Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(144)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Am ajuns si noi de la medic. Nu a fost prea vorbart azi. Dupa um bebelina are 37 s si 6 zile iar varsta ecografica e 35 s si o zi. Asa decalaj am avut inca de la inceput. Are 2522 g si zice dr ca totul e in regula. Alte vesti nu am doar ca sunt f agitata si chiar nu am motiv.

Cred ca ma pun la somn.
Noapte buna burticilor!

34 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Mayane, si io, si io la stins lumina cu voi! Da' chiar, ce mai face djlaura, ca parca n-a mai scris de mult; zicea ca pleaca pe undeva, nu? memoria pe termen lung s-a duuuuus
lorich , nu te enerva maica cu reclama (ca-i sufletu comertului), vezi ca dc dai pe x se face mica, iar pe aia mica tre sa te duci FIX pe x (nu pe langa) si dispare.
zumzu, roxx v-ati axat pe infacol preventiv pt colici? io citisem despre o chestie pe baza de enzime, imi aduc aminte unde am notat si va zic cum se numeste..
mirela, ce buburuzi mari! sa fie sanatosi! si sa reziste cicatricea, sa mai dospeasca si ei! (pai inseamna ca maimutzica mea e mica rau la 1,6 kile); zi repede care-i reteta, sa pun si eu niste 'drojdie' sa creasca pisica mea leshinata.
tunde hai ca te-am reperat in capitolul asta, e bine ca te misti, fie doar ca si melcul, nu-i bai, tot semn de 'dezghet' e;
tunde si missmj, si io mananc clementine, cate un kil pe seara, plus 2 kiwi (ca sa nu racesc, vit C), si apoi fie pomelo, fie grefe (da, bebelule, si io-s molipsita); oricum cd o sa alaptam, ciuciu citrice; soacra-mea zice ca ea l-a facut cu capu mare pe fie-su' pt ca a mancat multi struguri cd era gravida.. sper sa nu fi avut legatura
adryiii, bv pt bebelina grasunica; zi si tu care-i secretul;
oare cresc asa asa repede in 2 sapt?! ca vad ca si tu si mirela sunteti cu peste 2 kile (bine, la ea is si 2, deci normal sa fie o tzar mai mici)

vad ca in general va tineti de cumparaturi, serbari la cei mici, curatenie si altele asemenea; deci functionati la parametrii, doamnelor!

toate burticile, ma duc si io la nani, ca am citit si am scris muuuult

apropo de brad, eu am unul artificial; o sa cumpar si o coronita din brad natural, sa miroase frumos in casa; pt fetele din B, care vor brad natural, o colega de birou a cumparat din Hornbach-ul ala nou cica o mandrete de brad (de import) cu 7o ron; da' e taman prin otopeni...

rox 31+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Maimu,are timo si pitica ta sa creasca.Ei in ultima luna cica ar creste 250 gr/saptamana.Nu cred totusi c=o vrei nici de 4 si,a?
Mi-e foame!!!Intr-una as manca ceva

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 30 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara, fetele!
Aproape am terminat si noi curatenia generala prin toata casa (mai mult sotul, eu mai mult dau din gura), mai aveam doar camerele, ca bucataria si baile le-a frecat mama saraca zilele trecute. Asa e de bine cand poate sa mai vina sa ne ajute!
Asa ca maine instalam cosulet, baldachin, tot

Lucia, ce solutie pt buric ai cumparat? Eu citisem pe o lista pe aici de alcool alb 90%, dar nu am gasit. Este vorba de altceva?

Mirela, ma bucur mult ca motaneii se dezvolta bine, sa te ajute DD sa ii tii cat mai mult in burtica!

Madalina, cred ca se gasesc adaptoare pt prizele alea.

Lorich, cum mai esti? Explica-i bubulinei ca mai are de stat un pic, eu imediat cum simt ceva mai ciudar ma apuc sa stau de vorba cu ea ca sa o lamuresc ca tre sa mai aiba putina rabdare

Alexa, be etre sa doarma 22 ore poe zi in prima luna? habar n-aveam...bun de stiut, asa ca sa avem sperante de liniste

Maimutzica, nu e obligatoriu sa le iei si tu pe toate la rand acu...uite eu n-am avut nici o greata, nici la inceput si nici acu. Si nici pielea nu ma mananca...Cu somnu e un pic mai greu, dar asta e, nu e o problema asa mare. Ma bucur mult pt vestile bune de la eco!
Pt colici n-am luat nimic inca (eu sunt optimista, sper ca poate nu va fi cazul), m-am uitat de curiozitate pe net de Infacol pt ca intrebau fetele. O sa fac un saculet cu sare pe care sa-k incalzesc si sa i-l pun pe burtica, am vazut la curs treaba asta. Si am inteles ca mai functioneaza si compresele alea cu gel pt sani (d-astea n-am inca). Vreau sa incerc si asa inainte sa o bombardez cu medicamente.

Ralu, si noi avem problema cu spatiul, ca ne-am aglomerat cu tot felul de chestii, asa ca aproape decisesem sa nu facem brad...Ar fi fost primul an din viata mea fara brad si am zis ca e prea de tot. Asa ca am decis sa luam un bradut mai mic, d-ala in ghiveci ca sa-l plantam dup-aia, si asa mi se rupe inima cand trebuie sa il aruncam. Nu e nici bradul imens din fiecare an, dar nici deloc, e o solutie de compromis.

Tunde, mi-a placut mult ce ai scris, sensibil si incurajator Si nu te agita, ca nu-i problema la fructe, sa plangi cand oi baga 7 cioco!!! Hai ca ma duc si eu in bucatarie sa pap o clementina....

_
BB e deja pe drum
Roxana 36+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Revin cu o completare: maimutzica, pitica mea avea aproape 1500 g la 30s, apoi la 34 s - 2300. deci da, cresc destul de repede in perioada asta, asa ca nu-ti face nic un fel de pb, daca a zis dr ca e in grafic e ok!

_
BB e deja pe drum
Roxana 36+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

adryiii;chiar nu ai motiv de suparare nici de agitatie...are greutatea buna....la 34 sapt...

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

adryiii;chiar nu ai motiv de suparare nici de agitatie...are greutatea buna....la 34 sapt...

pardon m-am uitat la semnatura de aceea am scris34

Mergi la inceput

ROXX;DULCIURI NU PREA MANANC..MAI ALES CIOCO
Dar fructe cere buba cu galeata...

pup burticile
culcus pufos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria_m spune:

Dragi mamici si burtici,
primiti cu sorcova?

probabil nu va mai amintiti de mine, nu am mai scris de mult timp.

inainte sa va stresez cu povestile mele, vreau sa felicit din suflet noile mamici, sa aveti parte de multe bucurii alaturi de bebelusii vostrii sanatosi si frumosi!

am citit cu emotie ce galerii frumoase au avut mamicile, va felicit fetelor pentru ca sunteti asa unite!

nu am mai scris de pe vremea cand inca lucram, si aveam numai ture de noapte la aeroport in timisoara, ceea ce era foarte obositor, pentru mine si bebe.
cred ca din cauza asta si bebe e inca foarte agitata noaptea, si cred ca asa va ramane si cand se va naste.

eu am RH negativ si as vrea sa va spun ,pt cele interesate, ca faimosul vaccin Rhogam, se gaseste mai nou sub denumirea de Rophilac, si costa intre 6 si 8 milioane,ceea ce mie mi se pare enorm.

asta daca nu il cumperi de afara, sotul meu l-a luat din ungaria cu aprox 50 de euro, din localitatea Mako, care e f aproape de granita.

sper ca ajuta pe cineva informatia asta.
si as vrea sa va mai dau un link, eu de 2 ore stau pe youtube, ma uit la filmulete despre nastere.
as vrea sa nasc natural asa ca imi fac curaj singura ca se poate!!
http://www.youtube.com/watch?v=SSGfssVv3IY&feature=channel

multa bafta fetelor, si sper sa mai scriu din cand in cand.o mica contributie si din partea mea:
HAI MADA23!
HAI ZUMZU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

zumzu, eu am vazut Infacol in sensiblu si in helpnet, numai ca de eu sunt in targoviste...dar cred ca gasesti. intreaba si tu in farmacie si daca nu au ei pot sa comande special pentru tine

madutza, felicitari pentru prenatal....ce frumos trebuie sa fie sa iesi dintr-un CIC ca sa intri in al doilea dar cred ca cei de la serviciu de la tine te-au dat disparuta cu totul...

mirela, felicitari pentru bebei grasunei....sa dea DD sa astepte pana pe 30 si sa nu ai nevoie de injectii pentru plamani.

lorich, asa am patit si eu ieri noapte si uite ca pana la urma s-a dovedit a fi alarma falsa...uff....cine a inventat travaliul fals....

floritunde, nesimtiti rau astia cu caldura...bine le-ai facut!

adryi, vreau si eu reteta de bebelina grasunica...

Raluca 35s cu Maia

Mergi la inceput