Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(144)
Raspunsuri - Pagina 6
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 eu ii tin cat pot de mult numai sa nu crape peretii la apertament |
DOAMNE FERESTE!
stai frumos in pat sau unde -ti mai bine..in fotoliu
picioarele sus...si dai numa ordine...
te esti sefa de trib de acu si pana...vin motaneii
Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
florintunde spune:
citat din mesajul lui Lorich Mirela ai grija mami, trebuie sa aiba si o mamica sanatoasa motaneii..asa ca..coana pisica ai grija! Eu-s putin speriata cu agitata mea...se misca fff tare de ma doare burta ca la ciclu (cam cum ma durea cad s-a declansat nasterea la Robert), dar nu sunt contrcatii..ci valuri-valuri-valuri...suturi, tot ce vreti. Stau cuminte in pat, cand ma ridic ma inteapa in pasa de numa' Am luat un no spa sper sa ma linistesc. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+ |
MARS IN PAT!acolo sa stai...
numeioana spune:
Mirela ce te faci tu cu 4 barbati in casa?? Hai ca va fi bine...rezisti tu pana pe 30! Bine ca sunt maricei motaneii!
Vad ca a aparut si Simo... Ma gandeam eu ca a trecut printr-un calvar cu operatia...dar bine ca s-a terminat cu bine! Asteptam poze!
mami de David si 38+ Iris
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
florintunde spune:
Bebelu;pupici lu AngieSI BAFTA
numeioana spune:
Am uitat sa zic de ce mai optez pt bibe mai subtiri: pt ca am incalzitor de bibe de la Nuk, si nu incap bibele Avent... Ca asa... am si o pompa Avent primita cu bibe cu tot, dar nu am incalzitor. Sa vad care merge mai bine... Ma batea gandul sa iau un incalzitor Avent, am vazut si pe ebay si pe amazon la 20 lire... dar sa vedem...
mami de David si 38+ Iris
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mirela2 spune:
citat din mesajul lui numeioana Mirela ce te faci tu cu 4 barbati in casa?? Hai ca va fi bine...rezisti tu pana pe 30! Bine ca sunt maricei motaneii! Vad ca a aparut si Simo... Ma gandeam eu ca a trecut printr-un calvar cu operatia...dar bine ca s-a terminat cu bine! Asteptam poze! mami de David si 38+ Iris Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
imi iau un bici
šia mai manati mai flacai
si pocniti din bice....hai haiš
cam asa o sa fac si eu
+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
AMR 10z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
tierry spune:
Si eu prin zona... Am intrat sa fac o galerie lesinata fetelor, Mada si Zumzu ca ma dispera contractiile astea Iar m-au luat acum vreo 2 dureroase si durerea de spate ma omoara. In rest, toata ziua, din alea nedureroase, m-asez in pat contractie, ma dau jos, contractie, vreau la baie, contractie, spal vase contractie...m-am saturat de ele
Diseara sun medicul sa vad cand ma cheama la control, sper sa ajung pana saptamana viitoare..si..tot nu m-am decis cum sa nasc
Pup, fetelor!
ache spune:
Azi am umblat toata ziua brambura, n-am apucat sa citesc inca.
Am mers pt. ceva si am dat de reduceri la mag. de bebe ...si pe acolo mi-au rams banii.
De la haine m-am abtinut ca am o gramada de la Adam si ceva noi.
Am luat pompa Medela electrica cu 50 euro, mai rentabila n-am gasit.
Vad ca acum sunt mai toate produsele BPA Free, le-a venit si astora mintea la cap.
Am mai luat 2 biberoane set de la Tommee Tippee , m-am indragostit de produsele lor, sunt englezesti. Au un design ff apropiat de forma sanului, plus tetine extra cu flux variabil.
M-am uitat si la biberoanele de sticla, dar sunt cam duble la pret fata de astea din plastic, aceeasi firma. Oare de ce?
Si 2 suzete Avent, ca doar la ei erau BPA free. Asta ca sa am in casa in caz de urgenta extrema, ca stiu ca nu se recomanda deloc la bb-neii alaptati.
Si niste paturici subtiri dintr-un material ca pijamalele de iarna, finet ii zice parca, pt. infasat si nu numai.
De cand l-am nascut pe Adam vaz ca-i iar moda asta cu infasatul, dar nu sarmalute, asa, lejer, fara sa fie legati, ca sa se linisteasca cand ii alaptezi. Ca-n scurt timp isi scot singuri manutele afara, ceva de genul: ma predau :)))
Edit: Hai Mada!!!!
Hai Zumzu!!!!
Ce-am pierdut? Sunt in travaliu deja?
bebelu86 spune:
Tierry de ce nu dai o fuga pana la spital sa iti faca un control? cum poti sa stai asa? ai grija de tine si te asteptam cu vesti bune
Mirela esti dementiala
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria
AMR 13 zile pana la marea intalnire
mirela2 spune:
ralu
+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
AMR 10z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult