Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(144)
Raspunsuri - Pagina 15
mirela2 spune:
la mine e un aer uscat, ceva de speriat si culmea in camera asta am pus termopan, peretii nu au izolatie, au o gramada de gauri interioare, le am vazut cand am schimbat geamul, ce rol au, nush
blocul e construit de un grec prin 1936, poate asa se faceau pe atunci
caldura merge cu program.....
ne a ferit DD de mucegaiuri
mai pun umidificatorul, ca abia respir, mi se usura nasul si gatul de abia respir.
+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
AMR 10z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
Foxy-le spune:
Neata fetele.
Mire - pt vesti bune cu motanii. Si stai maica linistita, fa-te si tu ZEN ca nu stiu care alte fete de pe aici
Tunde - tu esti Xena noastra, esti o minunata
Aseara am stat s-o astept pe mama si s-a facut cam tarziu. L-am avut pe cap si pe frate-meu(care nu intelege starea de graviditate) si asa ca m-am obosit. dar am dormit bine, doar cu ceva carcei la trezire. Imi cam atarna burtoiul
toate fetilii
37 KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului
luciact spune:
Roxx, pt buric am luat Baneocin pudra....am zis solutie...de oboseala....nu mai nimeream
Lorich, nu pune la suflet....nu mai zic ca daca aude Tunde ii da si bataita....
RaluKara, mucegai am avut si eu unde stateam in partea cealalta, deci, in afara ca am izolat peretii la exterior, inauntru am spalat bine coltul respectiv, am dat cu ANTI MOISISSURES,de la firma STARWAX,e un spray fas fas pe care l am luat de la Bricostore de mai multe ori, am lasat sa se usuce...era vara...dupa care am dat cu vopsea lavabila si n am mai facut
e ff periculos mucegaiul si pt noi, d apai pt bebe...nu puteti sa stati in alta camera?
33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
Lorich spune:
la buric pediatra m-a invatat asa: o compresa de aia sterila mica, o udat cu spirt, o faceam gen atza/snur asa si o puneam in jurul clemei d ela buric. A picat rapid, insa pica si mai repede daca io, femeia moderna nu-i faceam baie inainte de caderea lui Dl Buric... nu se intampla nimic daca faceti baie cu buricul necazut, insa SE HIDRATEAZA SI PICA MAI greu (sorry de caps, nu ma mai intorc sa corectez).
Aaaa..si inca ceva ce m-a speriat pe mine dupa ce a cazut buricul- au fost niste picaturi de sange - panica generala pe mine - cica pediatra e perfect normal, ca e ca o mica rana care s evindeca si din interior, deci sa nu va panicati daca vedeti niste sange dupa ce cade buricelul.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+
numeioana spune:
Lorich, si eu i-am facut baie din prima zi acasa, asa mi-au spus de la spital. Ce daca cade mai greu buricutul? Tot cade. Eu stiu ca ii dadeam cu betadina.
Infacolul asta e pt colici?? La David n-am avut. I-am dat Espumisan preventiv... acum o fi ajutat ala sau nu, nu stiu...cert e ca n-am avut probleme.
mami de David si 38+ Iris
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
zumzu spune:
neata si de la noi
la buburuze si burtici
noua pt buric ne-a zis spirt medicinal nu stiu de cate grade si atat, si sa nu udam buricul pe cat posibil la baita.
nu m-am focusat pe infacol, dar ma documentez de acum ca atunci in criza sa stiu ce si cum. oricum am mai cumparat pana acum vreo 2 care erau pe lista pt colici ceva picaturi naturale de la himalaya si inca o chestie(erau pe o lista cu farmacia bebeluslui care am primit-o)
eu tot caut comprese din alea cu gel albastru (mini comprese dar nu am reusit sa gasesc)
vai...ce toanta sunt, cand am comndat de pe amazon toate cele puteam sa comand si asta acum mi-a picat fisa
38+...am intrat in 39 Darius Alexandru
numeioana spune:
Am dat o cautare dupa Infacol si ce credeti? Contine simeticona, adica aceeasi substanta din Espumisan...
mami de David si 38+ Iris
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
tierry spune:
Neatzaaa!!! Am oleak de liniste, doar 1 contractie pana acum de cand m-am trezit, de la ora 8 Sper sa o tin asa toata ziua
Lucia, da, nici eu nu-s hotarata cum nasc. Marti ma duc la control, si am zis asa: daca nu m-apuca naturelul de capul lui, ii zic dr. sa ma programeze la cezariana si gata. Oricum, nu prea as vrea sa stau cu morcov ca pot sa nasc pe 31-1, cam asa ar fi DPN-ul meu...
Tunde, maine fac 38s, n-am pus la semnatura..de lene cred. De acu, nici nu mai pun, la spartul targului ce rost mai are
Astept sa apara sotul sa ma traga cu machina, ca e zapada si n-am mai iesit de cateva zile din casa, parca-s o pensionara, mananc, dorm si daca ies, e ca sa iau paine si atat
roxx26 spune:
zumzu, ia vezi pe aici:
(pun un spatiu dupa http://, ca sa pot posta linkurile)
http:// idealbebe.ro/s/comprese-gel-san.html
http:// www.soffiplanet.ro/nuk-comprese-cu-gel-pentru-san.html
http:// www.bebecarucior.ro/accesorii-alaptare/aparatori-pentru-san/bioclin-multi-mam-comprese-12-bucati.html
http:// reclama/detalii.php?cod=CW08
_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste
danina spune:
Hai fetele......cine ne mai aduce o buburuza inainte de Craciun??
Lui Diana, i-am facut baita din prima zi si cum s-a bagat in seama bona...i-a rupt buricul si a cazut cu sange, de am crezut ca o omoara al meu. La fel am dat cu spirt si cu fese sterile, ne temeam sa nu ramana urat si iesit inafara, insa e chiar ok. Noua ne-au zis sa i facem baita chiar daca nu e cazut buricul.
A mea cred ca iese pe gura pana la urma, asa de tare se urca in sus , cred ca a gresit directia. Ieri veneam de la firma si nici sa conduc nu mai puteam, mi-am dat scaunul tocmai pe spate sa o vad pana unde urca si mai ca intra pe esofag.....voua vi s-a intamplat??
Am avut petrecerea cu angajatii si am si dansat putin , sper sa nu se tina astia de sotii si sa ma vad pe vre-un site cu burta la gura si topaind la sarba , ca-i mananc.
38 sapt Rebecca- Elena si Paula- Diana (20.10.2004)
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 6 anisori