Copilasi de iulie-august 2004 - Craciun Fericit!
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Sa va bine-dispunem Giulik si problemele iegzistentziale poze de la Craciun http://community.webshots.com/album/578413009JuWycA?start=28 |
Aci
Da, ne muncim oleaca, cel tarziu la 1 am taiat-o in parc. Apoi vine prietena fie`mi la noi sa se joace.
Cel mai tare ma distreaza mamicile ingrijorate in acest caz ca daca nu o sa-mi pot face treaba Mie mi se pare ideal, ele au preocupari, io am ale mele in bucatarie.
Mi-e pofta pe oo umplute
Si mai fac o tura de dobos din foi cumparate Am gasit in Ajun o crema pe google dementiala
Asa ca sunt in "mari" pregatiri Giuli a cerut salata de vinete si a zis ca ar manca si peste (am primit pastravi, dar nu ma omor dupa ei).
Astea ca meniu "pompos" de Rev
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***
corianai spune:
Hop si eu... sa va urez un an nou minunat, cu mult mai bun decat cel care a trecut, multa sanatate si bucurii. Una din promisiunile de la miezul noptii de maine o sa fie sa tin legatura cu voi cu muuult mai bine decat in 2010... asta am mai zis si in alte ocazii, nush ce sa fac sa ma tin de cuvant, tare mai sunt lenesa...
Va pup, la multi ani, sa petreceti frumos!!
leeloo2004 spune:
Na, ca aparu' si Corina! La multi ani! Unde erai asta-vara? Mi-ar fi placut sa ne vedem!
Acum incarc pozele cu Moshu' de acasa...revin!
De Revelion am hotarit sa mergem la niste prieteni, cu tot cu pitici - acum sa vedem cit rezista...
Gata, gasiti poze aici! Enjoy!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
philip spune:
daria, ioana, gabi, niste minunati de pui aveti
nu stiu daca mai intru, plecam in oklahoma city pt cateva zile.
va pup si va doresc multa sanatate si minuni in 2011.
si va las cateva poze si cu ai mei:
www.apha.shutterfly.com
Dorsilia spune:
hello,
Gabi am uitat sa te felicit dar nici acu nu e tardiv, pt determinarea ta de a tine dieta de 6 luni incoace...asta da vointa, jos palaria. Toata lumea, femeile, vor ca-n 2 saptamani de regim drastic sa ajunga zane, de preferat ca la Revelion sa arate demential, urmand ca dupa....cum s-o nimeri:P Este vorba de regimul care ti l-a dat nutritionsta aceea? cel super-extragreu de descifrat, parca retin, cand am vazut cate tabelase erau acolo m-am pierdut cu firea imediat :)
daria, oo umplute, dobos, pastrav prajit, salata de vinete....pai asta e festin deja...bafta la bucatarit
eu nu am o dispozitie de bucatarit pt acest sfarsit de an, nu stiu, sunt dezamagita de niste chestii, uneori se intampla s-o iei peste fata de la oameni carora le-ai acordat credit nelimitat, carora le-ai dat mereu atentie, afectiune, de care ai avut grija...ma rog, nu-mi pare rau de ce am dat, imi pare rau ca nu a contat nimic din ce am facut, nu asteptam galoane pe umeri, statui, flori si multumiri in genunchi, asteptam doar amabilitate, sinceraitate, comunicare deschisa, chestii care nu costa si nu dor sa le dai mai ales cuiva care s-a facut luntre si punte pt tine mereu..ceea ce se pare ca nu voi avea parte...asa ca nu e placut "s-o musti", ma simt pustiita si incerc sa ma intorc spre mine, spre copiii mei, care au nevoie de mine
va urez sa va distrati frumos la trecerea dintre ani, maine noapte, sa intrati sanatosi in noul an, mai buni, mai grijulii si mai credinciosi, mai plini de vointa, ceea ce imi doresc si mie
An Nou Fericit!
lia
polux spune:
La multi ani fericiti si de la noi.
Si noi am fost ieri la festivalul iernii si am patinat, ne-am dat pe tiribombe si pe topogane umflate cu aer. A fost frumos, dar obositor...ptr mami care doar a privit, ca Adela desi a decretat ca merge direct in pat, cand am ajuns acasa a mai avut vreo 3 ore energi sa sara, sa scrie si sa se chitaie cu tati, pana la 11 noaptea.
Vazut poze cu copii super frumosi si super fericiti de Craciun.
Va pup
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
leeloo2004 spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele - piticii au fost foarte incintati!
Lia - nu, nu este acel regim, este un altul, cu acre ma impac foarte bine. In curind implinesc exact 5 luni de cind il tin - am pierdut aproape 12 kg si vreau sa-l tin in continuare pentru ca sunt hotarita sa ma scap de inca 10. Si nu iti trebuie neaparat determinare - pur si simplu intr-o zi m-am hotarit ca asta conteaza foarte mult pentru mine si m-am decis sa fac asta tot pentru mine!
Dragele mele, vreau sa va urez si eu LA MULTI ANI, noul an sa va aduca multa sanatate, sa va aduca liniste, impliniri si armonie in familie!
Va imbratisez cu drag si ne auzim in 2011 (luni, pe 3 sunt la servici...)!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Vazut pozele cu Stefans si Tudor, doi baieti tare cuminti si frumosi, ce fain Craciun ati avut
Leeloo, felicitari pt realizare, la cat mai multe kg in minus
Vazut pozele cu Pupi & Nic Sa aveti distractie maxima Andreea
Eu acum fac chiftelutele pt Giuli ca ea nu mananca decat de`astea, io`s cu cele semipreparate , ieri cat s-au jucat fetele am terminat restu`, nu mult cantitativ, ca suntem doar noi de noi, dar cate putin din fiecare, in caserole Iar la don`soara tre` sa i fac platouas cu stegulete si alea-alea Sampania de capsuni este deja la frigider
Asa ca mai am pestele si apoi o taiem la patinoar. E un frig afara :(
Va dorim un 2011 care sa va implineasca toate dorintele si asteptarile, plin de sanatate, fericire si bani
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***
kim222 spune:
Daria ce mai patinati!! Nu am inteles ce-a spus Giulik in film :(
Incheiem si noi anul cu doi dinti miscatori!Gata am intrat si noi in randul lumii!
Eu va urez petrecere frumoasa diseara..oriunde v-ati afla...Sper sa incep anul in pasi de dans si sa o tin asa!
La multi ani mamici inimoase!!!
edit vazut Stefan si Tudor f fericiti!
carmenp spune:
anul nou sa va aduca sanatate, multe reusite si numai bucurii!
la multi ani!
gabi si andreea, frumoase poze
vazut patinatoarea, nici io n-am inteles ce zice, ceva de oameni...