Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(144)
Raspunsuri - Pagina 12
RaluKara spune:
aaa....fetelor mai am si eu o nelamurire sau o problema mai bine zis...daca aveti vreo idee...help....
in camera in care stam noi si va sta si bebe mi s-a udat peretele la un colt si a facut mucegai...blocul e placat exterior, mai putin peretele asta nenorocit...noi am zugravit si am dat cu o gramada de substante antimucegai in august...acuma nu mai sunt nici fonduri si nici timp sa ne apucam sa placam peretele asta pe interior....
ce sa fac??
umiditate in camera am extrem de multa, incalzirea se face cu o aeroterma(am reusit sa usuc peretele intr-o ora) dar nu stiu ce sa fac cu mucegaiul...l-am curatat noi cu domestos acuma...dar tare imi e, ca o sa reapara...
help....
Raluca 35s cu Maia
RaluKara spune:
zumzu, eu am vazut Infacol in sensiblu si in helpnet, numai ca de eu sunt in targoviste...dar cred ca gasesti. intreaba si tu in farmacie si daca nu au ei pot sa comande special pentru tine
madutza, felicitari pentru prenatal....ce frumos trebuie sa fie sa iesi dintr-un CIC ca sa intri in al doilea dar cred ca cei de la serviciu de la tine te-au dat disparuta cu totul...
mirela, felicitari pentru bebei grasunei....sa dea DD sa astepte pana pe 30 si sa nu ai nevoie de injectii pentru plamani.
lorich, asa am patit si eu ieri noapte si uite ca pana la urma s-a dovedit a fi alarma falsa...uff....cine a inventat travaliul fals....
floritunde, nesimtiti rau astia cu caldura...bine le-ai facut!
adryi, vreau si eu reteta de bebelina grasunica...
Raluca 35s cu Maia
monika_bt spune:
Neata, burtici!
Mai stiti cine se dadea mare ca va da doar indicatii la curatenie? Ei bine, nu m-am abtinut...nu-mi placea cum facea el si tot ii aratam si uite asa am ajuns pe la 6 seara sa nu ma mai pot misca de dureri. Asa ca m-am postat in pat si m-am ridicat abia azi dimineata cand ma simt mai bine.
Am citit din urma dar ati scris asa mult ca m-ati zapacit..
Am vazut ca a inceput galerie ptr mada si zumzu...Cred ca au o emotie!!
O sa le scot si eu ptr voi luni. Deocamdata va doresc mult curaj!
Simo, ma gandeam eu ca a fost ceva in neregula...Imi pare rau dar bine ca a trecut si acu esti cu Eduard in brate, minunea lu'tata, si vei uita tot. Din pacate se mai intampla si de astea...sper la cat mai putine din noi. Un pupic mare ptr tine sa te refaci repede!
felicitari fetelor ce ai fost la eco!!
Stiu ca nu am scris tot dar cand imi mai amintesc ceva revin!
O zi minunata si alba (in Bt asa e)!!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 30+
monika_bt spune:
Oh!! sunt prima in dimineata asta?
Atunci va ofer o cafea maaree...
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 30+
catal_ina10 spune:
Neata fetele!
O cafea fierbinte cum va place voua mai mult !
Aseara era sa fac infarct vazand inca doua randuri de motate, dar dupa aia mi-am dat seama ca deocamdata sunt la incalzire .Sa le incalzesc si eu:
Saptamana frumoasa MADA23 si ZUMZU, nasteri usoare, sa va tineti cat mai repede puiutii in brate si sa fie exact cum va doriti!
Simo, bine te-ai intors acasa, sa fiti sanatosi tu si bebe si sa uitati cat mai repede ce a fost greu ! Nu as vrea sa te tulbur in plus, dar as vrea sa te rog, daca ai ceva sa ne sfatuiesti pe cele care nastem la Municipal (voi ajunge si eu pana la urma tot acolo), sa ne spui.
Irinukaaa, bine ai revenit cu bunataturile ! fetelor, nu va suparati, dar nu se compara nimeni cu Irinukaa cand e vorba de bunatati .
Mirela2, felicitari pentru motaneii energici si grasuni! I-ai tinut foarte bine acolo la tine!
Tunde, vad ca nimeni nu glumeste cu tine . Bine ca v-a venit caldura. E cam congelator acolo la voi. In dimineata asta e congelator si la Bucuresti, birrrr.
Fetelor, eu am dat in mintea copiilor. Adica in loc sa imi termin treburile prin casa, in loc sa citesc carti pentru bebei, citesc carti de copii . Ieri nu m-am desprins de o carticica pe care am luat-o pentru nepotul meu de 10 ani. Pentru fetele care au de dat cadouri unor copii de 7-10 ani, cred ca ar fi o idee foarte buna. E o carticica foarte frumoasa, te prinde si cred ca ii prinde si pe prichindeii care nu se prea omoara cu cititul. Se numeste Vanatorii de fantome - pe urme de gheata, este de Cornelia Funke si a aparut la editura Litera. Din cate am inteles are si o urmare, deci e asigurat si cadoul urmator .
35+ cu Sara Maria
bebelu86 spune:
NEata!!!!
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria
AMR 12 zile pana la marea intalnire
de_ea spune:
V-as servi cu micul dejun dar ma doare spatele atat de tare ca nu sunt in stare nici sa ma dau jos din pat.Asa ca asteptam sa isi faca cineva mila de noi.
Andreea 32+ cu Medeea
loutzy spune:
Neatza burtici si mamici.
Ce am mai dormit aseara.
Sa aveti o zi minunata.
Laura
36+ cu AMR 25 de zile
catal_ina10 spune:
Am si eu o nedmerire in dimineata asta, voi ce lenjerie puneti in carucior?
35+ cu Sara Maria