Mamici si Gravidute Italia ***(89)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

STEFANIA, AZI E 21

acum realizai...17 ore

da. se trage de la emotii lipsa orelor
pai, doar nu eram nebuna sa te sun acum

gata edit si'am fugit ca s-a trezit si mandra, ca niciodata
...cred ca-mi simte emotiile

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Neata fetelor!
Dana sunt sigura ca o sa iei cea mai buna decizie.. Eu am oroare de copii violenti..apropos de asta..ieri copilul unor prieteni de aproape 5 ani mi-a dat cu pumnul in burta de 2 ori, stiind ca acolo e bebe..dar m-a socat ca a facut-o pe ascuns ca un misel. Prima data am discutat cu el si a parut ca intelege, dar a 2-a oara mi-a venit sa ii rup capul!! Raspunsul mamei: cere-ti scuze! Concluzia era ca e f importanta educatia aici...iar daca tu consideri ca trebuie sa iti protejezi copilul de violente, chiar si copilaresti, eu te inteleg perfect! Asa as face si eu, cu toate ca parerea mea e de mamica doar in devenire.

De Abramburika stie cineva ceva? Ard de curiozitate Daca o sa scap ceva zilele astea (cu curatenia si gatitul) iti urez nastere tareeee usoara!

Stimatei tu activa ca de obicei

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LUIZA ups , groaznic acest lucru. Cum sa-ti dea cu pumnul in burta?? Socant.Asa tam-nisam.
Deci eu sunt foarte tentata sa-l retrag pe Alessio, dar nici nu vreau sa dau bur cu fugitii la primul obstacol. In dimineata asta am vorbit cu maestra Lucia, dar bineinteles ca maestra Francesca auzea totul si mai arunca si ea cate un comentariu. Mai nou au scos ca Alessio trebuie sa invete sa dea jucariile si la alti copii.Sa va zic cum e Alessio. Dintotdeauna a gasit interes in jocuri chiar si de unul singur.Adica nu ii trebuie absolut un adult ca sa-l ademeneasca cu jocurile. Si se joaca acolo in legea lui fara sa te deranjeze.............pana cand............daca cineva il intrerupe luandu-i jucaria sau stricandu-i jocul. Atunci se enerveaza si tipa,etc. Cu siguranta Alessio gaseste un monopatino, o masina,etc sa se joace si cand vreun copil vrea sa i-l ia atunci el se enerveaza. Cu siguranta asa sau certat atunci.
Cum ziceam dimineata, am vorbit cu Lucia , ele aveau teoria lor, eu pe a mea..............dar dat fiind ca dau 650 euro pe luna si nu sunt bani luati din drum..........pretind ca baietii mei sa "traiasca" in liniste cele 4 ore , 4 ,5 ore cat ii las acolo. Si i-am dat de inteles ca voi fi costretta sa-i retrag. Ca daca retrag pe unul , retrag si pe celalalt. Ei.....si Francesca intre timp il chemase pe Ale la joaca..........Alessio a intrat inauntru fara sa planga, chiar era linistit........si s-a alaturat cercului de copii si a inceput sa participe si el la jos.Intre timp a aparut baietelul Cristian.......a intrat si s-a apropiat grupului.Alessio in 2 secunde era la 4 m de grup. Nu-mi venea sa cred cand am vazut ce reactie a avut cand l-a vazut pe Cristian......deci e clar ca e terorizat de acel copil. Am auzit-o pe Lucia vrobind cu bunica baietelului ca nu se mai poate cu muscaturile lui Cristian..bunicasa a dat din umeri....ca fiicasa i-a dat paracetamol. Spuneti si voi ce parinti.Deci ei in loc sa caute buba in comportament, vorbind, dand exemple .......explicand,etc..............ei se limiteaza la dorinta de a seda copilul! Nu mai inteleg nimic.
Oricum pe Ale l-am gasit bine. Se vede ca au pus osul la bataie prin a-l face pe Ale sa se simta bine.Ca nu mai inceta Lucia sa glumeasca cu el si Ale sa rada in hohote.A fost placut sa-l gasesc asa vesel.

V-am batut la cap stiu.......dar ce sa fac.....m-am descarcat putin...

Am facut lista cu ce tre' sa cumpar ptr Craciun si tre' sa-mi iau tirul cu mine.

PETRO un mesaj???

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!

Eccomi, eccomi!! N-am nascut, am fost doar ff ocupata. Ieri cu serbarea, de azi acasa in vacanta (Silvia), deci abia acum am ajuns sa deschid comp.

N-am nici un semn de nascare, sunt ca noua .

Imediat pun si poze de la serbare.

Impresii: ca orice cioara, m-am emotionat si am plans cand mi-am vazut copilu' pe scena, ea s-a comportat ff bine, nu tu plans, ma saluta si imi trimtea pupici . A facut ce avea de facut pe-acolo, a fost frumos, manca-o-ar mama de fetita!!!

mamma bis - o fetita si 39s+2 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna gagici!
Danangie sant socata ca inca ai probleme cu "maestra", ca de fapt ea e buba...depinde mult de cum reuseste sa se faca inteleasa , sa ii atraga in jocuri , sa nu aibe timp de harta sau altele, dar ea si numai ea e raspunzatoare de anumite comportamente
Un copilas se plictiseste repede de anumite activitati(cu cat e mai mic cu atat mai rau), nu inteleg de ce va trage mereu la raspundere pe voi...binenteles ca sant importante si "mesajele"celor de acasa , dar de fapt marea majoritate a timpul acolo sant

Kemsy intr-adevar durerile de rinichi sant f puternice si nu mint am nascut de 2 ori

In alta ordine de idei am cam terminat cu impachetatul...scris cateva felicitari pe la matusi mai batrane din Ro
FETELOR sa nu face-ti prostioare zilele astea ca Mosul va vede...hoho ho

cred ca fug sa i-au copiloi si poate dispar putin pana in palestra(fara sfortari)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ciao fetelor,intru si eu sa va salut asa scurt.
BRAMBU-vad ca esti pe val,bravo tie,te admir ca mai ai energie sa urmaresti atat de bine treburile zilnice,serbare si altele.nu uita sa ne dai vesti mereu,asteptam si tinem pumnii.
STEFANIA-pe la voi cum mai e,ce zice printesa mica??cred ca s-a cam plictisit sa stea in casa..
ROXALI-sanatate multa,sa treci cu bine si peste asta.pacat de inconvenientul cu actele chiar acum pe sarbatori.
ALE-ce tare esti cu program sexi.bine doar ca a mai dormit,asa te-ai mai pus si tu langa el.pun PM cu tel.
RALUKA-sarbatori fericite si voua cu sanatate si tot ce va doriti si bafta multa pe drumul pe care apucati.
DANA-imi pare rau ca te-ai lovit de maestra asta,de nu o scoti la capat cu ea.din pacate,zic iar si stiu ca ma repet,viata in comunitate e asa.te inteleg si sunt de partea ta cand zici ca dai atatia bani si ai vrea sa-i stii linistiti dar din pacate nu tpti copiii sunt la fel.si noi platim dar davide a venit acasa des cu zgarieturi sau muscaturi,asta e.sa nu ma intelegi gresit,nici eu nu incurajez violenta sub nicio forma,si cipri a incercat sa-i explice ca tre sa reactioneze si el cand altii i fac rau dar din pacate sunt inca mici nu fac diferenta in lucrurile astea.azi a luat-o el,maine a batut el pe altul,iar pen de alta parte ma gandesc ca prima o poi cu lucrurile astea va trebui sa se confrunte,nu pot sa-l tin sotto una campana di vetro.repet,nu vreau sa ma intelegi gresit,fiecare la pensa a modo suo.sper sa reusesti sa gasesti o cale sa-l gasesti mereu pe baiatul tau cu zambetul pe buze cand mergi dupa el..
eu azi am facut un giro imens dar m-am intors akas cu regali de care aveam nevoie,deci capitol incheiat.de maine incep capitol bucatarie si ce a mai ramas.
am avut un week end tare fain,s-au oprit la noi nasii care veneau de la milano si plecau in ro,asa ca am petrecut 2 zile faine si davide a fost tare fericit cu regali si atentie 100%.
cam atat de la noi, merg sa-l iau de la cresa si dopo la munka.va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!
slimatei, ce emotii sa-ti amintesti ca acum aproape 3 ani venea printesa in familie
LAlexandra, trimit PM.

De joi ma apuc de gatit . Pana atunci inca ma gandesc ce sa fac

Poate revin, mai pe seara, cu inspiratia dupa mine

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti

Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Dana, ma bucur ca s-au mai asezat lucrurile la gradi.
Hai ca de dimineata eram pe graba. Deci, ma gandeam sa il iei si daca gasesti alta gradi, in ideea ca totul depinde de educatoare. daca ea nu rezolva lucrurile tu nu ai ce sa faci. La orice gradi cred ca se gaseste un astfel de copil care sa ii loveasca pe ceilalti, dar totul depinde de atiduninea educatoarei, iar eu cu sa dai si tu nu sunt de acord la varsta asta. Acum trebuie sa li se explice ca nu e buna violenta, mai apoi or vedea ei ce-or face.

Eu am fost ca desteapta in giro...adica am plecat la farmacie sa cumpar una alta pt Alessa, de mancare....si bineinteles ca era inchis, ca doar eu am, iesit la 3.

Va las, e tare marait, cred ca mai iasa niste dintisori.

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara fetelor!

Am reusit sa intru si eu rapid. nu am apucat sa citesc decat 2 pagini.

Ma rezum la a da raportul!

Am ajuns cu bine la socri pe 17 dec. dupa 6 ore pe drum. Ricky a fost calm, a dormit, a zgait ochii pe geam si a plans de plictiseala doar vreo 10-15 minute adunate

Am scapat ca prin urechile acului de nebunia de pe autostrada creata din cauza zapezii si a celor ce nu aveau cauciucurile de iarna.

Aici am intrat pe calculatorul socrului care avea antivirusul expirat I-am instalat altul , am puricat calculatorul cat m-am priceput dar am dat peste un brontozaur care s-a zburlit tare si n-a mai mers calculatorul! Asa ca acum am intrat rapid de pe laptopul cumnatei (care probabil se roaga sa nu-i "aranjez" si ei calculatorul ).

Riccardo e bine, se bucura de multa atentie, se joaca cu verisoara de 1 an si 8 luni si cand o vede cum alearga prin casa se agita si el sa se ridice dar e fundul greu! asa ca se rezuma la a se tara intr-un mod care ne face sa radem cu lacrimi. am ajuns la 2 dintisori , jos..Al doilea m-a costat 2 nopti cam nedormite...asa ca sper ca nopatea asta va fi mai buna.

Neplacuta tare faza cu violenta la gradinita! sper sa gasesti solutia cea mai buna cat de curand. cred ca educatoarea e de vina in mare parte. nu cred ca are chef sa faca prea multe ptr banii pe care ii castiga si mai ales atunci cand un copil roman o ia pe cocoasa de la unul italian. din pacate multi gandesc asa ptr ca sunt prosti , inculti si aroganti!nu generalizez dar am vazut destui pana acum ca sa stiu despre ce vorbesc! As mai scrie dar nu mai am timp.

In caz ca nu mai reussc sa intru pana pe 25 , va doresc

UN CRACIUN SUPERB ALATURI DE CEI CA VA FAC SUFLETUL FERICIT SI VIATA PLINA DE SATISFACTII!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

STEFANIA scumpa iti doresc La multi ani fericiti, numai si numai sanatate, mult soare pe strada ta , iar tu mami Stefania sa fii mereu orgolioasa de comoara ta.

ALE da, nici eu nu sunt de acord cu explicatia la aceasta varsta de a "raspunde" si el atacurilor...........nu stiu poate are dreptate DAVIDUCA nu stiu.....si nu ma supar cand imi spuneti certe cose...........poate imi este greu mult deoarece e primul meu copil si e prima mea data cand ma izbesc de astfel de probleme.
Chiar ieri vorbeam cu fata asta care vine sa ma ajute la curatenie si imi spunea si ea ca sigur vad totul "imens" deoarece sunt abia "la inceput" si ca lucrurile se vor aranja de la sine. Vom vedea.....

Si eu ieri am colindat prin magazine.Si eu sunt stransa cu usa din cauza timpului. Azi dupa ce duc baietii la gradi tre' sa ma duc la esselunga ptr cumparaturile de Craciun, ca ieri cu baietii nu am vrut sa le fac. Ii stresam prea tare si nu aveam chef sa alerg cu ei prin super market dupa cumparaturi. Pe urma la 10,10 am programare la ginec. Maine dim tre' sa fac toata mancarea ptr Craciun si asta pana la 11,30 cand am programare la coafor. Si pe 24 las ziua trasului cu aspiratorul......pusului la cuptor al sarmalelor. Cam atat.
Pama la urma am luat la maestre cate o esarfa....... nu mai stiu cine mi-a zis de pontul asta.......si cate un suport de lumanari. Si gata. Eu zic ca e super si de ajuns.

PETRO si eu admir "forza " asta interioara a ta. energia asta mereu pozitiva. Eu sunt cam lasa din pacate.

NAFI sa-ti fie de bine "aterizarea". Comica tare cu "aranjatul" calc.č gią tanto ca te-ai bagat la aggiornatul antivirusului. Eu n-as reusi.

Eu ca de obicei cu insomniaaaa.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput