Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(144)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Nici io n-am brad,da ma duc luni,marti incolo.Mai lasa si astia la preturi.Oricum il facem in Ajun.

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 30 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Maimutzica;sunt aici draga..nu chiar in chiloti da e cald si bine...

Ieri am venit pe jos din oras acasa...inghetati bocna cu Mario...si calorifere reci..casa bocna...jos la usa de intrare pe partea dinspre exterior(catre drum)era afisul de la Radet ca in ziua de 15! intre8-20 nu va fi apa calda si caldura...da !-.da ieri dupamasa era ora 18 si data de 16!
M-am enervat rau de tot si am scris cu carioca de aia groasa o pancarda cu cuvinte f frumoase de nu i-am scos din idioti si handicapati..de nu le pasa de copii mici si de astia cu burtoi mare ca mine..sunt niste incompetenti...macar sa ne anunte din timp sa ne aprovizionam cu surse de caldura...lipit cu muuult scoci..am pus pe usa,sa vada toata lumea cine trece p acolo...intr-o ora a f si cald si apa calda...domle!astia altfel nu reactioneaza...am vaz cand mergeau la cafele in barul de vizavi..si Eu cu 2 paturi p mine stau la calculator!Da se poate asa ceva?culmea numai scara noastra era in criza..

felicitari pentru bebe..

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Shubulina;Si la noi se face in seara de ajun ,,,,cand fierb sarmalele

Fetelor!;cine e la primul bebe...n-aveti cum sa fiti pregatite ca nu stiti ce va asteapta...si asta e bine intr-un fel
Dar cand vine clipa cea mare asa o sa va linistiti..si va da DD o putere ca niciodata...asta e numai si numai treaba voastra e ceva nemaiintilnit,nu-l poate face nimeni in locul vostru...si la urma te simti ca una care a castigat singura razboiul!eroina

e ceva de nedescris

ASA CA VA VREAU OPTIMISTE SI CAPUL SUS!

Mergi la inceput

VAAIII!!!!!!!!E BAI MARE...
am ajuns la performanta sa bag 7 clementine de alea mari fara samburi..
in fiecare sapt ma apuca cate una din asta...ieri am mancat juma de kil de prune uscate,,,
carne nu merge
azi am mancat de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Am mancat si noi,m-a luat un soooooomn.
Noi o sa luam un brad micut,sau poate nu luam deloc pt ca oricum facem Craciunul la mama.o sa vedem cum facem,poate il conving totusi pe sot sa luam unul.
tunde asa imi zice si sor'mea,ca nu are de ce sa imi fie frica,oricum nu stiu ce ma asteapta si cum va fi.ei i-a fost mai frica la a doua nastere decat la prima,pt ca stia cum o sa fie.Ma gandesc ca daca l-a facut pe al doilea si a decis sa nasca tot normal,inseamna ca nu e chiar atat de rau.Si mama a facut 4 ,toti pe cale naturala!! Si mie mi-e teama,dar in acelasi timp abia astept sa vina momentul.
Fetilor,eu ma bag la somn,vorbim maine

carmen
35+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Tunde si bine le ai facut...trebuiau porcaiti putin ca sa si faca treaba...
Maimutica odihna placuta in prenatal... si felicitari pt bblina

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

VAAIII!!!!!!!!E BAI MARE...
am ajuns la performanta sa bag 7 clementine de alea mari fara samburi..
in fiecare sapt ma apuca cate una din asta...ieri am mancat juma de kil de prune uscate,,,

Si care-i baiul ?lasa ca sunt bune fructele,mai ales citricele in perioada asta.Si eu bag portocale si mandarine la greu. Nu stiu cum ai bagat juma' de kil de prune uscate .eu mananc maxim 5 ...a trebuie....pt digestie.

carmen
35+ cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

va zic cate ceva despre noi: am fost ieri seara la echo, avem 1,585 kg, suntem bine; au iesit si analizele si marti ma prezint la dr.
azi a fost ultima zi de serviciu, de-abia am dovedit sa asez toate hartiile; luni ma infiintez la madam medic de familie, sper sa nu faca figuri ca oricum o sa termin 32 sapt luni.

Te ! ma bucur ca esti bine si tu si buba.in sf intri in prenatal,sa vezi ce bine o sa fie acasa,nu mai trebuie sa iesi in fiecare zi pe gerul asta

carmen
35+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Tunde, foarte bine zici! Nasterea e ca un examen scris, as adauga eu. Stai cu inima cat un purice pana primesti subiectul, apoi iti trece orice emotie si te apuci si il rezolvi catinel. Deci... Cu curaj inainte, fetelor! Mult a fost, putin a ramas!

mami de David si 38+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

eu ma bag in pat.

Somn usor!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput