Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

anamariame - eu il adorm foarte usor pe stefan, inca de la 11 luni adoarme singur in patut... mai nou, adormim SI FARA SUZI , so, inainte de culcare, inchid televizorul, ii spun sa strangem repede jucariile sa faca si ele nani, apoi asezam ursuletul mic si ursuletul mare intr-un locas special al mobilei (un raft pt.carti dar acum e gol pt.ca le scotea) si ii pregatim pt.nani, pune pernuta, aseaza ursuletii in timp ce ii repet de nani, apoi ii saruta cu foc pe amandoi, le face "pa-pa" , inchidem becul in toata casa si ma asez cu el in patul mare si zicem rugaciunea soptit... il asez in patutul lui si gataaaaa!!

Nu as avea rabdare sa stau 2 ore sa-l adorm, cred ca as innebuni..

Mergi la inceput

anamariame - am uitat, dupa ce inchid tv-ul, ma asez pe canapea cu Stefan si ursuletii si 'citim' o poveste, le arat la toti imagini dar toate soptit fara sa il agit pe micutz... nu stiu, poate functioneaza si la tine, e nasol ca micutza a trecut prin asa cosmar cu spital, injectii etc.
Sanatate maxima !!!

Mergi la inceput

Fetelor, ati vazut la tv.despre explozia blocului din Bc.? S-a intamplat 500-600 metri de strada mea, in partea cu blocurile mai vechi... e cumplit ce am vazut acolo..,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Buna seara, scuzati intarzierea, ma uitam la antene...

Azi m-a vopsit mama, am si eu pleata ca-n Miorita 'mustacioara lui, pana corbului"...aaaa... stai ca pe-asta am epilat-o.

Io sincer as vrea sa fac smotru ca pe vremea parintilor, da' zau ca nu-s in stare. Macar am mai triat hainute, am mai pus lucrurile la locul lor, maine sper sa intru si in jucarii.

Novuselu', raspund in public ca mi-e lene sa pun pozele pe mail:
http://www.ikea.ro/product/show/code/50177671 are si scaun:
http://www.ikea.ro/product/show/code/10177668

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Am uitat sa ma laud cu ultimele "piese de mobilier": avem si noi 2 masele din ultimul rand. Oare si de aici scandalul din ultima vreme?

... nu, nu ma uit la antene, incarc poze de la Moeciu.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Si iacata-le:
http://picasaweb.google.com/monica.vasileanu/Moeciu1819Decembrie2010?authkey=Gv1sRgCOmk3a7-vI_EzQE#5553654409708800050

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Neata! Hai ca azi dau eu cafeaua, ca si asa nu am dat-o de o vesnicie!Special pentru denisamada, cafea fara zahar, cu lapte (am retinut bine?), special pentru tine pentru ca si eu o beau la fel!Ness mai diluat pentru Dyana...si cam atat am retinut Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eeee, nu, ca-s telepata! Toata ziua ieri m-am gandit la Anamariame, chiar compuneam postari in gand (vi s-a intamplat sa "compuneti" postari in gand cand sunteti la cumparaturi de ex, sau sunt singura trilili?) si chiar ieri a aparut!! Ce aventuri si pe domnnisoara Eva
Sa spun cu dormitu': a fost o perioada cand si eu ma chinuiam 2 ore, 2 oe jumate cu adormitu' si gandeste-te ca la noi asta implica si alaptat Deci ma seca piticania, apoi se dadea jos din pat si facea ture, iar venea, iar sugea si cand magandeam "uite ca adoarme!" sarea fresh cu gura pana la urechi, iar dadea ture, pocnea usi, cerea desene etc.
Solutia? Am zis ca nu-mi mai bat capu', n-o duc la nani pana nu vad ca vrea, ca pica precum musca. Asa ca nu mai faceam liniste si pace la 21, n-o taram cu fortza-n pat ci o lasam sa misune cat vrea. Io chiar ma puneam la nani la 22, huzband era in alta camera si ea patrula intre noi. Cand i se facea somn urca langa mine si adormea, de multe ri nici nu stiam cand, numa o vedeam cu kuru'-n sus langa mine cateva ore mai tarziu.
Am ajuns la solutia asta dupa ce am vazut ca cu cat eram mai inversunata s-o birui si ma ambitionam mai rau...cu atat n-aveam niciun succes!
Asa...bradutz am luat si noi ieri, cu 55 lei, negociat de la 70; am ales unul mic,asa, ca de apartament si copil sub 2 ani
Pozele voastre le-am pus pe "stand-by" ca mai tre sa facem o tura de shopping. Aici s-a topit zapada, a plouat pana a dus-o pe toata iar ieri a fost de-a dreptul cald, zici ca venea primavara!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilincuto dar ai negociat ceva la bradut. Bravo!

Eva multa sanatate. of, dureros...

Am pus 4 poze cu Rares cand m-a ajutat la facut carnati. Nu a vrut aseara netul sa incarc mai mult. Le gasiti in Poze noi, album pregatiri de Craciun.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ilinca, Sa stii ca aseara am facut exact cum ai spus tu ref la nani.Eva s-a trezit pe la 4 dupa masa din somnul de pranz, si daca in mod normal la 21 as fi pus-o-n patut, ieri am lasat-o pana pe la 10 si ceva. Tot greu a adormit, pe la 11:30, dar in seara asta fac cum ai spus tu, ma bag eu in pat si o las sa misune pana nu mai poate.Si eu sunt cu pozele-n stand by, am casa vraiste si as gati ceva, dar nu stiu ce, astfel incat sa fie bun sambata. Fursecurile ar fi potrivite, dar nu imi plac.Bianca, spune-ne cum ti-au iesit eclerele.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput