Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***
Raspunsuri - Pagina 11
Dodo-pui spune:
dragelor
insanatosire grabnica puiutzilor bolnaviori.
all si las o 
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dyana27 spune:
neatza fetele

anamaria of prin ce ati trecut si voi

; si e chinuitor ca naiba "scotocitul "dupa vena cand prinde branula
; pupici la eva mica sa treaca repede supararea si sa nu se mai imbolnaveasca niciodata. dar de unde puii mei ati reusit sa luati piocianic??????? eu cam am dubii in privinta asta, nu m-ar mira sa fi fost contaminare in laborator la probe
; oricum sa nu-ti faci probleme de antibiotic, era absolut necesar la starea in care era ea, la bronsiolite complicate nu se sta la discutii ca ajungi la alte nenorociri dupa aia. incearca sa-i cumperi un set de joaca de doctor, cu de toate si sa va jucati cu el cat mai mult; trebuie sa incerci sa-i elimini frica de doctor incet incet, la fel si frica de halate; eu m-am ingrozit de fetita unor prieteni din Campina cat de traumatizata a ramas dupa o operatie de polipi
; in timpul operatiei s-a oprit curentul in spital si au tinut-o legata vreo 30 de minute pe masa..... si acum copilul de 5 ani lesina de cate ori intra in spital
, inclusiv trebuie sa ocoleasca strada cu spitalul pentru ca devine isterica. 

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
millie spune:
Ceau fetelor
ce frumosi sint si ce mari au crescut,sa fie sanatosi si sa le aduca Mosu multe cadouri
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
22+
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Mada, chiar ma gandeam ce faci de nu apari la raport, dar te acaparase gospodaritul. Da, ma, debut la Antene?!Hmmm...se accepta, ce sa si facem?! Monnvas cred ca are o pasiune secreta pentru Antene, aia face ea treaza in toiul noptii: se uita la emisiunile politice de acolo, dar nu vrea sa recunoasca! |
A fost tare frumos la petrecere si picii s-au distrat. 
| citat din mesajul lui anamariame Neata! Hai ca azi dau eu cafeaua, ca si asa nu am dat-o de o vesnicie! Special pentru denisamada, cafea fara zahar, cu lapte (am retinut bine?), special pentru tine pentru ca si eu o beau la fel! |
Da-da-da! Buna cafeaua!
Am capul maaaaaaaare! am stat aseara pana tarziu sa facem template-ul pt calendarul Adelei pe 2011, iar dis-de-dimineata a sunat piticul necrutator. 

| citat din mesajul lui dyana27 anamaria of prin ce ati trecut si voi ![]() ![]() ; si e chinuitor ca naiba "scotocitul "dupa vena cand prinde branula ; pupici la eva mica sa treaca repede supararea si sa nu se mai imbolnaveasca niciodata. dar de unde puii mei ati reusit sa luati piocianic??????? eu cam am dubii in privinta asta, nu m-ar mira sa fi fost contaminare in laborator la probe![]() ![]() |
Mda... si eu am o retinere cand aud de piocianic la infectii comunitare...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
anamariame spune:
Dyana, e groaznic ce spui tu acolo cu fetita respectiva! Saracuta!Eva si-a revenit binisor, adica nu se mai trezeste noaptea urland, ceea ce e un mare progres, are somnul linistit acum.Ce sa zic de pioceanic, singura explicatie e sa il fi luat tot din spital, cu o luna inainte, cand am fost la ORL la control. Si eu am dubii ref la existenta lui, dar chiar nu am vrut sa imi asum niciun risc, cica exista sanse mari sa coboare la plamani si atunci e jale. In bronsiolita Eva a fost tratata cu 2 antibiotice, hemisuccinat, a stat si in perfuzii pt ca din cauza amigdalelor umflate s-a deshidratat puternic (desi ajunsesem sa ii dau lichide cu seringa, nu a fost nici pe departe suficient) si pe deasupra a mai facut si diaree, si 3 zile a servit doar mucilagiu de orez. Cosmar, stiu, multumesc lui Dumnezeu ca a trecut.Stiu insa ca de aceasta data a fost ft bine tratata (desi tratamentul a fost unul foarte puternic-insa chiar era cazul), pt ca ea a mai facut o data bronsiolita, si atunci i-a trecut in cca 14 zile, si a ramas cu o tuse sacaitoare, pe cand acum, in 6 zile era ca noua. Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
millie spune:
Anamariame ami pare foarte rau ca a trebuit sa treceti prin aceasta experienta,din pacate stiu cum e deoarece acum 2 luni am fost internata cu Time in spital 1 saptamana si dupa 4 zile de perfuzi,negasirea venei incercarea de a pune branula si in piciorus a ramas sarcuta cu o spaima ca nu mai pot intra nicaieri cu ea unde vede aparatura sau halat alb.

mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
22+
Bianca2503 spune:
Deci, eclerele=succesuri.
Gaocile alea ies foarte usor (Vladimir a manancat vreo 3)
Mai greu cu crema. Cam-am incapatanat sa o fac eu. Dar merita efortul depus.Sunt ieftine, bune si se fac usor.
anamariame spune:
Fetelor, dar gatiti, nu gluma! Sau sunteti la shopping? Eu am un menu kilometric, si nu am chef sa ma apuc de el, mai astept...Parca as incerca si eu eclerele, daca zici ca-s usor de facut, Bianca! Ai cumva si poze? Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
silvi8 spune:
salutare!
n/am patit nimic, suntem bine doar ca nu am timp de net...
am vazut poze de la ultima intalnire, toate f frumoase!
crina vorbeste din ce in ce mai bine. avem mari emotii ca imediat dupa sarbatori merge la cresa. sper sa se acomodeze pana incep munca.
maine facem ultimile cumparaturi si pregatiri ptr craciun. sper ca in casele voastre e liniste, iubire, miros de sarmale , colinde si emotii in asteptarea mosului. va pupam pe toate
va uram un craciun minunat, plin de surprize si un an nou mai bun!
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI