Fluturasi de martie-aprilie 2011 (101)
Raspunsuri - Pagina 21
Deea99 spune:
lalely eu reteta de cozonac care o am o framantam la robot
nu prea ma pricep sa framant la mana ca fac coca cam tare
asa la robot pun ingredientele si faina pana se desprinde de pe peretii bolului
apoi scot coca pe blat si o mai framant putin cat sa nu se mai ia pe mani si chiar mi-a iesit ff binu
ca umplutura puneam nutela si nuci...mixate tot la robot
traiasca robotul
fac si coca de cornulete, foile de placinta..tot ce tine de aluaturi
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic
stefyapost spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
pai stefy nu prea mancam atat de aia ma mentineam.... ![]() si eu am simt acum cat o balena.....dar in 2 ore trece si mi se face foame din nou ![]() ![]() retete light....pai nu stiu depinde cam de ce iti este pofta si o mare parte din ele le pot face light. ceva satios si cu putineee calorii ar fi: o supa de legume, gratar piept de pui cu fasole verde (fiarta cu usturoi, fara sa fie prajita sau cu ulei) , o salata de legume fierte cu carne piept pu fiarta sau gratar, o ciorbca de legume (morocv, pastarnac, telina, ciuperci, fasole verde, mazare) si cu sau fara piept pui. daca vrei ceva dulce : iaurt+ ceva fructe (proaspete sau uscate) file de peste cu legume sau orez.. alte idei nu imi vin acum.....dar iti mai scriu mai tarziu ![]() daca mai vrei.mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31AMR 9 sapt!!!!!!!! ![]() ![]() |
sarut mana pt idei!! ghici ce am acasa? salata de cruditati(fara maioneza), piept de pui la gratar si un fel de supa(pui fiert in 2 ape ca sa nu aiba grasime
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 28+
strumphitza spune:
ama22, multumesc de raspuns
... deci m-am lamurit, nu-s singura putin chioara ![]()
sper ca nu v-ati suparat ca v-am spus asa
tu ce mai bucataresti, mai papi ceva ? ca burtica aia e micuta 
apropo de sforait, eu cred ca al meu barbat e gravid de cn il stiu, ca numai intr-un sforait o tine si eu la o bucata de noapte imi iau catrafusele si ma mut in camera alaturata ca de stau cu el in pat nu inchid un ochi si mai mult ma chinui si pe mine dar si pe bebe , pe el nu mai pun la socoteala ca inainte sa fac faza asta cu mutattul il tot ghionteam sa se miste sa nu mais foraie dar acum de cand ma mut in camera alaturata, nu ii mai spun nimic, il las sa doarma 
_
Mind the Bump!
25+
Sophia Nicole
Deea99 spune:
Strumfule, ce ai cumparat din targ??????????
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic
stefyapost spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Deea99 Stefy, carutul la kika era cu de toate..landou+scoica+sport ..scoica avea si adaptorul ala de masina.....si vanzatoarea ne-a mai zis ca contine si aparatorile +geanta si scutecul...probabil sa ne impresioneze ca ele daca sunt completa asa trebuie sa contina...si bonus era umbrela era exact ca in poza pusa de tine..doar ca pe portocaliu ------------------------------------------------ mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) cu inca o fitzoasa....27+cronologic |
atunci e bine..cred
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 28+
strumphitza spune:
alina.n , cozonac fara drojdie , cum e ala? cum a iesit? 
Simona, tu ce ai cumparat de Mos
? eu am spus ce ![]()

madutza, la asa servici sa te tot duci, sa te trimita acasa la jumate de zi
super ca ai rezolvat-o rapid si ai mai si apucat sa faci amiaza , de acum te prind aia la munca peste vreo 2 ani 

_
Mind the Bump!
25+
Sophia Nicole
strumphitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Deea99 Strumfule, ce ai cumparat din targ?????????? ------------------------------------------------ mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) cu inca o fitzoasa....27+cronologic |
asta se intampla cand citesti in diagonala, sari peste mesajele mele
eu am spus acu ceva pagini in urma ce am cumparat, pe la pagina 17 cred ...ia trage un ochi matale

_
Mind the Bump!
25+
Sophia Nicole
strumphitza spune:
Stefy, felicitari pentru logodna si sa fie intr-un ceas bun 

dinora, frumos cum spui tu acolo , dar abia acum te-au luat in evidenta la spitalul unde vei naste ? eu de la bun inceput de cand am anuntat medicul de familie ca-s gravi mi-a spus sa imi aleg unde vreau sa nasc la ce spital si ei au trimis scrisorica si spitalul a aceptat, putea sa nu ma accepte ca nu e chiar foarte aproape de mine dar e in zona mea, in cartier , sa spunem asa
... codul postal de la mine e apropriat de al spitalului, ca aici se tine cont foarte mult de codul postal
Moasa saptamana trecuta mi-a spus ca undeva prin februarie sa ma duc sa vad salile de nasteri si sa ma hotarasc cum vreau, natural 100%, adica fara nici un fel de anestezic, atunci ma primesc acolo unde e birth pool si mingea si multe altele, dar aici nu te primesc daca nu iti ies analizele bune la fier
si salile normal de nastere unde pot cere epidurala si sa mi se si ofere sau alte anestezice ca am inteles ca mai au si alt fel, un fel de gaz care iti pune masca la gura si te innebuneste de cap nitzel 
_
Mind the Bump!
25+
Sophia Nicole
strumphitza spune:
dyadya, nu-ti fa griji degeaba zuzico, bebele e inca mic si are timp sa se intoarca si cum vrei tu
cat despre greutate, la cate sapt de sarcina ai tu acum eu cred ca e numai bine, de ce spui ca e putin, vrei sa faci un barosan de 5 kile ? sper ca nu 

miki, da cam rasfatat barbat mi-am luat, dar nah... si el ma surprinde si ma rasfata de atatea ori fara motiv asa, macar acum sa ii cumpar si eu un cadou mai frumos si consistent, daca in restul anului nimic ![]()
(eu te-am invitat la o portie de shopping din cate imi aduc aminte dar ai spus ca e departe si nu ai bani de belet de
hehe.. poate la anu` care vine ?
)
Deea, eu ma gandeam ca deja gata ai cumparat carutul si tu tot inca te gandesti
... barbatu ca barbatu ce e mana scurta dar cred ca tu si mai scurta eh ?
daca iti place si il vrei, go for it, ca doar barbatu plateste , ce atata filosofie?
nu te-ai supiat pi mini, da ? ![]()

_
Mind the Bump!
25+
Sophia Nicole
strumphitza spune:
ufff cat am scris
dar gata asta e ultimul mesaj si ma duc apoi sa intind burta putin in ssu ca vad ca donsoara are program artistic dupa ce i-am dat de papa ca mi-o tras un shut acu 5 min de am spus ca vrea sa iasa la plimbare 
cristina_ph, ce familie frumoasa
, sa va fie bine impreuna si Andrei sa il primeasca cu brio pe fratior 

lalelly, burtica e frumusica si mica inca , daca ma intrebi pe mine

gata ca am umplut eu singura un capitol
, cred ca acum am citit tot si sunt la zi, ce sa ii faci daca lipsesc 4 ore de acasa si cand vin abia reusesc sa ma updatez 
![]()
ma duc si va mai las si pe voi la vorbitor 

O seara buna 

Vin eu mai tarziu sa vad ce mai spuneti, nu scapati voi usor de mine ![]()
![]()
_
Mind the Bump!
25+
Sophia Nicole

31