Fluturasi de martie-aprilie 2011 (101)
Raspunsuri - Pagina 22
Deea99 spune:
Strumfule , gata am vazut unde te -ai laudat cu cadourile cumparate
stii de ce am sarit mesajul pt ca aio postat cat eu am scris, ca eu am scris imediat sub tine dar m-a si tinut sora mea de vb la tel si de aceea nu am vazut ce ai postat tu![]()
mai, cu carutul la mine e cam cu dus si intors... stau la curte si nu cred eu ca o sa ies zilnic in parc...sa folosesc mult carutul...dar imi place tare mult ca desing, si ca se face mic mic cand e pus in portbagaj...asta iubesc eu la el...ca asa un 3in 1 gasesc si la preturi mai mici dau sunt cu roti mari
daca stau prin curte as avea un balansoar....un landou de la carutul lui fina mea...de aceea ma gandesc daca chiar se merita sa dau banii astia....daca locuiam undeva unde puteam sa ies zilnic pe jos la plimbare era altceva....dar aici eu trebuie sa plec numai cu masina ca pe starada la mine ar insemna sa merg cu cainii taras dupa mine
voi mai vedea eu
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic
lalely07 spune:
Strumfule..tu esti draguta ca de obicei..si ma incurajezi...
Apropo...mi-ai facut o pofta de shoppinguit...Era activitatea mea preferata..
Acum se misca greu baba (vb ta)abvia se mai misca prin casa...nu mai umbla teleleuprin magazine...
Bine ca ai gasit cadoouri pt sot...eu iar sunt in pana de ideiii
22+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
madutza_bra spune:
pauza sa fac cap nou
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
30+ cu
Catalina Ioana
AMR 9 sapt 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
stefyapost spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Deea99 Strumfule , gata am vazut unde te -ai laudat cu cadourile cumparate stii de ce am sarit mesajul pt ca aio postat cat eu am scris, ca eu am scris imediat sub tine dar m-a si tinut sora mea de vb la tel si de aceea nu am vazut ce ai postat tu mai, cu carutul la mine e cam cu dus si intors... stau la curte si nu cred eu ca o sa ies zilnic in parc...sa folosesc mult carutul...dar imi place tare mult ca desing, si ca se face mic mic cand e pus in portbagaj...asta iubesc eu la el...ca asa un 3in 1 gasesc si la preturi mai mici dau sunt cu roti mari daca stau prin curte as avea un balansoar....un landou de la carutul lui fina mea...de aceea ma gandesc daca chiar se merita sa dau banii astia....daca locuiam undeva unde puteam sa ies zilnic pe jos la plimbare era altceva....dar aici eu trebuie sa plec numai cu masina ca pe starada la mine ar insemna sa merg cu cainii taras dupa mine ![]() voi mai vedea eu ------------------------------------------------ mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) cu inca o fitzoasa....27+cronologic |
nu stiu ce sa iti spun,...singurul lucru e ca daca te gandesti sa mai faci un bebe(poate 2
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 28+
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui strumphitza dyadya, nu-ti fa griji degeaba zuzico, bebele e inca mic si are timp sa se intoarca si cum vrei tu ![]() ![]() miki, da cam rasfatat barbat mi-am luat, dar nah... si el ma surprinde si ma rasfata de atatea ori fara motiv asa, macar acum sa ii cumpar si eu un cadou mai frumos si consistent, daca in restul anului nimic (eu te-am invitat la o portie de shopping din cate imi aduc aminte dar ai spus ca e departe si nu ai bani de belet de hehe.. poate la anu` care vine ? )Deea, eu ma gandeam ca deja gata ai cumparat carutul si tu tot inca te gandesti ... barbatu ca barbatu ce e mana scurta dar cred ca tu si mai scurta eh ? nu te-ai supiat pi mini, da ? ![]() ![]() _ Mind the Bump! 25+ Sophia Nicole |
ehe, strumphi, motivul meu pt care am refuzat invitatia ta la shopping e acelasi care ma tine si aici in casa..e un mic nazdravan plin de energie care nu oboseste ci ne oboseste pe noi ceilalti
mami de Vlad 09.04.2009 si
s29 cu
anaxena spune:
| citat din mesajul lui Deea99 helou de seara!!! azi nu am intrat deloc pe forum....nici nu m-am programat la nici un dr. desi aseara aveam planuri marete pt azi sunt din ce in ce mai lenesa cred ca de aceea am si colul asta mare,...de la tocit patul ma bucur sa intru si sa citesc vesti bune Felicirari Stefy pt logodna!!! si eu tot carutul verede peg perego il vreau....l-am vazut in kika la 2230lei ...imi poti spune la tine cat este in euroi bine inteles...eu stau cam in cumpana sa dau banii astia pe carut , dar ma incanta ca e usor si se strange umbrela...plus ca se face micut..iar chestiile pe el se ataseaza usor..cum eu sunt si operata.... nu ma prind care este diferenta intre modele, adica cel care ti-l pusese tie in comanda vai fetelor m-ati emotionat cu Amr-ul vostru.....uite acum o sa treaca timpul..nici nu imi vine sa cred ca deja am trecut de jumatea lui decembrie am reusit sa vb si eu cu dr. despre nastere/cezariana si ea a facut un calcul si a zis ca in 10 martie...acum eu cand am calculat acasa e cam la 39si 2z...la urmatorul control o sa-i zic sa ia in calcul ca pe fiimea am nascut-o la 38si2z...si poate sa stabilim 2 date parca incepe sa imi fie frica andreea nu mi-am luat ciorapi. gugaleste ciorapi elastici si iti faci idee eu vroiam sa ajung la farmacia centrofarm de la romancierilor (parca) e si un BRD ....acolo am vazut odata ca aveau....nu vreau sa comand pe net...tu poate ajungi mai repede la farm. asta pe mine si azi m-a ars piciorul, desi nu am facut mare branza de stat in picioare Yasmi , eu cand beau ceai de gravide chiar simt ca ma desumflu...m-am facut odata si la 4 dimineata ca-mi simteam si talpile umflate...mancasem varza acra...sau daca beau o cana de ceai/zi, dimineata urmatoare nu ma mai trezesc cu buza de sus umflata Simona ai dus baietii in parc la moghioros seara?..am inteles ca-i tare frumos. am zis sa o ducem si noi pe fata.parca l-au denumit orasul de craciun bine ca nu imi faceti pofta ca numai de gogosi si cozonac vorbirati azi ![]() a si de pozici..ias sa merg eu sa va vad cat de frumoase sunteti eu spre rusinea mea nu mi-am facut de loc pozici de cand le-am facut pe cele afisate deja pe picasa miercuri cand am plecat la dr. mi-a parut rau ca nu m-am tras in poza ca eram si eu mai mai..cu fond de ten, caci in rest am un ten super iritat (fac dermatita pe fond de stres) si am in jurul gurii si toata barba numai bubite rosii ![]() va pup pe taoate..desi am citit cap asta si mai aveam de felicitat si raspuns si la alte fete, bineinteles ca am uitat ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------ mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) cu inca o fitzoasa....27+cronologic |
pe 10 martie!!!!super,atunci ar trebui sa nasc si eu ,ai zis tu ca ne intalnim la spital
Ana-Maria mami de
26+
cum creste Alex Maria,povestea nashterii
Maria in culori

hehe.. poate la anu` care vine ?
... barbatu ca barbatu ce e mana scurta dar cred ca tu si mai scurta eh ?
nu te-ai supiat pi mini, da ?