Copilasi de iulie-august 2004 - Craciun Fericit!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani! Stefan si Stefi!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

La Multi Ani sarbatoritilor de azi, Stefanutzi si Stefanele !! Sanatate multa si belsug sa aveti !!
Si la noi a fost un craciun linistit, am fost invitati la fratiorul meu mai mic la masa, tot familionul, am petrecut super si copiii au fost ultraextaziati ca au primit cadouri din trei parti !!
Pentru Andrei cadoul nr.1 a fost pista de mighty beanz, am facut pina acu la intreceri de ma doare mina !! Am fost insa dezamagita de beados, margelele acelea care se unesc cu apa, nashpa rau, margelele hama sint muuult peste ca si calitate si mod de executie si produs final !! Ah, si mosul trebuia sa aduca un playset de la gormiti, da pe bune ca am cautat peeste tot si nu am gasit decit unul singur, de fro un mil juma, am zis ca nu mai dau atitia bani pe ceva care o sa stea aruncat intr-un colt dupa citeva minute de joaca, asa ca am optat pentru un set de tatuaje ... parea interesant dar a fost inca o dezamagire ... bani aruncati pe fereastra, culorile se intind pe mina, nu se usuca, plus ca sprayerul arunca vopsea peste tot nu numa pe locul unde ar trebui !!
Avem si ceva fotografii, tre sa le descarc din aparat !
Va pup cu drag pe toate si va doresc o zi faina !
La Bucuresti niinge in prostie ...

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

si aci ninge mult, am fost la sanie vreo ora si ceva, mie una mi-au inghetat toate cele, recunosc ca nu-s foarte fan sporturi de iarna, doar m-am nascut vara pe calduri

mos Craciun s-a depasit anul asta pe el insusi, dupa spusele copiilor "am primit chiar mai multe decat ne-am imaginat ca vom primi" iar dea a zis ca "mosul a adus o gramada de marfe" (la ea pluralul de la marfa e marfe:P). Oricum m-a dat pe spate cu termenul de marfe, inspirat direct din dictionarul de economie.
Au primit tancul mult visat unul mare si 4 mici deci e un set care formeaza o mica armata cu soldatei de plastic, pe Darby si Buster pe trotineta (daca stiti desenele animate cu Winnie the pooh din padurea de 100 de acri/stejari), si un set de 2 papusi, una mica, una mare stil barbie cu n-spe rochii de schimbat pt amandoua, patut de papusi cu scarita caci e supraetajat, si dulapior asortat, troler, pantofi/sandale de schimb, oglijoara, piaptan, laptop in miniatura, scaun rotativ si birou, deci cam tot mobilierul unei camere reale de tineret, dar pt papusi. Au mai primit bani si hainute care le prind bine, de la putinele rude ce le avem.
Au fost cum am si sperat foarte multumiti si se joaca f mult cu ce au primit, se joaca impreuna si cu papusile si cu tancurile, fiind seturi nu se cearta ca pot sa faca impreuna jocuri de rol cu personajele, ceea ce am si urmarit ca sa evitam zgandarelile dintre ei ce escaladeaza pana la urma in certuri obositoare din alea cu plansete si nervi.
Eu am avut parte de ceva stres de Craciun, nu ma bag in detalii, nu am simtit pe deplin atmosfera asa cum trebuie, insa ma bucur ca am reusit pt cei mici sa facem lucrurile cum se cuvine.

am bucatarit f mult de Craciun, dorind sa fac totul "de casa", asa ca am fost pe langa toate si obosita dar pana la urma ma bucur ca am procedat asa. Am facut saratele, baigli cu nuca si cu mac(combinand 3 retete indicate de voi pe aici), prajitura cu branza dulce si stafide, cornulete fragede cu gem de prune, placinta cu dovleac, foi umplute cu crema de ciocolata de casa, chec cu stafide. Mama mi-a adus sarmalele, eu am facut friptura de porc, jumari de porc, carnati proaspeti la gratar, snitele de porc, carne de pui pane, cartofi natur cu ceapa, salata boef, salata de vinete.
Ma gandesc ca traditia asta de a umple masa cu bucate nu e foarte buna pt sanatatea omului pt ca o data ce gatesti atat ti-e cumva sa le arunci daca oaspetii nu au mila sa goleasca masa, asa ca incet-incet mananci din toate cate putin si contribui la ingrosarea tesutul adipos in stil evident porcesc ca sa mentii trendul Craciunului si pe linia aceasta.

Ma duc sa spal o tona de vase ce troneaza in chiuveta din zori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

A trecut si la noi...de Mosu am fost super multumiti..a venit peste tot..rude ..prieteni..
De vineri ne tinem numai de vizite,am mancat f putin,asa cum mi-am propus..
Tot ce a cerut Luca tampenii gen gormiti atomici, finger boards..mighty beanzs..s-a jucat fix 5 minute...in schimb a fost incantat de cristal..de tren , de masina, de microscop, de Leterix..si mai ales de setul cu fosile de dinozaur de la Discovery!A sapat la soacra mea vreo 3 ore..nu am stiu de el!

Va las poze facute zilele acestea:

http://picasaweb.google.com/alexandrus.badoiu/2010Xmas?authkey=Gv1sRgCOmRwOLUpKv-Mw#slideshow/5554740867840896770

am fugit ca avem un Stefan de sarbatorit...
La multi ani Stefan si Stefania!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia
..am bucatarit f mult de Craciun, dorind sa fac totul "de casa", asa ca am fost pe langa toate si obosita dar pana la urma ma bucur ca am procedat asa. Am facut saratele, baigli cu nuca si cu mac(combinand 3 retete indicate de voi pe aici), prajitura cu branza dulce si stafide, cornulete fragede cu gem de prune, placinta cu dovleac, foi umplute cu crema de ciocolata de casa, chec cu stafide. Mama mi-a adus sarmalele, eu am facut friptura de porc, jumari de porc, carnati proaspeti la gratar, snitele de porc, carne de pui pane, cartofi natur cu ceapa, salata boef, salata de vinete.

Frateee, ai gatit toate acestea ? Io zic sa iti deschizi un diner ceva, ca la cite bunataturi ai facut, e pacat sa se strice, nu mai spun ca faci un ban cinstit !! Poci sa ma mut la Timisoara la tine ??
Oliv, cum e setul acela cu dinozauri ?? Am luat si eu ceva ceva asemanator, dar mulajul in care erau incastrate chestiile de sapat era asa de tare, ca m-am chinuit eu ca adult sa il sparg, Andrei a renuntat imediatamente !! Petrecere frumoasa si sanatate sarbatoritului de azi de la voi !
Edit - am vazut si pozele, cu Luca cel elegant ca de obicei si fericit ca a primit o gramada de cadouri (fain de tot trenuletul cu santa), cu pisicul simpatic si puisorul cel blond si cirliontat !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani stefani si stefanele!!
mneaseara din bucovina, cupiii au picat rupti dupa citeva ore de sanius si alte vreo doo de psicina s`n miez de noapte m`am delectat cu patinatoarea si cu uka. filmu` nu`l poci videa ca ar insemna sa`l vad fara sonor asa ca`l las pe miine
lio, o mie de ani sa ma inkida cineva`n bucatarie si n`as reusi sa fac cite insiri tu acolo
gabi, sa va fie de bine sfintirea
si la noi veni mosu`, papusele, pista m.beanz (pe care-am gasit-o cind nu mai speram), carticele, jocuri... fu ok, la ce vroiau ei ma asteaptam sa fie dezamagiti (ilinca isi dorea f mult pinguinu` ala de doo meleoane cu pui in burta din carfur da` mosu` n`a pus botu`;)) iar ionut m`a albit cu Wrestlingu`, isi dorea nush ce ring, ehh)
acilea vremea e superba, unde pina acu n`o fost diloc diloc zapada, acu drumurile ie pe cale sa se-nkida;)) asa ca cu putin norok speram sa ajunga si pasa di la ieshi sa facem revelionul impreuna.
cam atit din nordu`` tarii, la revedere, predau legatura;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza.
Vazut Luca, ce elegant si frumos e Si tu Olivia tare eleganta

Lia, poze cu cozonacii ?

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

hello

sa stiti ca daca as avea bani, chiar mi-as deschide un bistro mic si rustic, din care nu sa ma imbogatesc ci sa am posibilitatea de a trai la nivel absolut decent, nu opulent. Eu oricum sunt foarte "stransa la punga" si chibzuita, deh, anii copilariei, adolescentei si primei tinereti, primii ani de casnicie i-am trait in mega-economii draconice, deci de acolo mi se trage. Asa ca da, mi-ar placea sa am un bistro si sa gatesc chiar eu cu mainile mele acolo, imi place sa gatesc, ma incanta sa vad ca mancarurile mele sunt laudate, mai ales ca fac mancaruri simple, traditionale fara denumiri si ingrediente pretentioase, pompoase, exotice, ceva in gen "-a la bunica". Vise, vise....
Ma bucur ca au primit toti copilasii ce au scris mosului...macar acum in copilarie visele lor sa fie realizabile, palpabile

Alice, mi-ar placea sa te muti la TM pt ca eu fara sa fiu o persoana cu "gasca" imi place mereu sa am la masa oameni dragi, imi place sa fiu gazda buna, sa vina omul la mine pt ca se simte bine, ii plac mancarurile mele si ne putem relaxa la o poveste o ora-doua, cat o fi. Si copiilor mei le place sa avem casa plina de musafiri, deci, da, ar fi o idee excelenta sa va mutati aci :P

Daria, poze nu am facut, dar baigli nu sunt spectaculosi ca aparenta ci ca gust, si ca gust au iesit conform degustatorilor "la marele fix". Ca si consistenta au reusit bine, aluatul s-a lucrat foarte usor, a fost poros, am reusit sa-i feliez frumos, nu s-au imprastiat, nu s-au ars nici deasupra nici dedesubt, nu s-au crapat deasupra pt ca am tinut cont de unul dintre sfaturile unei gospodine de pe un site unde zicea sa se intinda foaie mai groasa la o margine si rulajul sa se inceapa de la partea mai subtire spre cea mai groasa astfel ca partea mai groasa sa vina pe partea superioara, i-am facut in vasele mele de yena. Mi s-a indicat sa le fac poze insa eram prea plina de zahar si-n cap si obosita, in bucatarie era super cald de la cat mersese cuptorul dupaamiaza aia, ca totul am facut in seara de ajun la forja maxima, intr-un maraton de 5 ore. Aveam pe banda rulanta aluaturile, cata vreme era unul in masina de paine la framantat, altul era la crescut sau la frigider, pe aragaz deasupra fierbeam cremele pt baigli si pt foile cu ciocolata, pe masa umpleam cornuletele cu gem, taiam saratelele pe blatul de la bucatarie, copiii presarau chimen pe saratele, eeeee a fost aci un intreg laborator de patiserie, nu am pus fundul jos pana la 11 noaptea...dar a meritat
o zi buna, ma duc la treburi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lia, gustul conteaza Bine ca vi-a placut.
Da, si Giulia e foarte incanta de cadouri. Nu se astepta la papusa, asa ca fu surpriza. Eu i-am zis dinainte ca daca Mosul nu aduce ceva ce-si dorea, sa-mi zica mie si rezolvam problema decent, fara scene dramatice, ca pana la urma mai putem si noi cumpara una alta
Oricum, cata ciocolata poa` sa manance fi`mea ... m-a speriat

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Daria, asa-s copiii, le place ciocolata desert la toate mesele si gustare intre mese....eu am pus portie pe zi ca altfel se exagereaza. Prefer sa manance ceva facut de mine, o clatita, un gombot, o felie de baigli, de chec, de placinta, un cornulet, decat cioco pan la loc comanda. E buna cu masura.

carmen, mie-mi place sa bucataresc, dar cand am inspiratie. De ce crezi ca m-am lasat cu toate pana in ajun? pt ca nu am avut dispozitie pana atunci, am avut ceva pb

Mergi la inceput