pe foc si se toarna toata faina. se amesteca energic si se da la racit dupa care se incorporeaza ouale unul cate unul.pui un ou amesteci bine si tot asa.in functie de consistenta se pun 4 sau 5 oua.tb sa fie nici prea prea nici foarte foarte se pune compozitia in punga si se fac bastonase sau guguloaie dupa preferinta
se vara tava in cuptor si se coace destul eu le coc cam o ora.
se taie pe burta si se umplu cu crema de vanilie si se glazureaza.
pofta buna 
Anaan spune:
Dodo, ce frumos v-ati distrat si voi!

Am admirat vedetele tv, noi nu ne-am numarat printre ele, ca ne temem de popularitate![]()
Monnvas, ai observat cu ce incepe momentul tv: familia voastra in toata splendoarea
...si tu care ziceai ca sabotezi Antenele!

anamariame spune:
Buna seara!Nu am intrat de o vesnicie la voi, v-am mai citit din cand in cand, dar acum nu m-am putut abtine pentru ca stiam ca a fost weekendul marii intalniri! Am admirat poze superbe, am simtit si eu printre randuri atmosfera calduroasa care s-a creat acolo si va invidiez! Eu din pacate am avut o perioada mai proasta, iar Eva si mai si, am fost internata cu ea in spital pt ca a facut bronsiolita, cu inceput de laringita. Analizele au aratat infectie cu pioceanic, si pneumonie interstitiala
Am avut niste zile de cosmar, dar nu asta conteaza, ci faptul ca ea s-a chinuit, si a si ramas traumatizata in urma sederii noastre in spital (cu branula pusa de vreo 3 ori dupa 7-8 incercari ...). S-a trezit nopti la rand plangand "nu, mami, nu! nu dotolu", "gata, babo"(adica bravo, ca am laudat-o non stop cat de cuminte statea, intindea singura manuta pt tratament, desi plangea). A avut o perioada in care a fost ft mofturoasa, nu se putea nimeni intelege cu ea, se trezea noaptea efectiv urland, cand incercam sa o linistesc, se dadea cu capul de perete si se zvarcolea, plangeam si eu langa ea...Acum suntem bine, sunt cam stresata ca sotul e racit, si oricat as incerca eu sa ii tin izolati unul de celalalt, e cam greu...Mai am o singura problema cu ea: adoarme foarte, foarte, foarte greu seara, dupa vreo 2 ore de povestit, cantat, leganat, zvarcolit, iar eu pur si simplu ma umplu de nervi ca nu am atata rabdare!Daca aveti vreun sfat, il accept cu placere!Sunt si eu in febra pregatirilor, curatenie am facut, nu am spalat perdele ca nu suport sa le calc, dar am spalat geamurile, ca erau ultra jegoase
. In seara asta am impachetat si cadourile, maine facem ceva mancare si gata, poate sa vina Craciunul!Va pupam cu drag si sigur intram mai des de-acum!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
m_monique spune:
buna seara,
intru si eu sa va salut.
am vazut poze de la petreceri si excursie. foarte frumoase.
eu sunt franta, ca am alergat azi toata ziua, dupa ultimele cumparaturi. de maine ma apuc de gatit. maine fac saratele si o prajitura, iar vineri cozonac, friptura de porc si ciorba de pui, ca sa manance si copiii.
curatenia am terminat-o. adica a fost femeia si a facut-o. curatenie generala cu spalat de geamuri si perdele nu-mi place sa fac eu. asa ca chem ajutoare.
m_monique spune:
anamariame sanatate multa!
sa stii ca si ioana a avut cosmaruri cu spitalul o perioada. au debutat cand am fost internate, si a mai durat vreo saptamana acasa.
novus spune:
Anamariame, ma bucur ca ai intrat pe aici , mi-am tot propus sa te sun darrrrr nu am reusit ![]()
Pana la urma a fost sau nu pioceanicul ala nenorocit ?
Anaan nici noua nu ne place lumina reflectoarelor, noi suntem oamenii din umbra ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
ANAMARIAME, valeu. Imipare rau de patatnia voastra. Bine ca acum sunteti bine.
Noi suntem mai bine acum dar inca sub tratament.Medrolul ala e naspa rau la gust. Avem parte de chinuri mari cand luam medicamentele.
denisamada spune:
Salutam si noi! Scuze, dar nu am reusit sa citesc tot din urma... o sa ma straduiesc.
Tare putin timp mai e pana la Craciun si multe lucruri au mai ramas de facut. Ma refer la cumparaturi si aranjamente pt cadouri, brad si de-astea... Auz ca vorbeati de curatenie... pe-asta o sa o sar cu talent... nici papa nu fac, ca plecam in deplasare... doar niste cozonaci, sa nu plecam cu mana goala la colindat... inca nu m-am apucat de ei... sper sa apuc sa-i termin. Si niste biscuiti pt Moshul .... 
Am reusit sa akizitionez bradul azi... si ceva shopping, dar mai am...
Auz ca sunt niste diferente imense de pret intre orase... noi am luat brad frumos cu 150ron... si am fost si multumita... ![]()
Ala artificial nu-mi place... In ghiveci am luat anul trecut si l-am plantat in gradina... a murit... am zis ca nu mai experimentez pana nu amenajez gradina, ca sa stiu exact unde si cum il plantez... mi se pare mai nasol sa-mi moara bradul cu radacina decat sa iau unul deja taiat. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Eu inca nu am desfacut bagajele de la Moeciu ![]() |
Si io mai am o geanta!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Ce fain si ingenios! Eu i-am luat consortului o carte cu autograful autorului si o camasa, sunt curioasa ce-mi aduce mie Mosu', ca anul asta am zis ca e musai sa fie surprize totale si al meu sot nu e prea inspirat in materie de cadouri. Ca sa va faceti o idee, in facultate, de 8 Martie mi-a adus un buchet de garoafe, mare ce-i drept( dar mie nu-mi plac deloc garoafele) si....tineti-va bine: o sticla de ulei, ca ma plansesem eu ca nu mai am ulei. ![]() ![]() ![]() ![]() |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute