Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(144)
Raspunsuri - Pagina 13
roxx26 spune:
Neatza fetele!
Poftiti la croissante calde cu unt, cereale cu lapte, clatite cu ce vreti voi si o cane maaaare de lapte! (ca am vazut ca ati primit deja cafeaua...)
_
BB e deja pe drum
Roxana 36+ cu Catalina-Victoria
bebe creste
catal_ina10 spune:
De_ea, imi pare rau de durerea de spate !
Pune-l pe sot sa te maseze un pic.
35+ cu Sara Maria
roxx26 spune:
Deci am fost si noi asa, matinali, la control. Am facut minunatul control pe masa...nici nu ma mai deranjeaza asa mult, m-am obisnuit Am recoltat culturi din col si secretie (ultima tura) si am bagat un doppler ca sa vedem activitatea cardiaca si cerebrala a bebelinei. N-am mai facut masuratori, ca oricum am ajuns la sapa de lemn, la cate milioane tot dam pe consultatiile astea...oricum cat are, cat n-are, tot aia e. la 34s avea 2300, deci acum trebuie sa bata spre 3000.
Sapt viitoare merg la control, pt prima oara la Municipal, pt ca la clinica era omor si n-am mai avut unde sa ma inghesui cu programarea.
Acum am o dilema: este prima oara cand merg la control la spital. Ar trebui sa-i dau ceva doctoritei, avand in vedere ca toata sarcina am fost la ea, dar la privat?
Dangabriela, poate tu ai un sfat in sensul asta daca ai facut vreodata control la ea la spital.
_
BB e deja pe drum
Roxana 36+ cu Catalina-Victoria
bebe creste
catal_ina10 spune:
Multumim roxx !
Muream de foame fara tine . Eu mor de foame oricum , ca-s la regim de diabetici. Mama, ce-as mai manca un croasant cu dulceata ! Las' ca-mi iau eu revansa dupa ce nasc (sper), sparg toate patiseriile si cofetariile !
35+ cu Sara Maria
roxx26 spune:
Azi am schimbat si semnatura!
_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste
numeioana spune:
Eu asa ceva pun in carucior:
http://www.copiiyumi.com/index.php/Paturi-pentru-bebelusi/Paturica-sac/flypage.tpl.html
Adica il bag pe bebe acolo si il inchid cu fermoarul. Tine si la spate de cald si nu mai trebuie nici paturica de invelit. E f. practica. Am doua de la David, alba si bleu.
mami de David si 38+ Iris
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luciact spune:
neata
33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
Lorich spune:
Buna dragele
Mai, am tars o sperietura aseara de numa. Deci 35s e prea devreme, in capul meu; dar mi-a tras fifi o sperietura de n-am avut in viata vietilor mele...am avut contractii, cred ca nedureroase, dar super presante asa...cred ca din 3 in 3 minute. Cred ca au fost sute...frate!
Noroc ca am vb cu dr. mea despre asta la ultimul control si ea mi-a zis sa iau no-spa (daca depasesc 4 contrc/zi)haha, ca no spa, ori ma linisteste, ori le regularizeaza si gata vine bebe. Off...in nicio pozitie nu se opreau...am dormit asa cu un ochi deschis, vb aia, dar acum sunt ok, cred, Doamne ajuta!
Mi-a mai pelcat si soata din localitate, sunt singura cu copilul, dar e mai bine, ca aseara ne-am certat de ....nu pot sa descriu ce cuvinte mi-am auzit, ce lucruri mi-a spus...deci io eram aia cu cracii stransi, speriata si incercam din pat sa-i zic una alta sa faca, ca era ca dupa rabzoi in fiecare camera si nah...nu mi-am gasit omul se pare...nu mai dezvolt ca e pt alt topic, cred ca "cabientul PSI" [emoticon care rade fals]
Roxx, Tunde fetelor!
Ralukara cred ca asta a fost un fals inceput de fals travaliu.... offf...mai vreau si eu o saptamana doua..dupa aia sa faca ce-o vrea, dar nu ami devreme d e36-37 saptamani.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+
Lorich spune:
Roxx eu cand am mers la spital (la robert) , adica in ultimele 3 sapt, ca imi era si mai aproape i-am dat ba un banutz in plic in buzunar, da o cutie de cioco, da...da-i ceva...da' tu nu nasteai la privat? Te cheama la sp de stat sau cum?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+
maimutzica10 spune:
shubu, roxx, ms de incurajari! sper sa creasca, acu nici de 4 kile, mai shubu, ca nush pe unde mai iese
ana_maria_m poate ne 'intalnim' mai des de acum si a mea ma trezeste pe la 5 cu o miscare de trupe sa fie ea sanatoasa, sa se agite cat vrea si dupa (asa zic acu, nu prea stiu exact )
RaluKara, deci fals a fost de data asta; data viitoare sa fie peste 4 - 5 sapt pe bune! nasol cu mucegaiul, nush ce sa zic, io am avut in baie in ultimul loc unde am stat cu chirie, am schimbat un perete de fainanta (cu spalat bine pe dedesubt) si tot a reaparut; e pacatos tare pt bebe chiar si pt plamanii celor mari, din pacate nush ce sa recomand..
monika_bt, de_ea dc va mai dor oasele si toate cele, ia stati frumusel ca niste doamne in pat cocotzate! ca o pun pe tunde cu batzul pe voi, ati vazut cum se poate zbarli!!!
Lorich, nu te mai enerva pt nimic , recuperezi dupa nastere dc e cazul Bine ca au incetat contractiile, ia-o mai usurel cu trebile
Deci sa stati cuminti fetelor, ca motatele sunt arvunite pt mada si zumzu, io pe ale mele le mobilizez pe toate pt ele; tre' sa facem o lista organizata, dom'le, ca vorba catalinei deschid linku' si-mi sare sufletu
O zi buna sa avem!
rox 31+ Marie Lorelei
think pink