Copilasi de iulie-august 2004 - Craciun Fericit!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Craciun Fericit, mosul sa va aduca cadourile asteptate!
Mani,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vazut craciuneii si ingerasu`

Citat:
citat din mesajul lui cristalina

Am pus si poze de la serbarea de la gradinita
"Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.” (Mark Twain)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Mi l-am pus pe Hrusca sa fiu si eu mai aproape de casa

inca o data Craciun Ferict !

Tati face mince pie , copilul a facut biscuiti ptr Mosu sua cum e la biserica - au special ptr copii la crib ca sa nu mai mearga miine dimineata - miine la soacra-mea la masa curcan cu taote cele a la Jamie ( fiecare gateste cite unele) ...dar eu una tot nu ma simt 'acasa' . Dar daca ei sunt fericiti - si e pe linga ei

Am reusit sa impachetez cadourile - lego, carti , jocuri ptr Alex si Kinect Xbox ptr intreaga familie. Sa ne vedeti miine ce mai dam din miini si picioare , rearanjat mobila ca sa avem loc de desfasurare.
La soacra-mea nu se deschid cadourile decit dupa masa de prinz ...asa ca ne bucuram de ale noastre de acasa.

va pe toate si va multumesc ca existati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Craciun fericit prietenele mele dragi, oriunde v-ati afla.
Sa va fie casa luminata si plina de fericire si indestulare, si inimile pline de bucurie si multumire.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

[b]CRACIUN FERICIT![/b] La multi ani!!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa va bine-dispunem
Giulik si problemele iegzistentziale

Spargem noi gheata cu pozele de la Craciun si primele fotografii de la patinoar:
http://community.webshots.com/album/578413009JuWycA?start=28

A fost fain, a fost asa cum mi-am dorit, noi doo, ma rog, noi 3, in liniste si pace, rontait aiureli, mancat tone de ciukalata.
Eu m-am apucat de puzzle

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

La Multi Ani de Sf.Stefan!

Sper ca ati petrecut un Craciun linistit si imbelsugat si scuze ca nu am mai apucat sa fac urarile in Ajun. Dupa cum spuneam, am sfintit casa pe 25, a fost foarte frumos, m-am emotionat toata dar asta a insemnat si multa munca la bucatarie...
Dar inainte de asta a venit Mosu', la 5 dimineata am auzit pasi grabiti pe scari si un strigat:"Mami, sunt 3 pungi si o cutie mare sub brad". Seara pusesem biscuiti pentru mos si un pahar cu lapte, normal ca nu mai erau, in plus, mosul si-a uitat si caciula sub bradul nostru :)
Matei a primit ce si-a dorit, Mega Cristale de care a fost dezamagit, telescop cu microscop si bonus un hamster zuzu intr-o bila, de care s-a indragostit imediat.
Cu noi a fost mosul mai practic, eu cosmetice, papucei de casa pe care mi i-a confiscat Matei (eu port 36, el 32, asa ca acusi raman desculta), Petro cam la fel...
Olivia, casa noastra are living, baie si bucatarie la parter, 2 dormitoare, baie si o camera mai mica (deocamdata eu ii zic biblioteca, poate va deveni camera de oaspeti cand vom lua si o canapea) la etaj, mie mi se pare mai mult decat suficient pentru noi trei. Am experimentat casa cu 20 de musafiri, e chiar OK.

Va pup si va urez odihna placuta in continuare daca sunteti acasa (ca mine :) ) sau spor la munci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata... mai pe la pranz!

Noi am avut un Craciun as putea sa spun neasteptat de linistit si placut, cadouri rezonabile (mighty beanz, pista portocalie, masina pompieri, monopoly si bomboane) si am descoperit ca Vic stie ca noi usntem "mosul" dar face un teatru de mai mare dragul si fata de noi si fata de Mircea...eu am aflat numai pentru ca l-am auzit vorbind singur la el in camera "mami a cumparat ce i-am zis", usa era deschisa si el credea ca e singur. Mai poti sa mai spui ceva? Ma intreb daca la craciunul precedent stia sau nu??

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

LMA Stefani si Stefannii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

celor ce si serbeaza onomastica azi

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput