Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(144)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Numeioana, multumesc !

Lorich, nu mai pune la suflet pandaliile barbatilor, vorbesc aiurea si dupa aia le pare rau !

35+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Vai Rox ce nume frumos ai ales pe fifitza ta!
Si pt vorbele de incurajare...cu un sotz ca al meu...niciodata nu-s epuizate motivele de cearta. ..deci da, am timp oricand.

Catalina da' cat creier sa ai in cap sa te iei de o woama intr-un [eventual]travaliu???? Doamneee cine i-a inventat????

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ba da Lori, nasc la privat. Problema e ca pt controlul de sapt viitoare efectiv nu am mai gasit loc la clinica, e omor de dim pana seara si tre sa ma vada cumva...asa ca singura solutie la care am ajuns a fost sa merg la Municipal in ziua in care e de garda. Si sincer asa, pe ultima suta, imi convine si mie un pic, ca nu mai dau milioane...
Hai ca ma enerveaza barbatul asta al tau! Bine ca a plecat nitel, va trece supararea pana se intoarce. Oricum, sper ca nu te lasa singura prea mult. Pe de alta parte, desi tinem pumnii sa fie totul bine si sa nu mai ai pb, nu uita ca, in caz de orice pb, suntem vizavi!

_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Roxx, bine ca e bine buburuza, asta conteaza! (si noi am tocat o carutza de bani la inceput cand cu dublu si triplu test facut in nush cate locuri); sa stea la caldura cat mai mult! si io tineam minte ca esti la medlife, parca.

Lorich si sa stii ca are dreptate catalina, chiar le pare rau dupa aia, da' nu zic nici picurati cu ceara; io-l vad pe al meu, incearca sa recupereze facand alte fapte bune si de vitejie.

fetelor, sunteti vecine?! ce fain! aruncati cu suzetele peste drum

rox 31+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

A, mi-am adus aminte: RaluKara, cu mucegaiul e foarte nasol, noi am tot avut pb pe tema asta (de cand cu termopanele si centrala, pe vremuri cu jafurile alea de geamuri si incalzire vai mama ei, nu aveam asemenea pb...). In primavara am zugravit cu solutii, amorse si vopseluri anti-mucegai si pana acum vad ca e ok, n-a mai aparut.
Insa tu trebuie sa rezolvi pb acum, ca pt bebe e nasol de tot. Deci: cat mai repede, ca sa se aeriseasca toate chimicalele si mirosurile, spala peretele bine de tot cu clor (eu am cumparat iarna trecuta o solutie antimucegai de la Sano, am citit pe niste forumuri de ea si si-a facut treaba, adica important e nu doar sa curete pe moment, ci sa si protejeze ca sa nu mai reapara). Mai departe: freaca bine zona respectiva cu zeama de lamaie. In final, ar fi ideal si o mana de vopsea anti-mucegai, vedeti si voi daca mai incape si asta in plan. Dar aerisit biiiine de tot, fara plante in camera, fara rufe intinse pe calorifer sau pe uscator de rufe in camera. Si ia-ti un higrometru (care masoara umiditatea) si vezi cum stati la capitolul asta. Ideal pt bebe tre sa fie unedva la 55-60%. S-ar putea sa aveti nevoie de un dezumidificator (se gasesc in supermarketuri de la Ceresit, nu sunt asa scumpe, in jur de 6-7 sute de mii). Noi pb asta o rezolvam cu functia de dezumidificare a aerului conditionat, deci exista si varianta asta.
Pupici si bafta!

_
BB e deja pe drum
bebe creste

Mergi la inceput

Da, da, suntem vecine si spre rusinea noastra nu am apucat sa ne vedem pana acum O sa recuperam cu siguranta cu carucioarele in parc cand se mai duce frigul

_
BB e deja pe drum
bebe creste

Mergi la inceput

Lorich, nu stiu cat creier , da' cred ca-i apuca multe spaime si un soi de autocompatimire care le cam ineaca ratiunea.

Nu mai pune la suflet, tu si puiutii tai sa fiti bine si sanatosi . E cel mai important! Fa azi ceva care-ti place, ca sa uiti de seara de ieri.

35+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

maimutzica10, , pai da, ii impiedica orgoliu sa-si ceara iertare dupa aia.

35+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

mdaaa...

Roxx frica mea e (in afara de prematuritate) cu cine-l las pe Robert... deci il arunc linistita in curte la tine da??? Sa stii ca e lipicios si pupacios.

Cu mucegaiul si noi suntem terminati, am studiat cat pt mastere zilele trecute, solutia-sparay se numeste Savo si fff important (eu n-am stiu asta cand am spalat cu clor) e sa nu freci, ca se imprastie sporii si se face la loc.
Culmea ca la noi e aerul ffff uscat 30-40% umiditate in camera..dimineata, mai ales ca dorm spre calorifer simt ca-s uscata toata nas-gat..mor, mai ales ca-s si racita...dar combinatia dintre termopan+lavabila in conditiile unor pereti neizolati e jale; acum am departat patul si am spalat bine, mai lasam asa un pic, abia avem loc sa mergem in dormitor...dar da, e fff periculos, mai ales pe fondul unei imunitati scaziute (cum suntem noi acum cu gradinita)

Va pup fetelor...concluzia mea e clara cu barbatii e neshte porci...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

lori ii apuca nebuniile si nu alta
ieri am intrat in mega si cand am ajuns la casa, mi am dat seama ca am uitat sacosele in masina
l am rugat sa se duca el sa le ia....ciuciu, ce s batuta n cap
okkk, ma duc eu, ce credeti ca era cazut langa masina??? telefonul lui, nu mai prididea sa multumeasca apoi ca mi a trecut prin cap sa ma duc dupa pungi la masina

asa ca lasa l, nu pune la suflet ca s asa de batuti in cap, dar nu recunosc asta

+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 10z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput