Fluturasi de martie-aprilie 2011 (101)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

helou de seara!!!
azi nu am intrat deloc pe forum....nici nu m-am programat la nici un dr. desi aseara aveam planuri marete pt azi
sunt din ce in ce mai lenesa
cred ca de aceea am si colul asta mare,...de la tocit patul
ma bucur sa intru si sa citesc vesti bune
Felicirari Stefy pt logodna!!!
si eu tot carutul verede peg perego il vreau....l-am vazut in kika la 2230lei ...imi poti spune la tine cat este in euroi bine inteles...eu stau cam in cumpana sa dau banii astia pe carut , dar ma incanta ca e usor si se strange umbrela...plus ca se face micut..iar chestiile pe el se ataseaza usor..cum eu sunt si operata....
nu ma prind care este diferenta intre modele, adica cel care ti-l pusese tie in comanda

vai fetelor m-ati emotionat cu Amr-ul vostru.....uite acum o sa treaca timpul..nici nu imi vine sa cred ca deja am trecut de jumatea lui decembrie

am reusit sa vb si eu cu dr. despre nastere/cezariana si ea a facut un calcul si a zis ca in 10 martie...acum eu cand am calculat acasa e cam la 39si 2z...la urmatorul control o sa-i zic sa ia in calcul ca pe fiimea am nascut-o la 38si2z...si poate sa stabilim 2 date
parca incepe sa imi fie frica

andreea nu mi-am luat ciorapi. gugaleste ciorapi elastici
si iti faci idee
eu vroiam sa ajung la farmacia centrofarm de la romancierilor (parca) e si un BRD ....acolo am vazut odata ca aveau....nu vreau sa comand pe net...tu poate ajungi mai repede la farm. asta
pe mine si azi m-a ars piciorul, desi nu am facut mare branza de stat in picioare

Yasmi , eu cand beau ceai de gravide chiar simt ca ma desumflu...m-am facut odata si la 4 dimineata ca-mi simteam si talpile umflate...mancasem varza acra...sau daca beau o cana de ceai/zi, dimineata urmatoare nu ma mai trezesc cu buza de sus umflata

Simona ai dus baietii in parc la moghioros seara?..am inteles ca-i tare frumos. am zis sa o ducem si noi pe fata.parca l-au denumit orasul de craciun

bine ca nu imi faceti pofta ca numai de gogosi si cozonac vorbirati azi
a si de pozici..ias sa merg eu sa va vad cat de frumoase sunteti

eu spre rusinea mea nu mi-am facut de loc pozici de cand le-am facut pe cele afisate deja pe picasa
miercuri cand am plecat la dr. mi-a parut rau ca nu m-am tras in poza ca eram si eu mai mai..cu fond de ten, caci in rest am un ten super iritat (fac dermatita pe fond de stres) si am in jurul gurii si toata barba numai bubite rosii

va pup pe taoate..desi am citit cap asta si mai aveam de felicitat si raspuns si la alte fete, bineinteles ca am uitat...asa ca sa nu va suparati va dau

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic

e scump si aici..noi dam 580 eur cu reducere de 20% pt ca luam mai multe lucruri de acolo...dar eu sunt amorezata de el si mai ales de cel verde...in colectia 2011 au niste culori frumoase

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

eu nu am pofta de mancare si tot pare gigantica
deci azi am mancat asa
dimineata cum a plecat fata cu sotul am facut o cafelutza cu cofeina dar slaba in care am pus si lape +2piscoturi
apoi mi-a pierit orice pofta de papa
pe la 11.30 ma luase cu foame..am mancat ciulama cu ciuperci facuta de asearta cu o feliutza de paine...pe la 14 cand i-am facut la sot o friptura de [porc am mancat si eu o bucatica de carne cat marimea degetelor...goala
acum cand am coborat de pe cusca a se citit din dormitor 2 porocale
fara nimic dulce..si fara apa..doar 2 cani toata ziua
a si toate astea le-am mancatt asa ...nu de foame sau de pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor.
- noroc ca nu am pofte, la ce povestiti voi aici de mancarica..cred ca la mine ar functiona mai mult sa simt mirosul placintei sau a checului in casa. dar cum nu are cine sa-l faca, am scapat, ma mentin supla

25 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Stefy, pai inseamna ca la kika chiar era pret bun....avea tot ce ii trebuia...de la copertina de picioare la cea de ploaie +geanta cu un scutec de schimbat in ea si tanti aia zicea ca daca ne hotaran sa il luam ne da si umbrelutza la el....
cel din kika era portocalui cu crem...era si asta frumos..dar pe verde si mie imi place ca-l vazusem pe net.....
poate mai fac asta reducere ca au aparut modelele din 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stefy felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cristina_ph frumoasa mamica , frumoasa burtica!! frumoasa familie!!

dino...ce frumos descrii tu acolo spitalul....normal ca ai alta stare de spirit in asa conditii... sa intri mai des la noi.

dya, bb inca se mai poate intoarce...are timp. si bb meu are cordonul in jurul gatului...si fetta la avut la nastere de 2 ori....

am mancat bineeee...bineeee....am terminat si panetone asta ca sa stau linstita in seara asta acum ma bag la spirat/spalat pe jos poate mai ard ceva calorii... ca dmi sigur am cu inca juma de kil in plus

deea, multumesc de raspuns. am baut si eu azi 2 cani. poate mai scot din apa acumulata dupa 2 zile de mancat varza murata

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

mey nene,cum poti tu sa mananci numai bunatatiuri din astea si sa arati in "halul" asta???? deci..imi vine sa te bat!!.....eu mi-am facut o pofta(2-3) cu un carnat si azi ma simt cat o balena...
da si tu niste idei "mai light" sa trecem cu bine sapt asta pana la craciun..ca dupa bag o oala de sarmale!!!si dupa sarbatori "dietolog" scrie in fruntea mea si a ubitului(ca nici cu el nu imi e rusine)

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna, fetelor.
- noroc ca nu am pofte, la ce povestiti voi aici de mancarica..cred ca la mine ar functiona mai mult sa simt mirosul placintei sau a checului in casa. dar cum nu are cine sa-l faca, am scapat, ma mentin supla

viss daca conduceai veneai la mine si faceam chec bun impreuna...tu pe scaun frecai galbenusele eu schioapa de un picior bateam albusurile si uite asa ne satisfaceam pofta....
dar cum nici una nu conducem si nici cine sa ne satisfaca poftele nu avem, ne multumim ca nu poftim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

hello fetele.
am facut iar gogoselele alea cu iaurt...mi-a dat si millie o reteta de gogosi care pare ceva mai buna dar era prea tarziu.....la gust au iesit bune..aspectul lasa de dorit....dar gata ma opresc cateva zile ca am facut si ieri si azi gogosi si mi-e ca ni se apleaca

Anul asta daca tot raman acasa voi face ceva mancare specifica desi pe unele nu le-am facut niciodata
-sarmale cu afumatura (nu am mai facut niciodata)
- salata de beuf (ar fi a doua oara cand o fac)
- si o friptura de porc retata neincercata pana acum
ma gandeam si la un cozonac dar...parca nu indraznesc..cred ca pe ala il cumpar.

vad ca unele fete si=au pus AMR...ce frumos ca incepeti numaratoarea inversa....abia astept sa ajung si eu acolo.
sper sa nu inceapa si pe la noi fetele sa nasca prea devreme ca fetele de la cealalta odisee.

In ianuarie ne apucam si noi de cumparaturi serioase pt bebe. pana acum nu am cumparat ABSOLUT NIMIC
ahh, ba da..o caciulita roz:)

am primit niste hainute de la un prieten si o cadita verde pe care le-am privit un pic cu mare drag si le-am depozitat in debara si nu m-am mai uitat la ele....mi-e un pic teama sa o fac..oi fi nebuna
in ianuarie cum ziceam, ne apucam si noi sa cumparam

De marti al meu iubit lasa munca o saptamana sa petrecem ceva timp impreuna......sa reparam canapeaua din sufragerie pt ca al meu barbat se tot arunca in ea si i-a stricat un picior:)) si reparam si patul din dormitor ca tot al meu se arunca ca nebunu si l-a rupt:)))

de luni incepem si noi un fel de post...NO MEAT!!!! 3 zile ca sa ne purificam:))

INTREBARE pt fetele din bucuresti
aveti idee daca duminica o sa fie targ din acela de craciun prin cismigiu? am vazut la tv zilele trecute ca era un fel de targ, cu mancare la gratar, cu produse traditionale...vrem si noi sa mergem dar nu stim daca o sa mai fie si duminica

o seara minunata fetelor

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ph

buna seara burtici!
azi am reusit sa dorm si eu doua ore cu piticul...m-am pregatit pentru inca o noapte alba ....dar mi-am facut un plan(daca iar nu pot sa dorm,imi fac manichiura si pedichiura,ca sa treaca noaptea mai repede )
m-am gandit sa va pun si eu niste poze,sa ne cunoastem,ca tot va citesc frecvent,dar din pacate nu reusesc sa intru si sa si scriu.

http://picasaweb.google.com/cristina.792001

si daca vreti,va rog sa-mi dati si mie datele de la albumul comun,pentru ca as vrea sa va vad si eu pe voi.

azi am facut si eu gogosi,dar de post(pentru ca buni tine post si atunci a trebuit sa facem un desert pe care sa-l putem manca toti),au ieist foarte bune asa ca daca va intereseaza reteta,sa-mi spuneti....

Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 29+ Bogdan Gabriel

cristina, f frumoase pozele cu voi..o familie frumusica foc
ai PM cu user/parola la contul comun

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stefy felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cristina_ph frumoasa mamica , frumoasa burtica!! frumoasa familie!!

dino...ce frumos descrii tu acolo spitalul....normal ca ai alta stare de spirit in asa conditii... sa intri mai des la noi.

dya, bb inca se mai poate intoarce...are timp. si bb meu are cordonul in jurul gatului...si fetta la avut la nastere de 2 ori....

am mancat bineeee...bineeee....am terminat si panetone asta ca sa stau linstita in seara asta acum ma bag la aspirat/spalat pe jos poate mai ard ceva calorii... ca dmi sigur am cu inca juma de kil in plus

deea, multumesc de raspuns. am baut si eu azi 2 cani. poate mai scot din apa acumulata dupa 2 zile de mancat varza murata

AMR 9 sapt!!!!!!!!

mey nene,cum poti tu sa mananci numai bunatatiuri din astea si sa arati in "halul" asta???? deci..imi vine sa te bat!!.....eu mi-am facut o pofta(2-3) cu un carnat si azi ma simt cat o balena...
da si tu niste idei "mai light" sa trecem cu bine sapt asta pana la craciun..ca dupa bag o oala de sarmale!!!si dupa sarbatori "dietolog" scrie in fruntea mea si a ubitului(ca nici cu el nu imi e rusine)

pai stefy nu prea mancam atat de aia ma mentineam.... si eu am simt acum cat o balena.....dar in 2 ore trece si mi se face foame din nou

retete light....pai nu stiu depinde cam de ce iti este pofta si o mare parte din ele le pot face light.
ceva satios si cu putineee calorii ar fi: o supa de legume, gratar piept de pui cu fasole verde (fiarta cu usturoi, fara sa fie prajita sau cu ulei) , o salata de legume fierte cu carne piept pu fiarta sau gratar, o ciorbca de legume (morocv, pastarnac, telina, ciuperci, fasole verde, mazare) si cu sau fara piept pui.
daca vrei ceva dulce : iaurt+ ceva fructe (proaspete sau uscate)
file de peste cu legume sau orez..
alte idei nu imi vin acum.....dar iti mai scriu mai tarziu daca mai vrei.

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

vai deea -
inca rad in hohote..
-eu astept barbatul ca se duce dupa 7 la Kaufland, si face cumparaturi- am copiat si eu reteta de gogosi cu iaurt, si am zis ca ma apuc de ea, cica azi.nu de alta dar mi-a parut simplu modul de preparare, vb ta- imi trag si un scaun langa aragaz, sa vedem ce-o iesi..imi lipseste doar iaurtul, dar vine el curand
aaa..pai dc aveam masina - ..ei, am , am si permis- dar mucegaieste in portofel, cred ca eram in stare sa fug pe ascuns cat era sotul la servici, pe la o tura prin magazine, sa mai iau cate ceva..tentatia ar fi fost mare de tot

Mergi la inceput