Mamici si Gravidute Italia ***(89)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Slimatei ma faci sa plang cu melodia asta...vai imi trec prin cap numai ganduri negre

Da mai fetelor mi-au dat deja foaia (inlocuitor permis)...vroiam sa zic ca permisul propriu zis il voi avea mult mai tarziu
pai altfel circulam si fara, asta e ma riscam

LAlexandra zi mai bine ca a venit Mosul cu alt tf si ai sters ce aveai in mem pe celalalt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

daca va e dor de zapada si nu numai http://it.fotoalbum.eu/Roxali/a563960

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

Nu pot sa dorm.E 4,00 si sunt treaza de la 3,00.Am adormit aseara foarte greu, aveam nasul infundat dar ce-l mai mult m-au chinuit nervii care imi apasa sufletul.Nu . Nu pot accepta violenta. Nu pot accepta ca maestra Francesca tot imi trage cu faptul ca la materna sarą peggio.Nu. Ieri cand m-am dus sa-l iau pe Alessio l-am gasit intr-o criza de plans groaznica.Speriat si "insetat" sa plece de acolo. Cum l-am vazut va dati seama ce fata am facut. Francesca a inceput sa-mi zica (,) de data asta e el cel care a inceput cearta. Ca el a impins primul si acel copil Cristian a "raspuns". Imi povestea cu o nonsalanta care m-a doborat. I-am zis clar ca nu sunt de acord ca violentei sa i se raspunda cu violenta. A inceput acelasi discurs ca la materna vor fi 15 copii cu 2 maestre si ca va fi jale!! Alin cand am iesit mi-a spus si ce inseamna asta ca la primarie il trimit cu mitraliera???? Adica , cum eu trebuie sa-mi invat copilul sa fie agresiv????????????????????Ca asta a facut ieri Alin in masina ii explica (, ) daca acel copil ii mai face buba sa ii faca si el lui.Nu!!! M-am certat groaznic cu Alin ieri. Nu inteleg si nici nu stiu cum sa o mai fac sa inteleaga pe Francesca asta ca nu vreau ca Alessio sa invete sa fie agresiv. Robert , verisorul dintotdeauna a fost agresiv si eu am urat acest lucru,drept urmare sunt aproape 2 luni ca nu ne mai vedem.Deci nu,nu , nu si iar nu violentei. Alessio la materna va avea 3 ani si 3 luni, va fi divers. Conteaza cateva luni de viata in viata unui copil. Cateva luni de crestere. Conteaza enorm.El inca este mic.Are abia 2 ani si 6 luni.si pe urma, acel copil e italian...........lui Francesca ii este mult mai usor sa getseasca problema cu el decat cu Alessio care stie 2,3 cuvinte. Deci sunt foarte bulversata. Alaltaseara Ale l-a impins pe Mattia si l-am certat.Drept urmare, a venit si m-a muscat. Am ramas masca. nu-mi venea sa cred. Imi venea sa urlu si in acelasi timp sa plang. Eu am dus la gradinita copilul ca sa invete lucruri frumoase, utile....nu cum sa se bata. Acum imi trec prin minte mii de discursuri ptr ca nu stiu cum sa abordez problema, cum sa o fac pe testa asta de musca sa inteleaga ca nu e o rezolvare agresivitatea.Ea de colo ca i-am certat pe amandoi.Nu!!! Nu accept acest raspuns.Cand am ajuns acolo, acel copil ca un turbat fugea si in viteza se arunca in zid. Deci nu e normal acest comportament ptr un copil de nici 3 ani. Nu mai stiu ce sa fac.Alessio in noaptea asta a tipat mult. Ca si cum s-ar fi certat cu cineva. Deci nu pot sa o iau de la capat cu cosmarurile.Deci cred ca voi fi nevoita sa-l retrag-Nu stiu ce voi face.Dar situatia asta imi ingreuneaza existenta.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Vroiam sa spun 30 de copii cu 2 maestre.....

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

dana ne luam de'o mana cu somnul.. ti-am vazut ora postarilor si eu nu pot spune ca's hormonii de gravi....da' cine stie glumesc
is treaza de pe la 4.00 si ma invart ca titirezul .. am decis sa deschid pc-ul ,poate ,poete aud semne de la petro..nik..macar ca sunteti bine!
ma duc sa citesc ce-ati scris...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

si eu sunt treaza, Alessa are program sexi

Ali, din pacate, nu l-am schimbat ca e bun, e iphone, doar ca...aseara ce s-a gandit barbatu-mie, sa-l aducem la zi si sa instalam noua versiune de software, bla-bla, chestii de net...si am dat sa il aduca la zi...si l-a adus cu toate, ca nu mai am nimic salvat in el, si nu le aveam salvate datele nici in calculator, asa ca distractie mare. Noi am fost de vina, ca am dat ceva gresit.

Va las, poate resuesc sa il readorm.

Dana, offfffff, mai bine retrage.l atunci, dar poate gasesti o alta gradinita

Hai ca mai povestim

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

roxali wow mi-au placut tare fotografiile faine , faine! mi-a placut tare si papusica
scuze , nu vroiam cu melodia ...

raluka multumim! Sarbatori cat mai fericite si voua ! spor la pregariri(si spiritual) si sper cu mare drag sa revii spunadu-ne ca iti e bine!numai bine va doresc si pup fetitele tale frmuoase si iubite!

dana offf.. chiar ca-i grav !!!!!!!!ce povestesti tu acolo,si mai ales ca o maestra nu poate aplana lucrurile astea... pai cu draga doamne , ca tu pe "post de arbiru" ,doar atat a mai ramas sa vii cu texte din astea. cine a inceput ???
groaznic..nu am crezut ca mai sunt si din astea....
o maestra ar trebui sa intervina in mod impaciuitor intre copii si nu sa-i "certe" pe amandoi..doar atat poti sa faci????
mi-e groaza sa aud din astea... si sincer iti inteleg starea as fi reactionat la fel. sa dea Domnul ca la materna sa aiba niste maestre asa cum se cuvine si sa nu-ti mai dea atat de furca. off ce-i cred in capul tau acum... si lui Alessio sper sa nu ramana cu traume, caci la copilasi mici , le basta poco..ma uit la fii'mea cat e de sensibila ... si mult timp nu uita. d'apoi incerc pe cat imi e posibil sa evit cam tot ce pot , si tot imi mai scapa cate ceva.

astea fiind spuse.. va urez o zi buna si numai bine!

ma duc la trebi ....
au mai ramas 17 si 15 minute pana facem 3 anisori si can dte gandesti ca acum trei ani eram in spital si asteptam nerabdatoare ...

Doamne, cat de mult ma marcheaza acesti 3 ani, cu cat trece timpul, cu atat simt mai multa melancolie, parca in anii precedenti nu era la fel de intens... or fi sigur niste hormoni acolo'n plus

va pup

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

ale acui vazui deci si voi sunteti cu program sexi
te sun eu azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

STEFANIA, AZI E 21

acum realizai...17 ore

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe