Fluturasi de martie-aprilie 2011 (103)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

eu nu prea mai port centura.

acum o saptamana m-am intors de la Oradea pe o vreme ingrozitoare si de frica mi-am pus centura, tot asa pe sub burta. Dupa cam 2 ore de drum nu am mai putut, aveam impresia ca ma strange infiorator.

Acum eu nu stiu cum e circulatia in alte orase, dar in Timisoara ma simt ok in oras fara centura ca nu se circula cu cine stie ce viteze si sa stai la semafoare nu e neaparat nevoie de centura.
Legislatia iti da voie.

23+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

In 1/2 de ora merg sa-mi iau puii de la gradi , sa tragem un somn impreuna.
Catank, noi suntem matinali intotdeauna, ca-i weekend, ca-i zi din saptamana. Parca e mai ine asa...Dar ne si culcam devreme. Pupici la urica si pune centura...eu nici n-o simt, serios! Ah, si eu am cumparat ce aveam nevoie d ela farmacie, mai am citeva cosmeticale pt , le voi lua din Cora (produsele Sanosan si etisoare urechi...eu cam atat ca in rest am de toate...si o atista eelulusui noua am sa-mi cumpar...
Lavi, ma gindesc la tine cu starile astea...sper sa esti ine, intra si da-ne un semn.
Ama, nasol, ine ca ai ajuns acasa macar sa poti sa te desfasori
Scrish, spor la cumparaturi sa rezolvi cu tot ce ai nevoie
Madutza
Roxy, ce frumos ar fi fost sa fie lila totusi...Dar acum nu te crampona de culoare..un picutz mai inchisa e ine sa fie oricum sa tina la tavaleala
Lalely, succes la eco, o sa vii cu vesti une!
Viss, fetele zic ine dc ai o neliniste...oricum perioadele lor de trezie difera d eale noastre..poate puiutii se misca mai mult cind dormi tu decit cind esti activa si de aceea nu-i simti. sa fie ine!
Cami, cum e Antonia, ati ajuns la medic azi??? tuseste? sau doar muceste??Sper sa nu mai fie nevoie de medic..

Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona am mai incercat acum pe mititel.ro ca si acolo au carucioare asa si trebuie sa ma sune sa-mi zica daca au si movul acela. si mie tot asa mi-a placut cel mai mult.

S-a intamplat minunea mult asteptata30+

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

simona am mai incercat acum pe mititel.ro ca si acolo au carucioare asa si trebuie sa ma sune sa-mi zica daca au si movul acela. si mie tot asa mi-a placut cel mai mult.

AMR 9 sapt!!!

roxy, din experienta iti spun ca toate magazinele online nu au stocuri proprii..ci suna mai departe la producator/importator..deci daca nu-l gasesti intr-un loc mai mult ca sigur nu-l gasesti ini nici unul din magazinele online..mie asa mi s-a intamplat, chiar daca produsele apar prezentate pe site..

mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va burtici dragi, pe toate.
va multumesc pt grija si pt vorbele bune.
ma simt tareee rau....taree....astazi am reusit sa mananc un mar mic iar acum o bananica... am o stare nasoala de greata, voma, cred ca mi-a scazut si tensiunea foarte tare, ca am ameteli, corpul imi este moale, urechile infundate (am inteles ca e semn de tensiune mica).....
offf sper sa treaca o data ca in ritmul asta slabesc fara sa vreau....si nu e normal :(((

gata, ca m-am vaitat destul.... va pupic....

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

miki nu stiam ca asa este. pai inseamna ca nici astia nu cred ca-l au. astept sa vad ce-mi zic.

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

inca nu am citit din urma, am vazut ca ati scris nu gluma

Vineri am ajuns la spital de urgenta , ca nu simteam bebele..era ora 14 si el nu misca..asa ca am fugit pana la spital, la Camera de GArda Municipal. As vrea sa va spun ca am fost tare impresionata de oamenii de acolo, s-au comportat extrem de bine, fara sa stau la coada, la usi, m-au linistit, au vorbit ff frumos...Chiar nu ma asteptat...
Bebele era bine, dar cred ca nu avea chef de joaca... iar mami e cam panicoasa ...

astazi am fost la eco bebele e bine are 1.250 gr si creste..sunt tare linistita

Ma duc sa citesc...
pup

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +29
(Matei19:26)

Mergi la inceput

bb_yasmi dar de la ce te simti asa? poate ai mancat ceva ce nu ti-a picat bine.... este rau ca nici nu poti manca si trebuie sa incerci sa mananci dar asa usor

speranta ma bucur ca bebe este bine bine ca ai fost si te-ai linistit.

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Speranta bine ca te-ai linistit si ai procedat bine. Ma bucur ca bebe e bine si maricel

yasmy pai dupa starile astea tu clar trebuie sa incepi cura fr ingrasare. Macar lapte bea si paine prajita. Trebuie sa te hranesti cat de cat

Eu adormisem asa intens si m-au sunat astia de la fan courirer, am sarit parca luase foc . Acum is chiauna .

------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

dorinut@, eu am multi prieteni care lucreaza in industria auto si am auzit nenumarate discutii despre chestia asta, toti spunand ca in caz de accident face mult mai mult rau prinsa dupa scaun. poti sa dai si un search pe google sa vezi, daca pui banda sub burtica nu are ce sa se intample pentru ca bebe oricum e protejat in burtica. argumentul meu suprem e ca si doctorita mi-a zis acelasi lucru...

ideea e ca in caz de o frana ft brusca sau doamne fereste accident, centura te tine in scaun. daca tu o ai prinsa in spatele scaunului, atunci o sa te impinga cu o putere proportionala franei in fata si intrii cu burtica fix in volan, ducand la un impact mult mai periculos.

multi oameni isi pot da cu parerea pentru un lucru care asa li se pare, dar opiniile profi sunt altele, si nu sunt degeaba. iti dau acum si un PM :)oa

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

ai masre dreptate, asa ar trebui sa facem toate.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana

AMR 8 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput