Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(144)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

eu dupa ce am papat de la 6 stau in pat...ma uit la tv, ma tot gandesc la nastere, nu stiu ce sa aleg pt ca mi e frik rau oricum...si nu de durere...asa de necunoscut...de taietura...
dr a zis ca daca mi e frik mai bine facem cezariana....dar tocmai asta ma sperie mai tare
nush deloc, de fiecare data ma gandesc, ma apuca palpitatiile.... si nu pot lua o hotarare

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

eu cred ca cu cat se va apropia momentul te vei linisti si detasa asa cumva...si eu aveam momente cand eram super speriata si plangeam dar acum ce-o fii o fii de-abia astept sa inceapa o data contractiile alea si sa-l vad pe bebe

38+...am intrat in 39 Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Mirela vesti bune ai primit
Monika ce te mai pregatesti tu de sarbatori! Si eu am zdrobit, curatat si macinat nuca pt ceva prajiturele de Craciun
De cate ori intru pe forum se mai intampla ceva devine superpalpitant.

Simo ma bucur ca esti acasa si sunteti bine.
Irinuka, nu m-ai linistit deloc cu copilul cum e in burta asa e si afara desi banuiam eu ceva. Asa copil agitat am! Pana si asistenta mi-a zis azi cand am fost la monitorizare ca de mult nu a mai vazut asa bebe, of ofactivitate, activitate

Ma pregatesc intens de o consultatie. Nu am mai fost de la inceputul lunii noiembrie si nu mai am rabdare. Sper sa aduc vesti bune si foarte bune. Sa vedem cu ce ma mai surprindeti voi pana ma intorc

34 cu elena alexandra

Apropo de faptul ca se zice ca asa cum e in burta asa e si dupa ce se naste copilul: Matei a fost fff linistit in burtica insa este foarte energic afara. In prima luna cand trebua sa doarma 22 ore pe zi el dormea 17-18 de albisem numarand minutele. Nici acum nu doarme mult, iar cand e treaz nu sta peloc deloc...deci...nu se prea potriveste. Cel putin la noi.

Theodor este f agitat la burtica...va anunt cum va fi dupa ce se naste..:)

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 35+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Zumzu
incerc sa tin minte si chestia cu suzeta
Am vazut ca nici Tierry nu e hotarata desi la ea nasterea e iminenta..
Si eu de abia astept sa vad bebik sanatoasa...nici durerile de dupa nu ma sperie...off , ne va ajuta Doamne Doamne pe toate

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

tunde, s-a remediat cu caldura la tine? sper ca n-ati inghetat ca am vazut ca n-ai mai scos nici o vocala cale de cateva pagini!!
bebelusi, unii nu iau atitudine cd e cazul, in schimb is minunati la criticat, interpretat (cf zicalei 'dupa razboi, multi viteji s-arata) sa fie la ei acolo...
ralukara, cum te mai simti?? ai demarat 'sa-l vedem pe bb'? nu ne tine pe jar, acus apari si ne anunti direct rezultatul.
fetelor, ce e cu greturile astea pe care le reeditati de la inceputul sarcinii? nu de alta, va cetesc pe voi si pe masura ce 'crestem' si noi experimentam, evident, la fel ca voi: somn tot mai anevoios, pielea cu mancarimi... sper sa scap de greturi, brrr...
irinuka, imi pare rau ca a fost asa nasol fara anestezie; multumim ca ne spui din experienta ta! asta ca sa mai credem vreun barbat, mai ales in situatii extreme
vas, sunteti niste frumosi!! dar 4 suna mult mai bine decat 3 (cum zice al meu, o sa aveti reduceri 'de grup')
shines, ma bucur ca ati ajuns acasa, sper sa iti revii cat mai repede; sanatate multa si tie si puiului!
kitzy, bebelule deci pana la rev ne incalzim vocile si facandu-va galerie! (de bebelu stiam, vaz ca se ingroasa randurile, da' nici nu ma mir, ca realizez ca s-a dat drumul la nasteri pt buburuzi, initial credeam ca o sa fie cf planului, adica vreo 4-5 fete in dec); ar tb sa facem o galerie generala, gen HAI BUBURUZELE!!

am terminat cap trecut, citesc si mai departe, va zic cate ceva despre noi: am fost ieri seara la echo, avem 1,585 kg, suntem bine; au iesit si analizele si marti ma prezint la dr.
azi a fost ultima zi de serviciu, de-abia am dovedit sa asez toate hartiile; luni ma infiintez la madam medic de familie, sper sa nu faca figuri ca oricum o sa termin 32 sapt luni.
dupa cum va ziceam, m-au ajuns si pe mine mancarimile de piele, ma dau cu crema intensiv, si cu ulei de migdale dar de la genunchi in jos imi vine sa ma scarpin cu o perie de sarma si alta nu....

ma duc la capitolul urmator, ca am scris destul tura asta, revin cu completari

rox 31+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Tierry
nu ti-ai pus semnatura..cate sapt ai...scuze da nush

FETELOR PUNETI-VA LA SEMNATURA SAPTAMANILE SA LE STIM SI NOI..BINEINTELES CINE NU ARE PUS

suntem multe si mai confund cateodata sarcinile...da astea cu semnaturile AMR...IMPOSIBIL DE UITAT

Vine Craciunul si noi prin padure n-avem brad inca..am f pe teren la noi da parca nici unul nu-i simetric...s i asa ajungem in fiecare an sa avem brad aiurea...caci se darama padurea pe noi

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

nici eu n am brad

+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 10z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si eu vreau brad...dar momentan nu avem unde sa-l punem

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 13 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Rox felicitari pt vestile bune de la eco. hai k usor usor ne apropiem toate de marele moment...off ce emotii

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 13 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

tocmai m-am luat de barbata-miu sa cumpere brad si a zis ca se duce sapt viitoare..luni, marti...ca cica toata lumea se duce in week-end . Sper sa mai gaseasca brazi frumosi

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

unul mic mic as vrea
sa vedem cum il conving pe Marius

+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 10z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput