Fluturasi de martie-aprilie 2011 (103)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

acum mi-am adus aminte ce am visat , am visat ca am nascut, iar dupa nastere cand m-am uitat la burta, aveam un abdomen plat ca-n tinerete

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana

AMR 8 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza da, mi-am mutat creditul desi este chiar mic dar tot economisec 110 lei
noroc ca mi-ai zis de decizie...am sunat-o pe tipa de acolo acum si ea a inteles gresit ca ea a crezut ca sunt in CIC si a zis ca daca sunt in prenatal nu mai trebuie nici o decizie
ce la fix mi-ai scris, m-ai salvat

S-a intamplat minunea mult asteptata30+

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

viss tu imediat mergi la eco sunt sigura ca bebeii sunt bine. asa cum zic si fetele, ei sunt 2 nu au asa loc mult sa se miste toata ziua si nici nu este o regula sa miste la ore fixe.

dorinut bebelina mea a inceput sa sughita aproape zilnic si eu simt tot in stanga jos

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

fetelor daca va zic ce bafta am.... m-au sunat aia cu caruciorul sa-mi zica, ca acea culoare nu este pe stoc si ca este un bej mai inchis. pai este trecut bej la culoare si caruciorul este mov?
si m-am gandit la verde in caz ca nu-l gasesc pe acesta mov nicaieri.

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

roxy, ma bucur ca s-a rezolvat.

viss, cand mergi la dr, discuta cu el despre miscarile bebeilor si intreaba cand ar tb sa te panichezi si cand sa stai linistita. oricum cu cat sarcina inainteaza cu atat ei au mai putin spatiu si nu-i vei mai simti la fel de des. Totusi si 3 ore daca nu-i simti nu e o perioada prea lunga. Probabil trag si ei un pui de somn.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana

AMR 8 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Buna dimineata fetelor si de la mine! :)

Pisuc mic mersi de like :) te-am adaugat si eu la prieteni :)) sper ca am nimerit corect numele, dar intre ultimii adaugati voi doi aveati acelasi nume de familie :)

Lalely bafta azi la eco si sunt sigura ca te intorc cu vesti foarte bune! :)

Am vazut ca tot discutati de greturi. Ei bine, si mie mi-au revenit un pic. De fapt aseara, am ajuns pe la 10 de la eveniment si abia am apucat sa ma descalt sa fug la baie sa vomit groaznic!

Natalia mea este tare activa si tot mai puternica. Azi noapte m-a tinut de la 5 o ora treaza, pe la 9 a inceput iar si acum iar loveste. ma distreaza ca tot schimba poazitia prin burta. Abia astept sa ii vad piciorusele prin piele! :)

23+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello fetelor

multumesc tuturor pentru sugestii despre haine, mai stau putin cu voi si plec in oras sa vad ce gasesc

lalely bafta multa la eco, sa ne aduci o gramada de vesti bune!

yasmi sper ca ti-a trecut starea de ieri si azi esti mai bine!

simo, si noi ne gandisem dinainte ca daca o sa avem un bebe sau doi sau trei, o sa fie mai bine fara pereti in jur...acum ramane sa testam pe bune

catank, nu vreau sa te cert dar asta cu centura prinsa aiurea ca sa nu piuie sistemul e cam cea mai gresita varianta pentru ca in caz de accident ea se intareste si te impinge in fata...presupun ca o ai prinsa prin spatele scaunului nu? ei bine un prieten de-al nostru a avut acum cativa ani un accident la comarnic la 50 la ora si a stat in coma 3 luni sa stii, tocmai pentru ca avea centura prinsa prin spatele scaunului...fa-ti un obicei si poart o, crede-ma, e mult mai safe!

mandreeac centura se poarta toata sarcina, cand creste burtica doar ai grija sa o prinzi sub ea. poti sa cauti si pe net sa vezi ca toti spun ca doamne fereste in caz de accident poti sa previi multe rele...

eu inca sofez si am de gand sa sofez pana in ultimul moment al sarcinii, nu concep altfel

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

scrish asa-i cu centura. trebuie purtata.

ama imi pare rau ca si tu te-ai simtit rau. de acum tot mai tare o sa o simti pe bebelina sa vezi

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Scrish eu de la 6 luni cred nu mai port centura si o tin prinsa tot asa ca tiuie. Mie mi-a recomandat multa lume sa nu o mai port ca la o frana mai puternica, se poate strange centura sub burtica si pot face rau..Si eu cum sunt paranoica...

------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

dorinut@, eu am multi prieteni care lucreaza in industria auto si am auzit nenumarate discutii despre chestia asta, toti spunand ca in caz de accident face mult mai mult rau prinsa dupa scaun. poti sa dai si un search pe google sa vezi, daca pui banda sub burtica nu are ce sa se intample pentru ca bebe oricum e protejat in burtica. argumentul meu suprem e ca si doctorita mi-a zis acelasi lucru...

ideea e ca in caz de o frana ft brusca sau doamne fereste accident, centura te tine in scaun. daca tu o ai prinsa in spatele scaunului, atunci o sa te impinga cu o putere proportionala franei in fata si intrii cu burtica fix in volan, ducand la un impact mult mai periculos.

multi oameni isi pot da cu parerea pentru un lucru care asa li se pare, dar opiniile profi sunt altele, si nu sunt degeaba. iti dau acum si un PM :)

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput