Fluturasi de martie-aprilie 2011 (101)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

multumesc bb_yasmi

VREAU SI EU SA VA VAD!!!MA AJUTATI?

Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 29+ Bogdan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Stefy, pai inseamna ca la kika chiar era pret bun....avea tot ce ii trebuia...de la copertina de picioare la cea de ploaie +geanta cu un scutec de schimbat in ea si tanti aia zicea ca daca ne hotaran sa il luam ne da si umbrelutza la el....
cel din kika era portocalui cu crem...era si asta frumos..dar pe verde si mie imi place ca-l vazusem pe net.....
poate mai fac asta reducere ca au aparut modelele din 2011

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic

stai ca nu inteleg??? la kikka asta e pretul doar pt carucior(sport)??? fara landou,car seat,geanta si alte cateva accesorii???
aici in cei 580 E sunt incluse toate cele...ce platim in plus e stand-ul pt car-seat si standul pt landou in casa(piciorele)

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Vaii fetelor eu cand va vad cu AMR imi vine rau! :)) nu imi vine sa cred cum a zburat timpul, parca mai ieri ne scriam saptamanile cu o singura cifra si asteptam sa vedem inimioara batand.

Eu am mai intrebat si in trecut, mai e cineva cu bebe mai mic la eco decat ultima menstruatie? Sau doar eu aveam ciclul complet dereglat.

Stefy felicitari! Sa fie intr-un ceas bun! Chiar ma intrebam daca eu sunt singura nemaritata pe aici

23+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele...

Astazi nu prea v-am vizitat..de scris nici atat..am fost o lenesa.Am dormit si am stat in pat..Mi-am revenit dupa o saptamana de serviciu..De luni sunt in concediu...pana la anul..

Am promis ca pun si eu poza cu burtica de azi..am pus in album,nu stiu de ce in poza pare mai mica decat in realitate..Bineinteles avem si alunitele din dotare in poza..

M-am uitat la pozele voastre Super..Iar tu Viss se vede ca ascunzi acolo 2 buburuze.Ai o burtica asa frumoasa...

Stefy..super caruciorul...
Simona si eu cant te vad in blugi ma apuca plansul..eu nu mai incap de la 3 luni..nu stiu cum reusesti..poate nu s-a ingrosat talia...
Alina..si eu sunt interesata de reteta de cozonac..desi zici ca a iesit mai mult chec..Ma gandeam sama bag si eu sa fac un cozonac anul asta de Craciun..Dar depinde ce zice medicul luni cand mergem la control...Si eu ca si Cami si Speranta stau cu frica colului care este cam scurtat.
Plus ca incep iarasi sa ma vait.. cu miscarile lui bebe..Azi nu am simtit nimic..
Madutza bine ca ai incheiat socotelile cu munca...
Alina06,dar in prenatal cand intri?Deocamdata tb sa mai mergi in continuare pe risc maternal..dar eu cred ca incepand cu sfarsitul lunii feb putem lua prenatal..Eu intentionez cam de pe 20 ian...
BB_yasmi..aveam azi o pofta de cozonac..si cd zici ca tu ai papat panettone....mai rau ma rascolesti.Dar azi tinem post ..asa ca poate maine ne rasfatam..

Gosopodinele de pe forum daca aveti vreo reteta de cozonac care se poate framanta la robot si mai iese si garantat..vreau si eu..Poate ma etalez Craciunul asta...

A ..si daca luni imi zice doctorul ca este totul ok..o sa-i cumpar si eu lui bebe primul lucrusor si il voi pune sub brad...Numai sa ne ajute Dumnezeu sa fim bine...

Am pus si o poza cu aranjamentul de Craciun primit de la serviciu...Ce sa mai intram in atmosfera de sarbatori...

22+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Cristina ti-am trimis pe PM datele ptr galerie! ;)

23+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

stiu ca ai permis....de aceea te invitam la mine..
asa si al meu s-a mucegait..ma gandeam sa ma duc sa-l schimb acum sa baf vrajeala ca mi-am schimbat adresa, ca in iulie expira si mai trebuie sa dau si 2milioane pe analize

eu am facut un tort super bun la ziua lui Stefy
ma gandeam si eu la ceva cozonac de craciun dar e prea mult de munca asa ca tot tortul asta o sa-l execut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am pus burta la cale si am facut focul, de acum pot sa stau calare pe laptop am citit stiri pe BBC news si cica deja au inchis scoli, insitutiii, aeroporturi ... e frig frig si multa zapada mai pe la nord de Londra dar si aici e ger, am iesit eu afara sa aduc niste carbuni si lemne si e bocna de inghetat pe jos pe unde a fost apa, deasupra e zapada desigur, bine ca nu am avut de mers mult sa pup terasa... dar am dat sa iau farasul ala special de carbuni de pe un dulap de afara si fusese apa in el de ieri de la ploaie si deasupra zapada, si cica eu am dat sa il scutur de zapada si cand colo a sarit gheata din el cat colo, bine ca nu mi-a venit intre ochi

Deci de acum sa vedem ce ati mai facut voi si ce ati mai povestit cat am fost eu plecata

Roxy, sper ca ai fost fata cuminte si o sa vina mosu si la tine, dar mai bine treci tu in seara asta pe la noi sa ne spui cuma fost la eco si ce face bebelina

antguess, i hear ya` sa stii ca si eu nu o sa fiu cu familia, nu cu a mea, cu a lui Nick, nici cu mancarea noastra traditionala de sarbatori, nu carnati, nu porc, nu nika de la noi... o sa ma indop cu, curcan si fel de fel de dulciuri

cami, astept sa ne pui pozicile cu Antonia , azi la zapada nu i-ai facut pozici ? sora-mea in bucuresti a fost de dimineata si i-a cumparat saniuta si apoi s-au tavalit prin zapada prin Politehnica... ce frumos, avea bujori in obrajori... ea e mai mare decat Antonia ta cu putin, nepotica mea are 3 ani si 5 luni

Viss, ce burtica frumoasaaaaaaaaa ce ascunde 2 buburuze imi aduc aminte cand ne-am vazut aveam eu burta mai mare decat a ta si DPN noi cam l-am avea la fel dar tu cu gemeni cred ca o sa nasti mai inainte , dar eu sper sa stea acolo la caldurica la mami in burtica mult , pana la termen Despre pofte uhmm... eu nu o sa mai spun nimic ce fac de papa, sa nu iti mai fac pofta, cred ca eu sunt vinovata cu clatitele , nu ? deci te rog iarta-ma

Dorinut@, burticul e frumos si maricel, dar tu ai si mai multe saptamani decat mine

yasmi, un panettone singurica spui ? nu te cred, cred ca era de ala de 200 gr , nu ? nu de ala mare cum stim noi ca se esista?!!

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Stefy, carutul la kika era cu de toate..landou+scoica+sport ..scoica avea si adaptorul ala de masina.....si vanzatoarea ne-a mai zis ca contine si aparatorile +geanta si scutecul...probabil sa ne impresioneze ca ele daca sunt completa asa trebuie sa contina...si bonus era umbrela
era exact ca in poza pusa de tine..doar ca pe portocaliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

multumesc,am reusit...deja ma delectez cu burtici!

Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 29+ Bogdan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

happiness, multumesc de raspuns draguta ca intotdeauna... sper ca sunteti mai bine si curand mergeti in Ro

Iony, nu te baga in fatza ca locul I mi-e rezervat la cea mai pai se poate asa ceva ? cate nerusinare, sa imi iei tu locul... hmmm... unde-ti sunt bunele maniere pupacioasa? Glumesc, stii tu, dar vorbesc serios cu locul I te pup si sper ca ai avut parte de multi sa o suns i eu pe sora-mea sa vedem daca si pe la ea a nins, ca sta putin mai la vale de Roma, via Napoli

catank, hai repede cu concediul sa te odihnesti... eu cred ca daca as munci si as merge mult sau sa stau in picioare as muri naibii , ca fac cativa pasi si obosesc si gafai, nu mai pot sta nici mult in picioare... ehh ce sa-i faci ..batranetile ma ajung

scrish, ce face bebe Luca? azi l-ai tinut in casa , deloc ger pe afara, nu zapada ?

Alina06, si pe la voi a nins frumos si aveti multa zapada aud .. las ca tu esti acum la soacra si te rasfata

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput