Fluturasi de martie-aprilie 2011 (103)
Raspunsuri - Pagina 14
roxy_s spune:
neata burticute
bb_yasmi cum te mai simti? nu stiu ce ai putea sa faci sa-ti treaca starea asta. sa mananci cateva zile usor adica supe, multe legume fierte, fructe, iaurturi. fara dulciuri si alimente grele.

mandreeac imi pare rau ca nu poti dormi, stiu ca este tare rau ca mai am si eu notpi in care ma trezesc si nu mai pot sa adorm si ma foiesc, dar pana la urma tot adorm eu cumva. si inca n-am dureri asa mari de spate sau pe parti dar tot ma ia daca dorm prea mult pe-o parte.

catank poti cumpara cosmetice pentru bebe numai sa te uiti la termenul de valabilitate sa fie la anul sau peste 2 ani![]()
![]()

simona eu numai cand ma gandesc la mutat si chestii din astea.....
si noi cand ne-am mutat a trecut ceva vreme pana sa fie toate puse la punct, parca nu mai terminam cu ele. dar o sa fie frumos.

lalely te asteptam cu vestile bune de la eco

chiar sunt curioasa cu este colul tau acum.
madutza 
tu stii daca trebuie sa primim si o decizie ceva de la servici sau de undeva ca intram in prenatal? ca eu mi-am mutat creditul la ING si cica trebuie sa duc o decizie cum ca am intrat in prenatal si ca iau bani
. ce ma dispera, numai hartoage toata ziua...

toate burticutele.
S-a intamplat minunea mult asteptata
30+
AMR 9 sapt!!!

dorinut@ spune:
Viss la mine nu are program de miscat. De sambata noaptea pe la 3 pana aseara l-am simtit aproape incontinuu. Dar nu asa putin, misculatii adevarate, cu burta intr-o parte (eu cred ca nu mai e cu capul in jos, acum sughite in stanga..deci s-a pus dea latul). Chiar eram ingrijorata ca nu doarme. Acum de la 7 e la fel de agitat, nici acum nu s-a culcat. In schimb sunt zile cand il simt mai finut si mai rar. La tine gandeste-te ca nici nu prea au loc mititeii. AA, ce-am remarcat, in fiecare dimineata are program de sughitat
. Cred ca depinde si de noi cat de agitate suntem, cat de mult umblam, ce mancam..o gramada de factori care ii agita sau nu 
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
Ana-Maria
mandreeac spune:
Dar femeile insarcinate nu trebuie sa poarte centura, eu asa stiu. Stiu cumva gresit???????
Viss mie dl dr mi-a spus ca din saptamana 28 sa imi fac griji daca nu il simt zilnic pe bebe si in acel moment sa il sun, pana atunci pot fi zile in care sa nu ii simti. Eu l-am certat pe bebe al meu ca a fost f puturos , iar de a doua zi daca nu a miscat, m-a facut sa fiu il culmea fericirii. De cand m-am trezit adica de la ora 6 a miscat de 2-3 ori, dar usurel. O mai dormi si el mititelul, doar nu o sta cu ochii pe pereti ca maica-sa.![]()

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29
Rares Andrei
madutza_bra spune:
dorinut@, hai ce de anul viitor sarbatorile vor fi muuult mai frumoase, chiar daca nu vei fi lanaga familie, il vei avea pe bebe langa tine, care va misuna pe langa masa si pe sub brad
si nu o sa-ti mai doresti nimic altceva 

viss, tb sa fie cam 10 miscari in 2 ore. uite aici: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1386
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
31+ cu
Catalina Ioana
AMR 8 sapt 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
viss spune:
multumesc Dorinut - eu am poimaine eco, si ieri am fost cam speriata- ma gandeam ca sun sa ma primeasca azi.nu as vrea sa fiu nici insistenta sau paranoia- cu toate ca sunt, desi incerc sa ma controlez, nici sa trec peste ceva, si sa regret ulterior ca nu m-am dus de la inceput..
25 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

dorinut@ spune:
Viss eu cred ca putina paranoia nu strica. Eu sunt de parere ca mai bine sa-mi para rau ca nu am fost, decat ca nu am fost. Daca tu esti ingrijorata si nu te poti linisti, suna si du-te. Eu v-am povestit ca bebe a inceput exact la 16,3 sapt sa miste destul de bine si la 18s nu l-am simtit aproape 2 zile. Am fugit la urgenta clinicii..unde se cam uitau astea ciudat ca era sarcina mica si se mirau ca am simtit de la 16s. Au pus ecograful 5 min si el misca pe-acolo si eu nu simteam nimic. Concluzia: am avut contractii care au facut ca muschiul sa fie tensionat si eu sa nu mai percep miscarile. Am plecat de-acolo cu lacrimi de fericire.
.
mandreeac spune:
Am uitat sa ma mandresc si eu cu faptul, ca l-am simtit cum sughita pentru prima data pe bebe vineri. Am fost asa emotionata si totodata imi era asa mila de el, amaratul, ca nu stiam cum sa il ajut.
Roxy durerile le am si la oasele de la solduri, dar si inghinal, ca efectiv nu mai stiu cum sa mai stau din cauza lor, iar faptul ca nu ma pot muta de pe o parte pe alta, e groaznic, simt ca si cum cineva m-ar taia.
Nu sunt plangacioasa de fire, mai ales ca am suportat multe , multe dureri mai ales la menstruatie cand nu ma puteam ridica din pat o zi intreaga si cu stari de voma, dar acum , ma tot gandesc aceste dureri sa nu ii faca rau si lui bebe.
Acum simt toata mancarea in gat, pofta de mancare eu nu mai am, ma simt mereu plina, desi mananc mai putin, mult mai putin. Ce de stari sunt intr-o sarcina, nu ma asteptam sa fie chiar asa.

Cu toate durerile mele, ma gandeam ca abia astept sa il simt, sa il pup pe bebe al meu, sa stau sa il mangai, sa il alint ce sa nu ii fac, pe de o parte, iar pe de alta parte ma gandeam ca nu o sa mai simt nicio miscare in burtica, cum se gheia o pauzaste el acolo, dar abia astept sa vina bebe. Sa stea in burtica pana la 38 de saptamani si apoi mami si tati il asteapta sa vina sanatos.
Hai ca m-am intins ca o placinta.
![]()
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29
Rares Andrei
viss spune:
mai madutza- pai na, asta e problema mea- ca de la inceputul sarcinii- ai mei nu au program, eu am ore in care nu-i simt deloc
2 ore- 10 miscari,? eu pot avea 2 ore si 0 miscari..de multe ori pe zi..?!
si apoi 20 miscari in timp de 1 ora..off..
25 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s neata burticute madutza ![]() tu stii daca trebuie sa primim si o decizie ceva de la servici sau de undeva ca intram in prenatal? ca eu mi-am mutat creditul la ING si cica trebuie sa duc o decizie cum ca am intrat in prenatal si ca iau bani![]() . ce ma dispera, numai hartoage toata ziua...![]() AMR 9 sapt!!! ![]() ![]() |
roxy, l-ai mutat deja creditul? ca daca ai luat deja banutii nu mai tb sa duci nimic. Noi avem un credit dinainte sa fiu gravi si nu am duc nimic pana acum.
Oricum nu se da nici o decizie acum ca intri in prenatal. se da o decizie la intrarea in CIC, care vinbe prin posta de la casa de asigurari de sanatate. Dar decizia asta vine dupa ce termini postnatalul si intri in CIC, cam la 1 luna...deci e de durata.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
31+ cu
Catalina IoanaAMR 8 sapt

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png