Mamici si Gravidute Italia ***(89)***
Raspunsuri - Pagina 7
pisellino spune:
eu nu stiu ce-i ala caltabos
e carnatul ala gen leber? mie imi place leberul la nebunie
o sa merg la romani sa vad daca are
va pupam o zi frumoasa
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina
sotie de Teo si mami de Robi 
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta 
LAlexandra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisellino eu nu stiu ce-i ala caltabos e carnatul ala gen leber? mie imi place leberul la nebunie o sa merg la romani sa vad daca are va pupam o zi frumoasa POZE ROBI www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi POVESTEA LUI ROBI Catalina sotie de Teo si mami de Robi ![]() Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta ![]() |
no, asta nu mai stiu, ca nu stiu ce e leberul
de printisor
Alessandro - 15.04.2010
privim
si il asteptam pe
Roxali spune:
Buna gagici!
Abramburika imortaleaza toate momentele![]()
Danangie chisca e mai buna decat caltabosul, arunca caltabosul la mine![]()
imi vine rau ca nu pot manca nimica, de fapt chiar ma doare daca bag ceva aiurea
Slimatei in primul rand pe tarabisti nu ii cunosc, nu stiu unde mai fac mercato, fara patente nu pot circula(ptr o zi a mers , ca tot mergeam la spital), cartile de credit le-am blocat(tarziu seara sper sa nu fi eliberat ceva
), cartea de identitate se face imediat
M-am dus la carbinieri , mi-au facut denuncia ptr toate documentele si cartile de credit si cu ea ma voi duce peste tot sa-mi refac documentele
actul de identitate il am ,permisul peste vreo luna,cartea de credit imi vine acasa, una o eliberez ca era ricaricabila...mai am talonul baiatului
Mai nasol ca am gastrita si infectie renala, amandoua dintr-un foc
...dar ma fac eu bine si recuperez tot
palestra era ok ca descarcare nervoasa
Copiloiazi nu au fost la scoala...chipurile zapada, dar maine ii trimit sa-mi termin actele si trebile![]()
Juniorului i-am chemat ceva prieteni...carbonara+pannini+salata fructe
Pitica mi-a vmitat de 2 ori sper sa nu fie un virus intestinal si doar ceva cataro
Ioana am vazut numai bagnoschiuma sherk...eu mauitam dupa topolina![]()
kemsy spune:
Hello!!
ce incurcatura cu caltabosul, chisca si leberul :))
slimatei, Loris nu a fost foarte impresionat de Casa. Poate la anul 
roxali, a patit si o prietena sa-i fure geanta, iar acum, cand aproape ssi-a refacut toate documentele, cardurile, etc, a gasit un domn geanta cu totul in ea, in afara de bani
.
Dar nu iti dau o foaie provizirie pentru permis? Cum sa nu conduci o luna?
danangie, ce hoti ciudati au fost la voi!! Eu aud prin zona numai de case sparte!
Drept urmare inchid noaptea aproape orice usa pot ![]()
Eu ma lupt cu dureri de oase...dar tare, ma dor toate incheieturile de mor 

Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti 

Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!

slimatei spune:
acum nu prea am timp sa ma lungesc, dar de dimeneata vroiam sa zic ca o astept pe petro chiar si dupa 19.00 cu detalii
danangie spune:
Buna seara,
Am taiat din caltabos....pare ca-i pateu....
,la gust e afumat.....pe scurt: nu-mi place.
ROXALI da,iti da o foaie care inlocuieste momentan permisul.Asa am avut eu, asa a avut sotul.
PETRO si eu astept detalii .
KENSY da mai ciudati.....de asta ma si framanta gandul ce D-zeu cautau. Poate daca furau ceva stiam una si buna, dar asa.....
Azi am colindat sa-mi cumpar si eu un giubotto ceva si nu am gasit.
Adica alea frumoase si bune 170 euro!!

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr
. Asteptam si
si
. Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat :
un fratior nou nout
.Pozici cu noi
Raluk31 spune:
Salutare,gagici! Am intrat scurt sa va urez sarbatori fericite!
Din ianuarie nu voi mai avea net pana cand nu ne instalam in Francia![]()
Nu stiu daca mai apuc sa scriu cu pregatirile de Craciun si plecare,deci va pup de pe acum si sper ca anul nou sa va gaseasca pe toate fericite si sanatoase!
LAlexandra spune:
Dana, cel afumat e mai greu sa zic asa. Probabil ca au adus doar afumat, ca asta tine mai mult. Na, lasa ca asa ai mai vazut gusturi noi
.
PETROOOOOOOOOOO, sa ne zici ce faci

de printisor
Alessandro - 15.04.2010
privim
si il asteptam pe 
LAlexandra spune:
Raluca, sa aveti si voi Sarbatori fericite si un an nou cat mai bun!!!
Sa aveti grija de voi, si sa ne scrii cum poti, chiar si asa 2 cuvinte sa ne mai ziceti cum sunteti.
Pup fetele, si sa ne mai pui pozici cu amandoua scumpetele.
de printisor
Alessandro - 15.04.2010
privim
si il asteptam pe 
LAlexandra spune:
FETELOR! NU MAI AM NICI UN NUMAR DE TELEFON, DE LA NIMENI!
Am lucrat cu telefonul si acum nu mai absolut nici un numar

Va rog mult, imi trimiteti pe PM, numerele de telefon, daca doresc imi pot trimite si fetele al caror nr nu il aveam. (m-am uitat in PM dar deja sunt sterse de acolo...)
Rog pe Ioana, parca tu aveai si nr Elisei, mi-l trimiti, ca nu il mai am, si as vrea sa o sun de sarbatori, ca presupun ca nu va intra.
de printisor
Alessandro - 15.04.2010
privim
si il asteptam pe