Copilasi de iulie-august 2004 - Craciun Fericit!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Salutare si de la noi! Gata, ieri am terminat cu ultima tura de musafiri - au venit nasii cu copiii sa-l sarbatorim pe Stefan, asa ca iar masa, iar farfurii de spalat, dar tot e bine ca ne mai vedem si noi din cind in cind si mai vedem ce am mai facut, ca altfel timp nu prea este!

Si ai mei pitici au primit cite-n luna si in stele - de vineri incoace au primit cite-un cadou pe zi (m-am gindit eu sa nu le dau toate cadourile de bunici, verisori, rude - deodata, mai bine pe rind...) - seturi Thomas (de mi l-au insirat - intr-o camera am numai sine si trenuri...), seturi duplo, puzzle-uri, mighty beans (pe astia ii am acum insirati in toata casa!) microfon, pian de jucarie si in sfirsit Tudor masinuta rosie pe care o calareste non-stop prin casa...
De gatit am facut si eu niste biscuiti de casa, piftie si friptura, plus diferite aperitive mai usoare - tin de 6 luni regim si imi e greu acum sa mai maninc mincaruri grase sau grele, asa ca am fost mai creativa... ca sa mearga si cu regimul meu!

Kim - am vazut pozele - foarte frumoase - iar tu arati super asa, cu parul mai lung!
Vazut si Giulika - pupam!
Lia - multi pupici, dar stiu ca ai bucatarit, nu gluma!
Andries - foarte tare Vic!!!! Poate totusi ii spui ca ai luat tu cadourile ca sa nu greseasca Moshul??? E pacat sa piarda de pe acum magia, asa cred eu...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Si de la noi la multi ani Stefani si Stefanii!
Gabi, sa-ti traiasca voinicul!
Andrea, sa-ti traiasca printesa!

Si la noi a venit mosul cu lucruri pe care ni le-am dorit, "bilos" barbie (balerina si nu cea din basmul modei pariziene ) jocuri gen nu te supara frate si piticot, motiv pentru care Mariuca ne alearga prin casa sa jucam , hainute, dulciuri si alte chestii mici...

DAR n-a adus zuzupetz ...oricum Maria cauta sa vada daca n-a adus ...rotile...de unde i-a venit, nu stiu ...

Una peste alta a fost frumos, eu am primit cel mai consistent cadou (voiam un aparat foto si am primit o superfrumoasa camera video iar John a fost cel mai pagubit (am varsat o cana de cafea pe laptopul lui )

Suntem in mod cert mai grasi cu 2 kile (cel putin eu ) pentru ca tata socru e adeptul bucatariei traditionale romanesti care te baga in spital

Zapada de ieri a fost cel mai frumos cadou, ne-am dat cu sania si am facut om de zapada...:)))
A trecut si Craciunul asta, parca a trecut cam repede...

Ma duc sa le culc. O seara frumoasa sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza.
No bine-bine, si pozele cu copiii fericiti si brazii impodobiti unde-s ?

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Noi tot de vizite ne tinem..ieri am fost la Rox si copii 5 ore au demolat casaSaraca Pupu nu stiu cum putea sa doarma..

Gabi merci de compliment..imi cade f rau parul..de 2 ani!Luca a propus sa nu ma mai pieptan!
Ieri pe strada l-a apucat cu intrebarile ..si cum v-ati dragostit tu si tata? Era cel mai chipes??..si tot asa..
Gabi ma bucur ca ati peterecut frumos...dar poze?
Daria tu ai pus poze de la Craciun??..sau le-am sarit..
Monicule pai si de ce nu a adus Zuzu??
Robi da deci este un pic mai mica..am vazut ca ati facut alb peste tot..

eu vreau sa fac tavanele albe la parter cu cornise tot albe si mai late,culoare pe perete si apoi plinta lata alba (in loc de plinta ca si gresia sau parchetul)...si nu mai dorm noptile asortand culorile..

ma duc sa fac curat..mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Buna ziua dragutzelor
Am sosit si noi acasa,am desfacut bagajele am pus rufe la spalat,am facut mancare si acum ma apuc iar sa fac bagajele ca maine plecam spre munte sa facem revelionul
Am petrecut Craciunul in familie numeroasa,cu catzel si purcel...duminica trecuta am fost la colindat la bona unde mandra a gasit sub brad o chitara de lemn albastra,exact ce-si dorea..in seara de ajun a primit o scrisoare foarte frumoasa de la Mos Craciun,care a impresionat-o tare mult,asa ca a pregatit impreuna cu bunica o farfurie de fursecuri si un pahar cu lapte pentru renii moshului...dimineatza s-a trezit la 6 sa vada ce cadouri a primit,am reusit sa o mai tin pana la 7 in pat zicandu-i ca-i inca noapte si n-a terminat moshul de impartit cadourile...a primit zuzupetsi,carti,lego-uri,masini cu covorash,rochitze,colanti si dulciuri...aseara cand a ajuns acasa a vazut ca a trecut moshul si pe la noi asa ca sub brad erau doua joculetze literix si cat este ceasul...cam multe cadouri pentru un an de criza
Mie mi-au placut tare mult sarbatorile de anul asta pentru ca am reusit sa ma odihnesc si sa-mi incarc bateriile pentru noul an
...am facut si un prerevelion,pentru ca Maria nu vrea sa plece acasa daca nu facea revelul cu verisorii ei
Sper ca si voi ati primit multe cadouri si ati petrecut cu bine,merg sa cetesc din urma,sa ma uit la poze si revin...hai pupicei

Mergi la inceput

Ioana ma bucur ca ati avut sarbatori frumoase si ca si voi ati primit toto ce va doreati..mey unde-i criza?Pune si poze..Unde plecati la munte?

io am terminat de pus aspiratorul..spal pe jos si ma apuc de pateuri cu ciuperci,ceapa si marar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Vivia criza-i pe card...la munte mergem la Campulung Moldovenesc-Pojorata...alllliooo Carmencita cum sunt drumurile pana-n Bucovina??
Eu nu am gatit nimic de sarbatori....doar niste legume la steamer,pentru ca i-am aratat mamei cum functioneaza...noi le-am facut cadou de craciun cate un steamer celor 3 perechi de bunici..sa manance sanatos....eu am primit echipament sportiv complet pentru mers la sala si o imprimanta multifunctionala pe care mi-o doream...lui tati i-am facut cadou un aparat foto bengos,panasonic ca sa nu se mai planga ca n-are cu ce..este foarte incantat,il studiaza non-stop nici nu zici ca-i acasa
Asaaa am vazut poze dar cam putine,pe Giulik patinatoarea si super incantata de cadouri...pe Uka tare tare frumos in camasa rosie...Vivia da' ce culoare ai acum la par ca nu-mi dau seama,oricum blondina nu mai estida' iti sta tare bine si asa......aaa am mai vazut si pozele Robertei,frumoasa casa si frumosi toti cei ce locuiesc in ea
Ma chinui sa incarc niste zoze...revin cand sunt gata..
edit ca s-au incarcat...pozici cu gorodici de sarbatori:)
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/sarbatori%20de%20iarna%20decembrie%202010/?start=all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

geoana, pasa a venit bine, zice ce drumurile ie bune poti merge si cu 150 la ora;)) e zapada si minus 16 grade dar e de vis. azi au plecat fameliile cu care-am vinit asteptam altele
edit, vazut zozele cu gorodica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vazut Gorodica
Buna dimineata
Noi suntem la servici, cu echipament de patinoar, sper sa chiulim

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Ioana este culoarea mea naturela ...inca imi permit pentru ca nu am fire albe..
F frumoasa chitara!! O duceti la lectii de chitara? Vazut si pozele..se pare ca v-ati distrat..
Daria si azi lucrezi?:(...Mai pune filmuletul de la patinoar ca nu l-am vazut...

Io nu am reusit sa fac nimic deosebit cu Luca ..si-mi propusesem biblioteca, filme, patinaj...dar am compensat cu vizite la copii...muuulti..

Mergi la inceput