Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Multumesc, novus, ca te-ai gandit la voi. Sa stii ca si eu am vrut sa te sun, dar parca nu am gasit momentul prielnic.Pioceanicul ala afurisit nu stiu daca l-a avut sau nu, eu antibiotic i-am dat, pt atunci cand i-am recoltat pt analiza era inainte de internare, apoi au bagat-o imediat pe antibiotic, iar eu nu mi-am putut asuma riscul de a astepta 3 saptamani sa refac analiza, asa ca i-am dat...e complicat de explicat, nu stiu daca s-a inteles, din ce mi-au explicat la laborator, complicatiile sunt multe, iar acest rezultat l-am obtinut din secretii bronsice si nu la exudat faringian, adica e posibil sa il fi avut chiar, iar in afara de spital, alt loc in care sa refac analiza nu aveam.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buna seara!Primiti cu colinda? dar nu ma puneti sa cant ca...sa zicem ca nici fi-mea nu apreciaza talentele vocale ale ma-siiMi-a fost tare dor de voi...si planuisem ca sambata sa facem o surpriza si sa aparem si noi sub brad la Moeciu dar ni s-au modificat planurile pe ultima suta de metri cu o preotire a unui bun prieten si un sacrficiu porcin la socrella care s-a lasat cu un pui de raceala la minunatul sot.Sper sa intru mai des de-acuma...chiar daca n-am nimic de spusVa pup si sa va faceti bine cu totii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Fetelor, ia uitati aici
http://observator.a1.ro/social/Mos-Craciun-in-viata-celor-mici_26649.html
De la minutul 03:06

Reportajul in sine nu l-am gasit, am inteles ca a fost difuzat duminica dimineata (a vazut un coleg de al lui Pisic), dar au folosit imaginile si ca ilustratie a unui reportaj de astazi, eu l-am vazut live si din fericire l-am gasit si pe net.
Enjoy :-)

Asta e debutul pe sticla al lui Adelake! Taman la antene se gasi...

Reportajul in sine... "a fost sau n-a fost" adik... l-am vazut noi duminik dimineta... pe la 8 fara ceva, dar nu a fost mai nimic: au aratat pensiunea, cateva imagini cu saniutzele (cand am iesit seara), apoi puii la rotisor (btw, buni pui ) si au zis ca la Bran a venit mopshul la copii..

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13
Primiti cu colinda? dar nu ma puneti sa cant ca...sa zicem ca nici fi-mea nu apreciaza talentele vocale ale ma-sii
Mi-a fost tare dor de voi...si planuisem ca sambata sa facem o surpriza si sa aparem si noi sub brad la Moeciu dar ni s-au modificat planurile pe ultima suta de metri cu o preotire a unui bun prieten si un sacrficiu porcin la socrella care s-a lasat cu un pui de raceala la minunatul sot.

Primim! Primim! Eu cant ca o matza haituita, dar Adelei ii place... kiar nu stiu sa zic de ce... Sper sa venim si noi sa va colindam.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Anamariame, Cativ, bine ati revenit!

Mada, chiar ma gandeam ce faci de nu apari la raport, dar te acaparase gospodaritul. Vazut Adelakele la serbare echipat in tendintele sezonului...frumos, frumos!

Da, ma, debut la Antene?!Hmmm...se accepta, ce sa si facem?!

Monnvas cred ca are o pasiune secreta pentru Antene, aia face ea treaza in toiul noptii: se uita la emisiunile politice de acolo, dar nu vrea sa recunoasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

De Antene nu comentez...cumnate e pe la regie la A3 asa ca ma abtin.si nici de curatenie sau de gatit nu zic nimic...nu fac de niciunele.de gatit, gateste mama, gateste soacra iar curatenie nu e vesnic si daca e nu se pastreaza iar eu nu-s adepta muncii=n van.Ce ziceti voi de copilul meu ca nu sufera zapada? zice ca e "mazeie"...si refuza s-o atingaoare sa-l intreb pe cumnate de filmarea de la Moeciu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Buna,Vad ca suntem in trend cu curatenia, asta am facut si noi azi.Dimineata am fost la cumparaturi si dupa amiaza un pic de curat si ordine ca maine dimineata facem bradul.Nici eu nu fac nimic de mancare ca mergem la soacra in week-end.La petrecere a fost super, cel putin pt. Theo.Pe fete doar le-am vazut, tot ce pot sa zic este ca sunt foarte dragute toate, din pacate nu am avut cum sa si vorbim, era agitatie.Pe Theo de abia l-am luat de acolo.Anamarie,bine ai revenit si sa nu mai aveti astfel de probleme, tare greu este.Am vazut poze de la petrecerea de la Constanta.

Mergi la inceput

Atasez si poze de la petrecere, nu le-am mai selectat,am sters doar ce nu era clar.http://picasaweb.google.com/mireeal/MosCraciun#

Mergi la inceput

Am vazut si reportajul de la Antena 1, ce mai avem deja vedete printre ghioceii :)Ma duc la nani, ca maine iar avem treaba, de colindat prin oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

seara buna plimbaretelor si nu numai...

Am vazut poze multe, multe... waw si toate una si una,ce frumos s-au dezvoltat ghioceii de cand nu i-am mai vazut care mai de care mai frumosi, tare as fi venit si io dar prefer sa plang acasa decat prin vecini , ce sa mai, ma deprima sarbatorile fara sotior, noroc de duracell, ma tine in priza de am ajuns la 52 kg. .

Am avut si laptopul stricat, l-am dus la un "destept" si mi-a zis ca e placa de baza si sa-l vand pe bucati... apoi mi-a venit ideea geniala sa incerc la atlt destept in ale computerelor si a descoperit doar o bobina arsa... uite asa aruncam eu banii pe fereastra, din cauza unui dobitoc care imi tot spunea "trimte-l pe sotul tau sa rezolve prbl. nu te mai chinui cu copilul prin oras'...

Mergi la inceput