Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

buna fetelor,

va doresc de pe acum Craciun fericit!!

noi am fost luni la dr neuropsihiatru la care am ramas in urmarire, cu Damian, care din primele 10 minute a exclus TOTAL autismul, a zis ca nici nu are rost sa mai vb macar de el la Damian. A concluzionat ca a progresat fff mult intr-o luna, a ramas o usoara intarziere in dezv limbajului expresiv dar fara probleme recuperabila in catva timp ( chiar a precizat ca sunt multi copii care par ramasi in urma la un moment dat dar apoi recupereaza fantastic ).

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi8

salutare!
n/am patit nimic, suntem bine doar ca nu am timp de net...
am vazut poze de la ultima intalnire, toate f frumoase!
crina vorbeste din ce in ce mai bine. avem mari emotii ca imediat dupa sarbatori merge la cresa. sper sa se acomodeze pana incep munca.

maine facem ultimile cumparaturi si pregatiri ptr craciun. sper ca in casele voastre e liniste, iubire, miros de sarmale , colinde si emotii in asteptarea mosului. va pupam pe toateva uram un craciun minunat, plin de surprize si un an nou mai bun!

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

LA MULTI ANI!!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Acuma editez si eu, sa nu zic chair asa, LMA cu bata! Ma grabeam, dar am vazut postarea ta si mi-am amintit ca ma tineam de nu stiu cand sa zic la timp LMA si tie, si JOANNEI, si daca tot asa uit si de MONNVAS, sepuku scrie pe mine! Pup fetele frumoase si "nepatzite", inca o data LA MULTI ANI FERICITI! si Craciun fericit si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

nu am poze, Anamaria,

DAr ca sa iti fie si mai usor poti sa iei un plic de budinca/sarlota ca sa nu mai faci tu in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Am vazut si eu poze de la serbare, super distractie! Am vazut si LEELOO burticoasa, de care imi era dor, si am deslusit si misterul "frumoasei in rosu", MIREAL, sper ca nu te superi (eu nu ma MAI supar cand e confundat Luca cu vreo fetita), dar asa patesti daca tii ascunsa asa frumusete de baiat!

BIANCA, "mi se puse" si mie pe eclerele alea, zi-mi te rog, cate ti-au iesit? Si da acilea si cu crema (in principal tot din pricina cantitatilor), ca am o pofta de zile mari!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Edit: uitai sa pupacesc dragamik incercata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Eseea ma bucur ca ne dai vesti bune.

eu am facut azi saratele si blat pt o prajitura.
maine fac cozonaci si dau prajitura prin ciocolata si apoi prin nuca

Mergi la inceput

Simply, mi-au iesit vreo 15 bucati de eclere. Dra sunt cam 3/4 fata de cele de la cofetarie.

In ceea ce priveste crema eu am cautat reteta pe net. Cauta pe net crema eclere si vezi care iti convine, care ti se pare mai usora.a

crema mea a facut cocoloase si a trebuit sa o frec cu telu' mai mult.

oricum au fost comestibile. Pentru ca acum nu mai e niciunul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, m-am incumetat si am purces la cladirea unei placinte cu praz, nu inainte de a o pistona nitzel si la telefon pe autoarea retzetei. Mai, ori am io niste reale talente bine-nfipte in strafundurile fiintei mele abisale...ori am norocu' incepatorului...caci mi-a iesit buna! Si huzband a zis ca-i mandru de mine ca mi-a iesit asa o bunatate, caci bietul am vazut ca se ingalbenise cand l-am anuntat ca fac "placinta cu praz"...dar a fost placut surprins de rezultat! Io zic ca puteti incerca si voi, daca mie mi-a iesit...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Copilu' meu a devenit barbat...nu mai vrea sa faca baie:)).

Ma lasa insa sa il spal la fund dupa ce face caca. Dar sa faca baie nu mai vrea. Asta zeara l-am lasat sa ma vada ca imi fac dus in idea ca vine si el. Doar ma imita.

Nu stiu cand o sa mai reusesc sa il spal pe cap. Aseara l-am bagat in baie cu forta dar parca il taiam.

Ciudat ca altfel e mare iubitor de apa. Ziua se spala in bideu si in vasul de wc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Noi ne distram cu Ada careia ca sa nu faca un anumit lucru trebuie sa-i spunem sa-l faca asa ca ii spunem : ''baga pixul in gura si nu-l scoate afara '' sau da-te cu crema de pantofi pe limba neaparat si functioneaza, imediat cum ii spunem incepe : ba nu ba nu si gata am rezolvat problema fara stres

Cu pregatirile de Craciun stam bine, am facut curatenia de sfarsit de saptamana, bradul e impodobit, cadourile ambalate si am dat comanda de mancare + praji la mama iar eu de maine sunt in concediu

Mada am instalat metrul pe perete si Ada e foarte incantata, se masoara cam de 2 ori pe ora

Monnvas, multu de poze cu masuta, eu as vrea pe rosu, o sa apelez la Olga sa-mi cumpere si mie una cand are drum pe acolo si gaseste

Cativ, ma bucur ca ai revenit, chiar am intrebat-o pe Mada ce mai stie de voi, imi pare rau ca nu ti-a iesit surpriza de la Moeciu, era super fain sa veniti

Ilinca, babo, babo cum zice Ada ! tre' sa incerc si eu placinta cu praz ca tare buna a fost cea de la munte

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

in seara asta m-am distrat de andrei. ne canta "o, brad frumos". si foarte serios canta "o, brad frumos, salata ta imi place" si foarte serios spunea ca asa canta miss la gradinita.
dupa ce am cautat cantecul pe net, am vazut ca de fapt e "o, brad frumos, verdeata ta imi place"

Mergi la inceput