Fluturasi de martie-aprilie 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

am am intrat in s28...deci sunt in luna a 7 aaaaa
wau
sper sa fiu ok pana la final...adica eu ma multumesc si pe 1-3 martie
ce teama am doar cu piciorul....
azi nu ma doare de loc
nici ierni nu prea l-am simtit
desi nu am facut mai nimic prin casa sa-l mai solicit
stateam ce statem pe jos apoi tzup in pat si il tineam cate 5-10 minute ridicat pe dulap...desi stiu ca nu e bine...ca vascularizeaza ...ieri seara mi-am facut masaj la el cu putin carmol ca ma furnica rau de tot...poate ca si asta mi-a ajutat
azi mi-am propus sa ies sa-mi iau lioton si dres medicinal

cu eco si analize nu am rezolvat nimic
am sunat ieri pana pe la 11 de la 8.30 la multe clinici
si toate raspunsurile ..sunati dupa 4 sau puteti acum sa va proframati pt 5-6 sau dupa 10 ian....
asa ca am vb cu cineva si a reusit pe 28 dec. sa fac eco doppler in municipal...acum eu zic ca-i bine..am intrebat si tot medic cardiolog imi face
am asa o oarecare retinere caci aveam incredere in dr. unde ma trimesei tu, PIsuc, dar asta e
la fundeni pot merge si azi sa-mi recoltez sange dar dr. vine pe 6
asa ca o sa ma duc atunci si cu dosarul...

acum vreu sa ma apuc sa fac placinta cu dovleac
am o pofta teribila
aveam 2 punchi de dovleac ras la congelator si aseara m-a pus necuratul si am cautat pe net , retete frageda de foi , sa fac vineri placinta. dar la ce poze am vazut aseara..am dormit cu gandul numai la o placinta rulata..cum facea bunica-materna

Simona, nici eu nu am mobila multa in casa
desi in unele locuri se mai cere
insa o sa mai luam pe parcurs
o sa caut niste poze sa pun in picasa sa vezi
dar ai mare grija daca faci mobila la comanda , ca ce am patit noi cu ala...am crezut ca ma lasa inima si era si cu recomandare..mui-a stricat si niste piese

Pisuc am vazut mobila frumoasa si in kika..wow , era un dormitor cu dulap, comoda si pat de o persoana tare frumoase ...frumoase rau si la ele mai adaugai tu un patut alb

eu nu ii fac camera..o cazez in camera lui Stefy si apoi ii fac la Stefy alta camera in dormitorul cu dresingul....dar pt asta trebuie sa-i spal creierul la sot si sa-l fac sa inteleaga ca dulapul cel imens trebuie modificat si urcat la mansarda
acum nah, daca eu credeam ca nu mai fac bebelusi....la ce imi trebuia acel dormitor liber

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....28 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

buna dimineata!

m-am trezit si eu dupa o noapte grea, tare rau am dormit...ma durea burtica si oricum as fi stat nu era bine...pana la urma cred ca am dormit pe spate, m-am trezit cu ceafa intepenita toata si acum ma mai doare un pic dar nu chiar ca ieri...o sa stau linistita pana pe la pranz, ca pe urma mergem sa comandam patutul pt bebe, sa luam brad si daca mai rezist sa ajungem si in afi...

miki, cami, pisuc,deea, va multumesc pentru raspunsuri! o sa ii extind gama de hainute clar...iar cu dormitul, am aflat o chestie noua de la cami, habar n-aveam ca trebuie mutat capsorul de pe o parte pe alta, bine ca mi-ati zis

s 25, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna dimineata, fetelor !!!
- eu azi m-am trezit cu un tonus buna- de, maine e zi de sarbatoare- ziua de - eco de col
- nu-mi vine sa cred ca maine se fac 3 saptamani, de cand stau in casa.am fost asa panicata in rima zi de la aflarea vestii, ca-mi si incghipuiam ca am sa nasc prematur la nici 6 luni impliniteacum privind in urma ma apuca rasul dar cu ajutorul vostru, a fetelor de la gemeni, care mi-au povestit ca si ele au patit acelasi lucru si uite au ajuns la 34-36 saptamani, m-am linistit.asa ca acum astept sa mai treaca inca 3, si inca 3, si inca 3..
- faza cu regurgitatiile am avut-o si eu, dar doar dc ma asez in pat imediat dupa masa- asa ca 15 minute dupa masa, vin la voi la calculator- deci pe scaun, si totul a fost foarte bine de atunci..de, la stomacul meu care e in gat, dc ma asez jos, calea e asa scurta pana la gura..
- Doamne, de-abea astept sa cumpar si eu body-uri, costumase..sunt asa dragute, si am visat asa mult la ele, incat cred ca am sa ma ciupesc cand le iau, sa nu cred ca e doar un vis
- acuma cu miscarile lui bebe x2 - m-am trezit la pis la ora 3- i-am simtit, m-am trezit la 4- i-am simtit, la 6.30 - iarasi, si acum la 10- din-nou. acuma cred ca pana la 14 intra si ei la somn..asta e perioada in care ma agit eu ca ei nu misca, dar ce sa le fac? dup-aia isi revin si sunt activi pana seara la 23.- eu zic ca, chiar dc nu sunt ca la carte, totusi pe ansamblu- e bine, nu? vedeti- dc azi sunt mai binedispusa, ce in roz vad lucrurile?

26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

cum m-am trezit cum am sarit calare pe masa cu o foameee... si am dat iama si in ciocolata si intr-un snikers. vad ca m-am trezit cu multe pofte azi mai ales ca ieri mi-am umplut tolba iar ca am fost la cumparaturi, gata am scapat de cumparaturile pentru Craciun , am luat si pampers pentru bebelina

bb_yasmi sunt foarte frumoase pozicile, iasmi este asa o dulce si tu , bineinteles(sa nu crezi ca numai de iasmi zic). burtica este foarte frumoasa si arati foarte bine. ma bucur ca te simti mai bine.

ailed te asteptam cu rezultate bune

scrish gata, ai dat si tu startul la cumparaturi pentru bebe. si eu am luat la bebelina numai hainute colorate. ma enerveaza numai alb si roz sau numai alb si bleu(la baietei) sunt asa frumoase colorate bine...am si cateva albe albe dar putine.

simona si bb_yasmi tare repede ati nascut. as vrea si eu asa

lalely ma bucur tare mult ca bebe este bine. colul este bine asa, nu este scurt. oricum se mai scurteaza, se mai lungeste...ai vazut distractie placuta la petrecere. cand mergi?

speranta si eu tot in ianuarie primesc patututl de la bebedesign. pai tu ai comandat dupa mine asa ca era culmea sa-l primesti inaintea mea, faceam scandal

alina06, madutza, mandreeac,dorinut

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata30+

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

antguess ce zi ai avut...bine ca pana la urma s-a rezolvat dar uite asa este la noi, pana nu umblii toata ziua nu se poate. mi se pare normal ca sotul tau sa fie putin gelos

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

eu am mai bagat un snikers deci chiar nu stiu ce m-a apucat, ca tot as manca

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

pisuc ma bucur ca iti place in vacanta. pai cum sa nu-ti placa? de plictisit nu cred ca o sa te plictisesti, mereu gasesti ceva de facut.

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

cami imi pare bine ca bebelina este bine si totul a fost bine si frumos la eco]

dorinut eu nu stiu sa-ti raspund de senzatia aceea care o ai cand te ridici
si eu m-am trezit pe la 3 si bineinteles ca l-am trezit si pe al meu si stateam si radeam asa din orice apoi am adormit noi cumva. el saracul la 7.30 s-a trezit sa plece la servici.

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

viss abia astept sa vii cu vestile de la eco ti-am zis noi sa nu-ti faci griji cu miscarile bebeilor

stefy, deea, millie

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

fetelor haideti ca de vrei ora incerc sa recuperez cu cititul...acum gata am dovedit paginile scrise si inca necitite.

Ieri la eco nu am obtinut nici o poza cu bebe,pt ca nu a vrut sa stea deloc..s-a miscat non-stop..plus ca isi pusese mainilela fata..deci nu a vrut sa ne arate chipul...Poate data viitoare.
IR-urile a zis medicul ca sunt ok,colul de 34 mm..incerc macarsa-l mentin,dar cum cresc in greutate o sa fie foarte greu.

Oricum o sa incerc sa stau mai mult pe acasa.
M-a mai chemat la eco peste 8-10saptamani..mi s-a parutprea mare intervalul.Pe voi cum v-a chemat???

La medicul cu care nasc merg peste 1 luna,dar la eco...??

La party a fost frumos,numai ca muzica era prea tare iar bebe nu mai statea..era o revolutie in burta..de am zis ca iese numai sta acolo...Pana la urma mi-am schimbat locul...si s-a mai linistit..Se pare ca era si o boxa prin apropiere...

Mai incolo pun si eu pozici cu burtica de aseara...

22+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput