Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(144)
Raspunsuri - Pagina 5
mirela2 spune:
eu ii tin cat pot de mult
numai sa nu crape peretii la apartament
+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
AMR 10z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
madalina_m spune:
Zumzu, astia in Anglia nu au prizele altfel decat la noi? Nu au stechere din-alea cu 3 picioare??? Mi-e ca nu se potrivesc la noi.
33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
Lorich spune:
Mirela ai grija mami, trebuie sa aiba si o mamica sanatoasa motaneii..asa ca..coana pisica ai grija!
Eu-s putin speriata cu agitata mea...se misca fff tare de ma doare burta ca la ciclu (cam cum ma durea cad s-a declansat nasterea la Robert), dar nu sunt contrcatii..ci valuri-valuri-valuri...suturi, tot ce vreti. Stau cuminte in pat, cand ma ridic ma inteapa in pasa de numa'
Am luat un no spa sper sa ma linistesc.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+
zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina_m Zumzu, astia in Anglia nu au prizele altfel decat la noi? Nu au stechere din-alea cu 3 picioare??? Mi-e ca nu se potrivesc la noi. 33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica |
hmm..nu m-am gandit la asta. dar ar fii problema in cazul asta doar la sterlizator..ca restul nu prea am ce sa bag in priza. sper sa nu dar gasesc adaptor daca va fii nevoie
38+...am intrat in 39 Darius Alexandru
numeioana spune:
Ba da, au stecherele altfel, dar se gasesc adaptoare pt priza. Am si eu un prajitor de paine si un storcator de fructe si am luat adaptoare.
Zumzu, dar ce de produse avent ai comandat!!
mami de David si 38+ Iris
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Zumzu uite aici: http://www.be-mobile.ro/Adaptor-priza-UK-Europe-149-1727.html
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mirela2 spune:
lori, incerc sa stau cat mai linistita
abia ma tin genunchii
abia m am ridicat azi de pe masa a tras de mine si soata si doftorul, ramasesem blocata, apasa foarte greu sarcina pe stanga, de aici si durerile cumplite din partea sanga inghinal, plus piciorul care abia il misc..........babisme din astea
la le fac asa de inalte
+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
AMR 10z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
bebelu86 spune:
MIrela ma bucur k motaneii sunt bine. si ai grija de tine
Am vb cu Angie mai dvrm, bubu ei are 2500g. totu e ok. a zis k ramane in bucuresti la mama ei k ii e frica sa nu ramana inzapezita p la mare si sa nu ajunga la spital la timp. o sa intre zilele astea. azi era ff obosita. va pe toate
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria
AMR 13 zile pana la marea intalnire
numeioana spune:
Eu am o pompa electrica Nuk si o sa iau un bibe mic nuk, de sticla pentru ea sau unul chicco, sa vad daca se potriveste. Imi plac f. mult produsele Avent, dar de data asta am zis sa ma dau pe bibe de sticla. Mai ales ca nu am sterilizator si nici n-o sa cumpar, ca nici la David n-am sterilizat decat pana pe la 6 luni. Am fiert biberoanele sau le-am sterilizat cu solutie Chicco. Cred ca solutie voi lua si acum.
Ce mi-a placut mult la Avent au fost biberoanele de 330ml, nu sunt multe firme care au asa mari...si la cat halea David...
zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui numeioana Ba da, au stecherele altfel, dar se gasesc adaptoare pt priza. Am si eu un prajitor de paine si un storcator de fructe si am luat adaptoare. Zumzu, dar ce de produse avent ai comandat!! mami de David si 38+ Iris Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
si e doar 5 ron; super, mersi...n-am comandat asa multe doar ca adevarul e ca de la noi nu le-as fii comandat deloc: de exemplu baby phoneul care la noi e tare scump nu era pe lista dar cand am vazut ce diferenta la bani...nu m-am putut abtine(am luat sterlizator, pompa,set bibe, recipeinte sterile si interfon bebe)
38+...am intrat in 39 Darius Alexandru