Fluturasi de martie-aprilie 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

cris cum te simti??
cami, felicitari pt vestile bune!

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata bb_Yasmy, Pisuc

Cum te mai simti Lavi? esti mai ok?

Eu vad ca de ieri incontinuu am niste dureri de cap nasoale, azi si mai tare de la cele 4 ore dormite azi-noapte . Plus refluxurile gastrice care ma dispera. Am vazut ca si tu Pisuc te plangi de acelasi lucru. Eu in plus am si arsuri

Vroiam sa intreb fetele care au aceeasi varsta de sarcina sau mai apropiata. Uneori cand ma ridic din pat sau cand ma intind simt asa o chestie in burtica, de parca s-a dezlipi un ceolofan, nu stiu cum sa explic. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?

------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dorinut da ma simt bine. vad ca nu mai am nimic am avut curajul de a lua un mic dejun consistent (ou prajit cu paine rosii si lapte) ca trebuie sa recuperez incep ultimele 2 zile in care nu am putut manca :(( sper sa nu revina acele senzatii....:((

eu nu am patit ce descrii tu.

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Ma bucur ca esti mai ok si ai putut manca mai bine .
Referitor la ce am intrebat am gasit la buburuze pe forum ca cica unele femei simt lichidul mniotic cum se misca, doar un procent mic de femei simt asta. Se pare ca sunt printre 'norocoase' .

Speranta mi-a luat ceva timp sa ma prind de intrebarea cu Mos Craciun . Si apoi am facut legatura cu curierul. Se poate spune ca a venit mosul, a comandat sotul un televizor cu led. N-a vrut lcd, plasma, a asteptat sa se mai ieftineasca tv-urile cu tehnologie led si cu usb.
E un cadou pentru casa..eu sper sa mai primesc si eu ceva 'personalizat' sa zic asa . Eu lui ii comand un stick de 8GB..ca nu-l mai satisface cel de 4 si probabil o sa-i iau si o rama cu doua parti, in care o sa pun o poza cu noi doi (eu cu burtica) si o poza cu ecografia cu Edutu

------------------------------------------------------------------------------------------

Ana-Maria

Mergi la inceput

Bag seama ca majoritatea fluturasilor dorm

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata!

sunt chioara de somn : m-a trezit Cristi la 7 fara un sfert , a dat buzna la noi in camera si vroia sa aprinda lumina, televizorul..era in verva maxima. Nu stiu cand s-o fi trezit el, dar l-am trimis inapoi in pat, a mai stat acolo pana la 7:30 si a venit din nou..oricum eu nu am mai putut sa adorm la loc...

Azi vreau sa merg sa dau comanda de cozonaci la o cofetarie care-mi place mult, apoi sa mers sa-i iau niste ghetute maro lui Cristi.

yasmi, ma bucur ca azi esti mai bine
pisuc, acum ceva timp vazusem Mama si copilul in Cora
scrish, dorinut@, imi pare rau ca nu va simtiti ok.

Io nu cred ca greturile voastre au legatura cu perioada sarcinii, ci mai degraba cu Craciunul, mai gustam niste slanina, mai niste prajituri, mai niste sorici..si organismul nu e obisnuit, mai ales ca mai toate ati tinut un oarecare regim.
Va reveniti voi imediat dupa sarbatori cand incepe adevarata febra a cumparaturilor pt bebe

pupici la burtici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana

AMR 8 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Neatza burtici!!!
imi pare rau ca unele nu va simtiti bine
sper ca asta cu regurgitatiile , starea de rau si arsurile sa fie doar un moft de monent si sa va simtiti bine.
pai la cate bunatati o sa fie acum pe mese

Cami felicitari pt bubulina!
eu cand am fost miercuri la eco, de emotie, bineionteles, am uitat sa ii zic sa imi dea o poza cu fatuca la bebelusha , ca eu nu mi-am dat seama de la eco a lui iosup cu cine seamana....acum sper in ianuarie sa nu uit iar...a si s-o mai intreb daca mai are inca pasarica
pup Antonia micutza..sper sa fiti mai bine..uff tare rau e cand sunt mici si bolnaviori

Scrish , eu zic ca la inceput , cel putin in prima luna sau macar in primele saptamani , cu toate ca nu cred eu ca vin calduri din alea mari din mai, ca iesi la plimbare sau ca stai in casa bebe trebui sa aiba body din acela cu chilotel (poate di cu maneca lunga/scurta) pe dedesupt si apoi salopetica , adica cea cu piciorus si talpita
mie la fata asa mi-a spus dr. ...ei din burtica sunt obisnuiti cu caldura sau cu mediu stramt si daca le dam doar salopeta aia nu se muleaza pe corp si se pot foi la nesfarsit...ai vazut ca aia sta departata, nu-i ca un body

sfatul cate l-a tat Cami cu pusul cand pe o parte cand pe alta cu caputul e foarte bine..asa se modealaza frumos capul...eu uneori schimbam pozitia de culcat in patut
adica cand cu capul la partea dinspe usa , cand in partea dinspre geam....ca se obisnuise mocutza si indiferent cum ii puneam eu un scutecel sau prosopel in spate sa nu si schimbe pozitia la caput , ea tot se dadea si se uita numai la usa , ca stia ca de acolo vin eu

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....28 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

Mergi la inceput

Mada
Eu nu am gustat nimic din preparatele de sarbatori ca inca nu am ajuns la Galati, iar sapt asta mi-am propus sa mananc fara carne. Ieri am mancat ciorba de zarzavat acra si imediat m-a chemat buda sa ma rastesc putin la ea . A si mai nou ma mananca picioareleee [bang....

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Intru si eu pe fuga deoarece de 2 zile nu am curent ,se lucra la retea si aproape toata ziua e luat .
Lalely felicitari pt .vestile bune
Yasmi ami pare rau ca nu te-ai simtit bine
Speranta eu tot cu detergent normal spal hainutele lui bebe
Cami multa sanatate fetitei tale!!!
Ally multa sanatate!!!
Scrish sper ca te simti mai bine astazi
Cami felicitari pt.vestile bune !
Eu pe Time am culcat-o in primele luni mai mult lateral ,tot timpul ai schimbam pozitia stanga-dreapta deoarece regurgita f. mult.Cand o culcam pe spate eram tot timpul langa ea si am obisnuit-o fara perina si acum de multe ori da perina la o parte si doarme mai bine fara.Iar pe la 4 luni cand deja se intorcea singura a inceput sa doarma pe burta.
Si noi ieri am fost la cumparaturi,proasta alegere deoarece am fost cu caruciorul iar zapada nu era topita si abia am ajuns acasa .Am fost rupta de spate si cu dureri de burta la cat am impins la carucior care ori patina ori se impotmolea in zapada.

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Buna dimineata

am dormit lemn fetelor.....m-am culcat azinoapte la 11 si am dormit pana acu la 10...in sfarsit ma simt mai bine...as mai fi dormit daca nu ii sunau sotului telefoanele ca in gara....

cami imi pare rau de antonia ca e bolnavioara, sper sa se faca bine f f repede.

fetele care sunt bolnave....bagati multe ceaiuri si stati cumintele in pat....e fi vre-un virus pe dc.com? :) ..o sa tin laptopul mai departe pe masuta:))

o zi minunata sa aveti

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput