Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(144)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am vazut si eu bibe Tommee Tippee, sunt f dragute! cat despre suzeta? Unde ai auzit ca nu se recomanda bebeilor alaptati? Dupa mine, daca bebele o accepta, suzeta e cel mai bun si folositor lucru pt bebei, alaptati sau nu. Ii linisteste, ii face sa se simta impacati, protejati... suptul le da sentimentele astea... Si decat sa-si suga degetul...

mami de David si 38+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Ioana, pe noi ne innebunira la spital cu suzetele astea
au pus afise pe toti peretii cu suzeta taiata in X, experta in breastfeeding a explicat ea cu detalii de ce nu-s bune...sincer, nu-mi mai aduc aminte ce-o spus exact.
Iar la cursurile de parenting tot asa, numa' ca moasa asta mai desteapta. ne-a zis ca sfaturile astea in general sunt orientative, ca si asa mamicile fara experienta tind sa devina cam rigide cu tot felul de reguli. si daca tu, ca mama, simti ca asta lucreaza pt. tine, atunci cine sunt ei sa-ti spuna ca nu.
Adam al meu nu le-a vrut nicium, ca iti dai seama ca la prima criza de pans m-am panicat si am inncercat orice . Dar nici degetul nu l-a supt.
Sa vedem Noah cum o vrea , ca nu ma astept sa fie identici.

Adam (22 mai 2008) si 37+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele? m-am bagat o ora la somn, m-am trezit uda fleasca pe tot corpul,oare ma ia raceala?
mirela ce mari au crescut motaneii tai,bravo ! hai ca nu mai e mult pana pe 30 , rezisti pana atunci daca mai lasi curatenia,gatitul si cumparaturile. un burtihan mare !
angie ma bucur ca a iesit bine eco

carmen
35+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Mirela, ma sperii cu taietura de pe uter.
Cum isi dadu dr. seama de cat de intinsa e? la eco?
Felicitari pt. bebicii grasanei , i-ai hranit bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Infacol am luat si eu dintr-o farmacie oarecare din berceni,am dat 14 ron.
Si eu am luat suzeta, si sper sa o accepte bebelul,decat sa se obisnuiasca sa suga degetelul toata ziua.Sper sa nu semene cu mine,eu o scuipam din 5 in 5 min si urlam ca o vreau pe suzi ,sa vezi ce o cautau mama si sor'mea.

carmen
35+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Asa, intre timp m-a luat si greata si dureri de cap, si cu calduri parca..

Eii, Ralu, n-am chef sa ma duc asa de aiurea la spital, sa ma interneze aia p-acolo Cand ma duc, ma duc cu scop precis, sa nasc O sa vad, daca ma simt tot mai rau, m-oi duce...da' poate-mi mai trece

Mergi la inceput

Mirela, ce tare esti cu biciul!! Adevarul e ca o sa fii o rasfatata!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Deci arabii sunt impotriva suzetei! Ei, adevarul e ca daca bebe n-o vrea poti sa te pui si-n fund si-n cap ca tot degeaba! David a avut pana la un an jumate... Acum i-am luat si lui Iris una de la Chicco, mai delicata, asa, fosforescenta... si se aprinde noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ache

Mirela, ma sperii cu taietura de pe uter.
Cum isi dadu dr. seama de cat de intinsa e? la eco?
Felicitari pt. bebicii grasanei , i-ai hranit bine.

se vede la eco
daca ar fi fost unul singur era ok
dar fiind doi nebunei care nici stare nu au.....e periculos

+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 10z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

carmen, imi vine juniorul in vacanta, il pun pe el sa faca una alta, mai si slabeste
mancare tot eu o sa le fac, ca lesina nemancati apoi

numeioana as vrea eu, dar la cat sunt de puturosi astia mari

+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 10z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput