Copilasi de iulie-august 2004 - Craciun Fericit!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

CRACIUN FERICIT !

Mosu sa fie darnic cu mici si cei mari si casa sa fie casa si masa sa fie masa. Sa va bucurati de minunile copilariei alaturi de cei mici si sa aveti numai zile senine si fericire.
Un AN NOU cu multe, multe bucurii , sanatate si fericire! Sa va bucurati de familie si de casele noi si cele mai putin noi !

De aici ... de unde Craciunul nu se va simti NICIODATA ca acasa
LA MULTI ANI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Craciun fericit,
dragi prietene !

Fug la bucatarie, mai am tare mult de lucru

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mani, multumim muuult de tot !! Nu ai mai intrat de ceva vreme, sinteti ok, daaa ?? Pupici lui Alex !
Io azi am facut un tur de forta, cit mai am dasta, ca porma ma apuc de crosetat ... am facut sarmalele, piftia, friptura si doo ture de biscuiti dupa retetele Roxanei (plus supa de galuste si mincare de mazare cu snitele de pui pentru Andrei)!! Toata casa miroase asa de frumos a scortisoara de la biscuitii cu ghimbir, mmmm !!
Cuscrela, felicitari pentru mindra si pentru dintele scos ! Am o nora curajoasa foc !
Daria, spor la trebi !
Olivia, petrecere frumoasa la nasi si concediu placut !
Sting eu lumina ??
O noapte buna tuturor !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Craciun fericit si din partea noastra.

Eu azi am facut salata boeuf si baigli (Daria am sa-ti pun poza sa vezi ce-a iesit, imi venea s arunc totul la gunoi, nu pot face aluat ca din grau, uf, uf ), maine sarmalele si sambata rata . am terminat de impachetat in seara asta si cadourile, sunt pregatita si cu raceala in nas. eh, asta e.
va pup si va doresc zile linistite

Mergi la inceput

Andreea de Pupi&Nic, imi pare tare rau.
Io i-am pozat de dimineata, sunt asa cum ii stiu
baigli-editia 2010

No, spor la trebi tuturor.
Noi stem la servici vreo 2-3 ore, apoi revenim duminica

Evelor

Craciun fericit ![pegeam]

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Craciun Fericit!
Va uram si noi Sarbatori Fericite si sa va puna mosul sub bradut tot ce va doriti. Multa sanatate tuturor!

Am pus si poze de la serbarea de la gradinita

Mani,

Gabi, tare frumoasa serbarea voastra. Mi-a placut la maxim de bucataras si de gaza vestitoarea primaverii

Roberta, sa stapaniti sanatosi casuta! Mi-a placut ce ferches a fost Matei la serbare iar tie iti sta tare bine cu noul look!

Philip, sanatate multa si sa scapati repede de muci. Imi place la voi ca aveti iarna primavaratica...hehehe
Spor la facut rata!

Liliana, bine ati revenit si sa va fie de bine vacanta. Las ca se fac toate, im portant e ca v-a placut (te asteptam cu poze)

Carmen, vacanta frumoasa sa aveti!

Alice, trebuie neaparat sa fac si eu reteta de biscuiti cand ajungem acasa.

Daria, si azi la munci!? ntzz ntzz

Aseara am executat cozonacii... super reteta Roxi!
Tata socru a facut sarmale, acum se fierb piftiile de curcan si ciorbita. Biscuitii cu unt pentru mosul i-am adus de acasa Trebuie sa impachetez diseara cadourile.

Aseara am fost la colindat!
Ne-am dus la vecini si la prieteni de-ai bunicii (4 in total, asa ca sa simta si ele cum e ) au avut trac la prima casa, Maria era seful cetei de colindatori si Ioana cand a primit primul covrig nu a mai vrut sa-i dea drumul din mana Maria voia sa-l ia sa-l puna in traista, Ioana nu-i dadea drumul
Apoi am colindat frumos, au primit chiar si bani insa nu i-a interesat aspectul "financiar" al obiceiului...hahaha
Cand ne intorceam "de abia astept sa vada tati ce de deserturi am primit"
"pai trebuie sa ne dati mie si bunicii cate 10% pentru ca am mers cu voi"
"aaa...voi puteti sa luati banii!"

Au inceput sa se ia de par...Spor la pregatiri si sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Ce deee Craciunei si Craciunite am vazut la serbarea galustilor, Cristalina !! Iar ingerasha Mariuca era adorabila ! Pupicei fetelor cucuiete, imi place ca au lasat banii si erau fericite pentru dulciuri !!
AndreeaP, sanatate multa, sa treaca mucii rapidmente ! Si spor la bucatarit rata, io ador rata pe varza, varza din aceea acra si calita bine de tot, asa facea bunica mea si am ramas cu gustul acesta in memorie !!
Daria, toot la munci ?? Brei, gata statuia ?? O zi usoara sa ai !
Io la baigli si cozonac nu ma bag, doar deschid linkurile voastre !!
O zi minunata sa avem si
Craciun Fericit tuturor !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata in Ajun!
Fac o mica pauza la bucatareli sa va urez si eu toate cele bune - sper ca ati fost cuminti si Mos Craciun o sa va aduca daruri multe!!!!

Craciun Fericit!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Da mai, stem la munci si revenim duminica, dar sunt obisnuita de 13 ani cu asta si nu ma mai deranjeaza. Azi termin trebile si apoi o taiem la patinoar

Faza zilei fu insa cand in toi de noapte, am scapat cutia cu brad in hol. Am stai 1 minut io si Sela intepenite. Noroc ca Giulik nu a auzit. Asa ca de dimineata MoshCraciun ne-a lasat cutia cu bradul si globurile, asa ca fi`mea este extrem, extrem de happy
Inca nu stiu cum voi strecura cadourile

Cristalinele superbe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Un Craciun fericit, cu multe cadouri si un an nou cu sanatate si realizari.

Am vazut o multime de poze cu copii frumosi.Aseara a venit Moshul la noi, a fost extaziat Radu de cadourile primite.
Spor la treburi,

Ina & Raducu

Mergi la inceput