Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(144)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Deci arabii sunt impotriva suzetei!

Nu , ei le indeasa cu drag si spor...itit dai seama ca in general fac si mai multi copii, sau faceau...cred ca suzeta e esentiala .
Moasele sunt majoritar englezoaice, australience, din Noua Zeelanda, indience...cam asa. Nu-sh de unde vine politica asta, poate ca-s awarded baby friendly hospital, si sa fi anti suzeta/pro alaptat e una din cerinte. Pe langa rooming in si nu mai stiu ce.

Ah, si experta in alaptat e romanca.

Adam (22 mai 2008) si 37+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Aaaa, misto!! Asta e teoria... practic face fiecare cum simte si cum poate...

mami de David si 38+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

ce liniste p aici...fetele a ti plecat sa faceti oameni de zapada??

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu sunt prin zona...dar nu am nimic de zis..

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 13 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

eu sunt prin zona, am mai bagat o masina la spalat si pregatesc cina ca vine sotul pe la 21.30

carmen
35+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

ce liniste p aici...fetele a ti plecat sa faceti oameni de zapada??

Sunt p-aci...mi-e cald de mor,in maiou si chiloti.Am fost azi pe afara,am facut o ora dus intors,traseu de vreo 20 de minute,zici ca-s urs...Da a fost placut,am luat o gura de aer de iarna,yammy!!
fetele

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 30 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

ce-mi vad ochii ???
n-am rabdare sa citesc tot (ma duc acu sa citesc din urma), scot si io repede motatele, pana una alta:

HAI MADA23

HAI ZUMZU

rox 31+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

eu dupa ce am papat de la 6 stau in pat...ma uit la tv, ma tot gandesc la nastere, nu stiu ce sa aleg pt ca mi e frik rau oricum...si nu de durere...asa de necunoscut...de taietura...
dr a zis ca daca mi e frik mai bine facem cezariana....dar tocmai asta ma sperie mai tare
nush deloc, de fiecare data ma gandesc, ma apuca palpitatiile.... si nu pot lua o hotarare

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello burtici si mamici.
Am intrat doar sa vad ce faceti. AM stare destul de naspa si nu am chef de nimic.

Simo ma bucur ca sunteti bine si acasa.

Hai MADA!!!

Hai ZUMZU!!!

Laura

36+ cu AMR 26 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

ma bag si eu in seama cu suzeta

nu e parerea mea personala, ce ne-a zis la cursul de copii moasa: sa-i dam suzeta doar daca ia obiceiul sa suga degetul, daca nu nu (pe cat posibil).
Si cica sa-i dai suzeta atunci cand plange ca sa il potolosti e ca si cum i-ai inchide gura cand el incearca sa -ti transmita ca are o nevoie..pt ca bebe dc plange are o nevoie etc

repet: parerea moasei, eu nu am nici o parere vis a vis de asta. vom trai si vom vedea

38+...am intrat in 39 Darius Alexandru

Mergi la inceput